Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 19
aleesicoo spune:
buna fetele
noi suntem in febra pregatirilorsuna tel k la centrala....
cat despre tragedia de la giulesti............no commentteribil!!!!
bubulina mea se cearta cu tv, ursuletul, jucariile, cantaaa o data cu mine....si in fiecare zi mi face viata si mai frm
am mari emotii pt ziua de duminik
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445
r_ocsy spune:
Sabina : incerc si eu sa ii gasesc o activitate ca sa nu mai stea in brate, si ne jucam cu toate jucarioarele posibile, facem gimnastica, cantam , vorbim ... doar ca pana la urma se plictiseste si vrea in brate.
Dar ... mai avem si zile bune in care dormim bine si mlt si mai stam cuminte in scoica sau carucior ... de exemplu, astazi am un copil model. Pacat ca sunt asa de rare zilele astea .
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
r_ocsy spune:
Dulcineea mea , ieri si-a descoperit manuta.
O lasasem pe pat, am zis fie ce o fi, plangi cat de tare poti dar eu am urgente la toaleta. Surpriza ... cat timp am fost la toaleta , liniste deplina. Nu imi venea sa cred. Ma duc tiptil la usa si ma uit la dansa ... era ocupata cu studierea pumnuletului, il tot indeparta si il apropia de fata . Am privit-o putin si m-am gandit sa filmez momentul ca sa vada si tati. Din pacate, i-am atras atentia prin simplu fapt ca am intrat in camera si a uitat de pumnulet ( desi am intrat in varful picioarelor, tot m-a simtit ) . Evenimentul nu s-a mai repetat deocamdata dar atat pentru ea cat si pentru mine a fost un moment unic .
r_ocsy spune:
A .... era sa uit !!!
Avem in sfarsit o jucarie preferata si totodata o buna prietena. A primit de la bunici o albinuta si a fost dragoste la prima vedere , a intampinat-o cu un suras ... se pare ca ii place galbenul .
Ce ii mai place ... sa ma priveasca cand ma piaptan ( si e extrem de fascinata de disparitia parului ... nu il mai tin desprins ca se agata de el ) si cand ma imbrac ,e fascinata total de luatul sutienului dimineata ( oare ce o fi obiectul care acopera tziti lui mami ? ) si de imbracatul bluzei, mai ales daca se nimereste a fi o bluza colorata si de ce nu in galben . E asa de dulce cum i se asterne pe fata, in primul rand mirarea si ulterior bucuria ... parca ar fi castigat la loto.
Este extraordinar sa vezi cum lucruri simple, chiar banale pentr ei au alt sens si le aduce atata bucurie !!!
Gabriela10 spune:
Reallaura_ ti-am raspuns la PM. multumesc
in momentul de fata sunt aproape sigura ca voi incerca sa raman insarcinata la anu, dar mai vedem. Nu as vrea sa ma duc dupa 2 ani iar la munca doar pt 6 luni-1 an si apoi iar acasa cu bebe. Asa ocupam 4 ani plini cu bebeii iar apoi la munca.
Si apoi in decembrie eu fac 32ani iar tati 36 si ma gandesc ca daca ma decid peste alti 2 ani, nu pot fi sigura ca iese din prima, cum am avut norocul cu Sofia
pentu cine se ocupa de prima pagina: 09.12.1978 Multumesc
Mami fericita de bebe Sofia 26.05.2010
taty_ana spune:
este inuman ce s-a intamplat la giulesti....cand am vazut la tv cum ii scotea in folie nu reuseam sa ma opresc din plans...traim in tara nimanui,mi-e scarba de tara in care traiesc si de cei care o conduc
taty_ana spune:
noi ieri am fost sa facem vaccinul insa l-am amanat putin ca Emma are nasul infundat stranuta cam des si tuseste un pic....dr a consultat-o si mi-a zis ca n-are nimic,probabil o mica raceala insa sa fiu eu cu inima impacata mi-a dat un siropel,eurespal si 3ml de panadol pe zi preventiv iar de la mine putere am inceput sa-i fac aerosoli cu ser fiziologic
de mancat iar a inceput sa manance prostsi cand vad ca sunt bebei care papa 150-170 ml si noi abia 90 suntem in stare imi vine sa urlu....daaar ma abtin si imi spun continuu ca fata mea va fi top model
arturicii spune:
Hello
eu sunt cu toti 3 pruncii 24 din 24 pt ca baietii nu mai au Camp si scoala incepe pe 26;
asa ca e musai sa le umplu cumva timpul cu activitati obositoare fizic ptr ca dupa 7 sapt in care zilnic au alergat, sarit, inotat, jucat, etc, acum nu au stare nici un min sa stea. Doar sa stea.
Ieri am mers din parc pana acasa 4km pe jos cu ei, azi 5 km pana in alt parc si apoi acasa. Eu sunt rupta (Sabina in sling, caruciorul gol trebe si el adus acasa) insa ei sunt super fresh.
Sabina, ce dragute fetele; Sabina noastra nu isi canta :-)
Rocsy, felicitari ptr descoperirea pumnului! Si ptr momentele de liniste din baie. Eu nu am parte de asa ceva.
Am inceput sa o dam pe Sabina in leagan in parc, ea singurica, in leaganele ptr copilasi mici mici. E super incantata.
Ale, spor la pregatiri!
Ioana & PYS
aly_ spune:
Buna seara ,
Ceea ce s-a intamplat la maternitate ,cu bebelusi m-a dat total peste cap azi am avut o zi plina de ganduri negre ,acum ca sunt mama nu stiu ce as face daca i s-ar intampla ceva fetitei mele.Sa ne feresca Dumnezeu de nenorociri.
mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010
aly_ spune:
Fetelor, fetita mea a dormit azi noapte de la ora 21 pana la 5.30 .De fapt la 5.30 am luat-o din patut si i-am bagat tata in gura,dar spre uimirea mea a supt un pic si si-a continuat somnul pana la 7 .I s-a mai intamplat cuiva, e normal la 2 luni sa nu manance atatea ore?
In legatura cu discutia despre sani plini sau goi ,la mine azi dimineata dupa atatea ore nu erau tari deloc ,in schimb cand am pus-o la san a inceput sa curga siroaie din celalalt.Deci ma gandesc si eu ca s-a reglat productia in functie de cerere si asta e rezultatul.
mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010