Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 18
Ioana5255 spune:
cat despre curatenie si la mine e o probelam timpul. Am achizitionat insa un aspirator cu spalare, a costat 6 milioane si intr-o ora maxim am toata casa aspirata si spalata. Pentru mine e o mare inventie asta si imi reduce mult din timp. calcatul mai usor pe arsita asta, spalat vase nu e o problema, ca nu-s asa multe, gatit cand se nimereste cu schimbul cu soacra ptr Alex, noi ne mai descurcam. Masina de spalata spala non stop mai ceva ca la nufarul, urasc sa strang rufele de pe sarma si sa le asez frumos in dulap.
Reallaura spune:
EU chiar trebuie sa ma apuc de calcat, am un maaare maldar, ce sa fac daca sotul doar camasi poarta...si halate
Mira wow, ce bine ai slabit felicitari!
DIscordia sanatate Claudiei, tare greu e cand se imbolnavesc..eu una ma panichez de fiecare data, sunt dusa.
Sabina simpatica Ekaterina cu linsul mainilor.
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana5255 urasc sa strang rufele de pe sarma si sa le asez frumos in dulap. Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
Si eu sunt alergica la stransul lor si aranjat in dulap.
Noroc ca acum mi le strange bona, dar trebuie sa le pun eu in dulap
mommy_to_be spune:
uf... cu o casa luna nici eu nu ma pot lauda. Ba din contra... cand ma uit in jur mi se face rau, mai ales pentru ca dezordinea ma face foarte irascibila... cand o veni vremea aia sa ma organizez si eu mai bine?
Ioana5255 spune:
Laurita Iustinica e cea care isi linge degetele de lapte. Ekaterina isi canta pana adoarme.
Ioana5255 spune:
Ehe acum e bine. Sa vedeti mai incolo "cooperativa munca in zadar". Cand facetiu curat aici si pana sa ajungeti dincolo deja e jale. Si mancare imprastiata inclusiv pe pereti si te mai miri pe unde, pereti pictati, baie lac de apa, lucrurile lor nici nu mai zic, pana invata sa manace frumos hehehe poveste lunga. Alex si acum se mai face inca din cap pana in picioare. Si cand o cert se uita in okii mei si zice "imi pare rau mami". Cand era mica zicea "lasa mami bagi la masina de spalat si se spala"
Gabriela10 spune:
dscordia, legat de speriat, trebuie sa spun ca eu am patit-o cu Sofi.
dormea si am apucat-o de picioruse si s-a aperiat asa de tare ca a inceput sa faca ca niste convulsii si spuma de saliva la gurita. Am luat fata in brate s-a linistit dar nu i-am mai dat drumul decat la urgente la Grigore Alexandrescu.Pana la urma afost cred mai mult sperietura mea dar m-am invatat sa nu o mai misc, ating cand doarme nici cand se trezeste noaptea nu o ating pana nu vorbesc putin cu ea. Cat despre zgomote, la ea in camera merge permanent radioul iar ziua doarme chiar daca sunt 10 persoane in camera si fac galagie.
In rest suntem bine, crestem , hranita exclusiv san iar azi a inceput sa isi apuce suzeta si incearca sa o bage singurica in gurita.
Eu nu sunt inca decisa daca sa ii fac Rotarixul. Mai am 10 zile de gandit
Si, fetelor ma bate gandul ca la anul sa-l facem si pe al doilea bebe. Ce ziceti? Doi ani diferenta, o fi greu?
Mami fericita de bebe Sofia 26.05.2010
Gabriela10 spune:
va rog un PM cu parola pentu poze. tot doarme fata, punem si noi cateva poze, asa sa ne vada lumea si pe noi
multumesc
Mami fericita de bebe Sofia 26.05.2010
Reallaura spune:
citat din mesajul lui Ioana5255 Laurita Iustinica e cea care isi linge degetele de lapte. Ekaterina isi canta pana adoarme. Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
Doua draaaaguuuute!
Reallaura spune:
citat din mesajul lui Gabriela10 Si, fetelor ma bate gandul ca la anul sa-l facem si pe al doilea bebe. Ce ziceti? Doi ani diferenta, o fi greu? Mami fericita de bebe Sofia 26.05.2010 |
Grabriela10 intre puii mei sunt cam 2 ani diferenta - 1 an si 11 luni. E cumplit. EU cand sunt singura cu ei rar sunt echilibrata. Mirci nu ma lasa sa o hranesz pe Ilinca, nu ma lasa sa o adorm, nu pot sa-l las singur, vorbeste nonstop si vrea sa se joace. Ilinca oboseste si dupa 2-3 ore incepe sa planga de somn... chestia ca nici unuia nu-i poti spune sa astepte. EU nu pot iesi cu amandoi afara pentru ca Mirci nu merge, ori vrea in brate ori sta si se uita la insecte si la pietre, ori fuge in strada. Niciodata de mana sau dupa carut. Ca sa nu mai zic ca daca sunt in aceeasi camera trebuie sa fiu mereu pe faza sa nu o plezneasca/ciupeasca, gaureasca cu degetul in cap, muste sau altceva din categorie.Daca mai aveti timp si nu va preseaza nimic eu as mai astepta un an, dar poate Sofia, fiind fetita va fi mai cumintica si atunci iti va fi ok.
Eu daca ar fi sa am de ales as mai fi asteptat un an.Ah, iarasi, daca ai ajutoare e ok. Mirci al meu merge la gradi si cica e cel mai cuminte de acolo Avantajul e ca peste 2 ani sunt cu sacii in caruta, vor fi amandoi mari, nu o mai iau de la zero cu bb mic, alaptat, stat pe langa casa, renuntat la concediu