Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Artu ce faine poze ne-ai pus
Ce mare e Sabina ! Cate kg are ?

Si baietii sunt mortali cum stau ei ca paianjenii

Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010

Mutumim.
Sabina are 5500gr. Ea pare mare in poza insa nu e chiar asa.

Da, baietii mai nou se catara pe pereti...

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Saluty, pe 28 luna aceasta avem si noi botez , ia vedeti AICI ce invitatie avem :) cine vrea e bine venit, de ce ti si cu tehnica asta moderna.
Nu vrem ceva mare , o sa fie ceva restarns peste zi si fara dans , sper sa trecem cu bine evenimentul si sa ne simtim bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Aduceti-mi aminte care-s lucrurile de baza ce trebuie pregatite ?:) :P am uitat deja...noroc ca am citit pe aici , io si uitasem de lumanare, creca le stie nasa
ati avut ursitoare? cum a fost?
merci
acu caut pozarash si sa ne filmeze cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

BUna mamici

Iaca sunt si eu disperata......cand avea bebelina 3 luni, la control luase in greutate in ultima luna 550 gr....doc a zis ca e cam putin....atunci tb sa facem prevenarul si rotarixul....insa bb tusea asa ca nu le-am facut si i-am dat panadol pt cateva zile....in timpul asta era mai apatica si somnolenta, temperatura intrarectal 37,1, 37,2.Tusea din seaca a devenit mai uda, dar nu i-a curs nasul deloc, nu am scos mucisori.
Cam la o saptamana intr-o seara a plans mai mult si m-am uitat la ea in gat....rosu. Bun.....mergem la control si doc a zis ca pe langa rosu are si amigdalele mari (cica la bbi nu ar tb sa se vada deloc). Am facut tratament cu antibiotic 5 zile si si-a revenit. La 3 luni si jumatate am fost si am facut vaccinurile si avea 5500 gr.....a luat in 2 saptamini 100 gr. Acum a mai trecut o saptamana si nu a mai luat deloc in greutate.
Nu stiu ca sa-i fac....ii dau sa manance la cerere.....acum mai des din cauza caldurilor, nu plange, ea pare multumita, doarme de la 11-12 noaptea pana la 7 dim, dar totusi mi se pare putin cat a luat in greutate.

Mai e cineva in situatia asta?

Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Hihi, tot pe-aci sunt, in pauza de bagaje

Artu, am vazut si eu pozicile noi cu Arturicii si Sabina, sunt tareee dulci, Sabina chiar pare maricica si dolofanica (desi la 5,5 kg e o delicata) si seamana cu fratiorii ei, care sunt niste spideri adevarati!

Rocsy, multumim! Si eu zic ca e benefica schimbarea aerului, asa ca e o idee buna si la voi cu marea, chiar de n-o fi relaxare si odihna..

Mai merg sa arunc ceva in bagaje si cand obosesc, revin la voi..Adevarul e ca pe Matei il trimit la ai mei pana maine dim, iar tati sta cu Tudor pana termin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosanne

BUna mamici

Iaca sunt si eu disperata......cand avea bebelina 3 luni, la control luase in greutate in ultima luna 550 gr....doc a zis ca e cam putin....atunci tb sa facem prevenarul si rotarixul....insa bb tusea asa ca nu le-am facut si i-am dat panadol pt cateva zile....in timpul asta era mai apatica si somnolenta, temperatura intrarectal 37,1, 37,2.Tusea din seaca a devenit mai uda, dar nu i-a curs nasul deloc, nu am scos mucisori.
Cam la o saptamana intr-o seara a plans mai mult si m-am uitat la ea in gat....rosu. Bun.....mergem la control si doc a zis ca pe langa rosu are si amigdalele mari (cica la bbi nu ar tb sa se vada deloc). Am facut tratament cu antibiotic 5 zile si si-a revenit. La 3 luni si jumatate am fost si am facut vaccinurile si avea 5500 gr.....a luat in 2 saptamini 100 gr. Acum a mai trecut o saptamana si nu a mai luat deloc in greutate.
Nu stiu ca sa-i fac....ii dau sa manance la cerere.....acum mai des din cauza caldurilor, nu plange, ea pare multumita, doarme de la 11-12 noaptea pana la 7 dim, dar totusi mi se pare putin cat a luat in greutate.

Am scris si eu ieri cred despre aceeasi disperare si stress.
Sunt cam in aceeasi situatie cu Alexandra.
De cand a implinit 3 luni (adica din 2 august) nu a mai luat in greutate.
Sa vad acum la 6 inainte de baita o cantaresc si daca pana luni nu ia deloc ii schimb laptele, trec de pe Nan pe Lactana, ca asa am facut la Alexandru si creste baiatu intr-o veselie.
La tine e alta poveste daca alaptezi.
Totusi ar trebui sa ii faci proba cantarului sa vezi o zi intreaga daca suge cat trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

BUNA FETELOR SI BEBEILOR;

Rosanne eu zic sa nu te stresezi .Eu la o luna am fost cu micuta la dr si avea 3900g (cand am iesit din spital avea 2700 g) si mi s-a spus ca a luat cam mult si sa am grija cum ii dau sa pape ,nu mai des de 2 ore. Deci cine ii mai intelege pe doctori. Important e ca tu o vezi multumita ,ca nu e apatica fiecare bebel are ritmul lui.

Eu pe Eliza o dau la fundulet cand e rosie cu Inotyol, nu stiu daca e si in Ro dar la noi functioneaza super.
http://www.vfg-apotheke.at/inotyol.html

ARTURICI Sa-ti traiasca scumpetea de fetita si paienjanei cei haiosi

NANA pentru iubiricea cea dulce si jucausa .Hai spune adevarul ii dai red bull sa bea de aia e ea asa energica

mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosanne

BUna mamici

roxy cat de des tusea?ca si-a mea tuseste si stranuta,azi mi-a stranutat in doua reprize a cate 3 stranuturi unul dupa altul iar dimineata mi-a tusit mai des parca de obicei,mucisori nu are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Fetele nu pot sta prea mult.Facem bagaje,plecam la munte,e prima oara in formatia asta,ma chinui sa indes sifonierul in troller
Suntem bine,cica nu e candida,sunt doar urme de la lapte,dam sanul cu glicerina inainte de papa,spalam gurita cu glicerina dupa papa,dar nu cu tifo,caci irita si de asta ramane rosu;cu vata.
Funduletul e mult mai bn,am stat dezbracati si am dat cu:sudocrem,mustela,baneocin,bepanthen,sanosan,crema de galbenele,ulei de masline
L-am zapacit,dar acum are niste fese de reclama

Va pup,va multumesc mult
Weekwnd frumos!
O www.toane.ro/wp-content/uploads/2009/10/tort.jpg" target="_blank">feliuta de tort din partea noastra,pentru maine.facem 3 lunite

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

P.S.:Nana,multumesc frumos,cuscra de reteta,pana sa vad mesajul tau i-am @reparat@ poponetul.Oricum,nu e de ignorat reteta.
Am salvat-o
Edit:sar'mana si de voturile zilnice
Si tie si restul fetelor.
Un www.floriinarad.ro/flori-florarie-online/Buchet-de-Cale-poza-t-P-n-Buchet-cale-mare.jpg" target="_blank">buchetel de floricele de la noi

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?

Mergi la inceput