PRIETENE FARA TITLU (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Denisa, spor la cumparaturi si succes cu Alex.
Mai, tare bine ca aveti cabana aia, sa mai pui si tu poze cand poti.

Noi ne gandim la un chilipir: litoralul pentru toti . 6 nopti - 438 lei - 3***. Ne gandim, ne gandim...

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">8

MY LITTLE HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna seara!

MONI refacere rapida... sa treci cu bine peste aceasta interventie si sa te-auzim cu un rezultat bun.

INGRID- condoleante! Uff... c-asa scurta-mi pare uneori ca-i viata... 20 ani=parca au fost ieri.
Distractie/relaxare placuta la "Poiana Marului".

CRISS- bre da' io cred ca tu nu lasi vara sa plece.. ca bine faci. Doaaamne de-ar putea fi vara macar cu 3 luni mai lungaaaa. Sincer... s-a dus vara... parca a si trecut anul.
Sanatate lui Razvan si distactie la mare.

DENISA- sa purtati cu placere hainutele iar tatal tau s-ajunga cu bine acasa.

BEE - ma bucur ca te-ai distrat la nunta.Nu ne-ai zis ce-ai facut cu "sandaile" pana la urma. frumosilor tai de pui!

Fetelor in sfarsit au lansat astia site-ul pt concursul cu grasi.. asa ca m-am gandit "sa va fac cunostinta" si cu verisoara-mea Andreea... ia uitati aici http://marelecastigator.antena1.ro/concurenti/andreea-21

Pu

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare gagici si mersi de gandurile bune.
Dupa cum vedeti eu tot in viteza Adica luni dimineata m-am internat,mi-am facut analizele,la amiaza deja operatia si dupa-amiaza deja am mancat si m-am ridicat pentru mers la wc.Nu mi-a fost rau deloc si mana m-a durut oleaca dar de la ... branula prin care imi dadeau antibiotic.Azi am si iesit si iata-ma acasa.Nu mai avea rost sa stau acolo,doar sa ma tot panseze,ca asta rezolv si in Arad,la fel ca scosul firelor.Astept iar rezultatele biopsiei si la restul de ganglioni si urmeaza tratamentul in functie de cati si in ce masura mai sunt afectati dintre ei probabil.
Mami i-a luat pe strumfi sa doarma la ei si io cica sa stau in pat ,am interdictie la PC Dar cum stiu ca e bine sa misti mana dupa operatie,un pic de dat la tastatura nu strica
INGRID sper ca va distrati bine si ca iesi rapid din proasta dispozitie in care ziceai ca te-ai afundat.
LILI frumoasa verisoara ta,de-ar slabi ar fi buna de miss.

si la restul,merg in pat la citit romane,dar mai bag io nasul si prin zona.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

MONI bine ai revenit acasa!
Ca de-obicei ... pe tine nu te doboara nimic... super ca te-ai mobilizat asa repede si te-ai pus pe recuperare si mancare.
Odihneste-te...reincarca-ti bateriile cu ce-ti place tie cel mai mult sa faci (sa tastezi)si sa dea Dumnezeu sa primesti rezultatul favorabil.

Toate cele bune si lecura placuta!

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Nu stiu cum, dar abia acum am vazut messajul tau, Moni. Wellcome back home , relaxeaza-te cat se poate, chiar si tastand.
Ma bucur mult ca esti bine, Doamne ajuta in continuare.

(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">8

MY LITTLE HERO

Mergi la inceput

Lili , da, foarte adevarat, n-as mai lasa vara sa plece. Pe mine toamna ma cuprind niste valuri de melancolie incat... as vrea sa plec undeva, departe.
Oricum, vara asta mie mi s-a parut tare scurta: a plouat la greu (in zona mea, cel putin), si la un moment dt chiar aveam emotii in privinta vremii pe timpul concediului.
Apoi a venit concediul si-a trecut ca vantul...
Azi, cand m-am trezit n-am vazut soarele: era nor si picura usor ...
Toamna e la usa, ce sa mai vorbim.
In momente ca asta, mi-ar fi palcut ennorm sa locuiesc la curte, sa respir aer... vise taica, vise...

(1),(2),(3),(4),(5),(6)

MY LITTLE HERO

Mergi la inceput

Buna dimi!

Si-un ceai din "3 frati patati"... nu de alta da-i inca sezonul alergiilor.. si cum vremea de-afara e de-mi vine sa ... merge la fix ceaiul.
A...si-un pic de aer de curte pt Cristina.
Eu chiar am tras si o tura de "udat trandafirii"... ca si-asa Cosmin e treaz de la 7 juma si n-a vrut neam sa adoarma.
Numa bine ca deja s-a trezit Nicolas... urmeaza Maria... apoi adoarme Cosmin... .. si tot asa...

Deci si la noi e cam nor... noroc ca nu ploua... da' aerul este placut... nu-i frig deloc... e numa bine. De-ar fi asa tot timpul... ah bine ar fi.

O zi buna tuturor!Io-s cam ca vremea de-afara... am o stare cam naspa.. dar sper sa primim vesti bune.

Mergi la inceput

Lili, la fel ma simt si eu, cavremea de afara. Cand am vazut cerul dimineata mi-a venit sa plang. Na belea!
Vad ca esti harnica tare, bravo tie. Eu de alergii am scapat dupa operatia de sinuzita, in dec. 2001, nu stiu explicatia care este, cert este ca alergiile mele multiple au disparut. Polenul era unul dintre "iubirile" mele...
Sigur mi-a scapat, ce vesti bune asteptati?

(1),(2),(3),(4),(5),(6)

MY LITTLE HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni bine ai venit acasa. recuperare rapida si rezultate bune in urma biopsiei!

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

CRIS... astept si eu vesti bune... asa in general... ca de vesti proaste chiar m-am saturat. Astept vesti bune si frumoase si de la voi...toate.

Si zici ca operatia de sinuzita te-a rezolvat? Pai acu' sinuzita io n-am (Doamne Fereste)... da' am deviatie de sept... se pune?
Oricum n-am chef sa ma operez de ea.... ca nu ma deranjeaza.... si si-asa mi-am facut "norma" la anestezii anu' asta.
Chiar asa... apropos de anestezii... imi zice cineva dupa ce m-am operat de bila... "vai 2 anestezii" in nici 2 luni... pai o anestezie generala iti mananca 10 ani din viata... . M-a incurajat rau de tot, nu?
Am facut eu apoi un calcul si m-am gandit ca deja am 4... deci 40 de ani "s-au dus"

Mergi la inceput