PRIETENE FARA TITLU (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am zis ca revin si n-am mai apucat.Acum iar ma grabesc ca o tulim pe strand,de data asta il ducem si pe Tudor,dar o iau pe mami cu noi in loc de husband.Sunt prinsa cu actele astea si cum vreau si strand nu mai am timp de nimic.Am sunat si dupa rezultate si-s ok si PAP-ul si analizele la tiroida . Adica TSH,T3 si T4.Ma asteptam dealtfel.DENISA tu ai mai facut si altele? Am inteles ca daca-s ok,nu trebuie sa fac nimic.
CRISTINA sper ca e mai bine Razvan acum.
Restul sper sa apuc diseara sa mai "vorbim"

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,
Moni-doar analizele astea le-am facut si dc ies aiurea poti cere ultrasound..bafta!

Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Astery, sanatate celui mic!
Moni, imi pare ra pt rezultatele cu ganglionii. Deci ii scoateti. Si apoi? Care-i strategia? Spune-i Dianei sa fie mai intelegatoare cu Tudor. LA noi vesnica haraiala si tachinare e intre Ana si Razvan. Pe Tavi il stiu bebelus si nu-l prea vor la joaca lor, dar Ana e tare grijulie cu el cand sunt doar ei doi.
Denisa, voi cu multe activitati ca de obicei.
Deea, deci merg mai bine afacerile. Ma bucur pentru voi!
In rest, noi in continuare: copii, caini si alte chestii. Sambata am o nunta si n-am cu ce sa ma incalt. Tb sandale si geanta. Sandalele mele de ocazie nu pot sa le mai port ca mi s-au umflat picioarele rau de la caldura si dupa a 3-a sarcina. Am comandat pe net ceva ieftin si-mi placea, dar am ratat numarul. Scria ca-s 36 si sunt 37. Pt mine 37 sunt cu 2 degete mai mari. Plus ca au ceva defecte. Ghinion. Tb sa ajung in orash, tb sa vina ai mei din vacanta, ca n-am avut curajul sa merg la socrii cu copiii de grija cateilor. Deci din astea.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Astery mersi mult. acum mi-am amintit. Cautand info despre ROR am aflat ca si asta e cu buba si ca da autism. e clar ca nu-l facem, nu ma risc.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna si de la noi.
Fiindca azi nu a dormit, Razvan a adormit in seara asta la ora 7. Asa ca a scapat de injectie. I-am pus toate medicamentele in lapte si sper sa reusesc sa i le dau, daca nu - asta este..
De simtit se simte parca mai bine, doar starea de agitatie (reactie la dexametazona + caldura) ne cam da de furca. Merge fratilor in continuu, uneori fara vreun scop anume. Si batzaie si se fatzaie, incat ma scoate din sarite.

Bee, multumesc de urari, o sa scapam si de asta.
Moni, tinem pumnii in continuare, sa fie foarte bine. Ma bucur ca analizele sunt bune, ai grija ce papi in continuare. Altceva nu stiu ce sa mai zic.
Azi am mai lasat la farmacie 130 de roni , am reusit sa-mi cumpar si mie mediamentele pt parlita asta de alergie. Nu-i de joaca, astfel ca am trecut la fapte: iau tratamentul, sa scap de mancarimi si piele iritata . Pacat de bronzul meu.
Eu mi-am propus in continuare sa ma ambitionez pana la capat: vreau sa ajung, moarta-coapta , la 59 de kile. Eu ziceam ca mai am de muncit sa mai dau doar 4 kile jos, dar cineva a fost de parere ca 5. Bun si asa. Abia astept, nah, deja ma vad intrata in haine miiiiiiiiiici .

Mai, nu v-am zis, cand am fost acum la mare, NU M-A PRIMIT PE TOBOGANUL MARE CU APA, SA MA DAU CU RAZVAN !!!. Cica "depasiti 60 de kg, doamna, imi pare rau!" Zau? dar mie cum mi-a parut?? In fine, asta este cu gabaritul depasit, astfel ca trec la actiune .
Vai, ca v-am zapacit cu ale mele, mai vin eu pe aici, pupam pe toata lumea.

Ingrid, tot cu munca?

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">8

MY LITTLE HERO

Mergi la inceput

Am aparut si eu la o ora imposibila.A fost fain si azi pe strand.Tudor azi l-a inaugurat,bine ca a fost mai intai in Felix si abia acum in Arad.I-a placut in apa si lui.Diana iar cu langosul cu finetti,iar eu cu cel cu branza si marar N-am intalnit si cu 3 aradence de pe DC plus strumfii din dotare.La intoarcere Tudor a adormit in carucior,ca am mers mult pe jos prin parcurile de pe malul Muresului .Macar unul d-asta de-am avea in cartier,dar pauza
Maine avem in plan sa mergem iar la tara la unchiu-meu,hotaram dimineata ce si cum.Ca daca nu iar o tuleam pe strand Vineri am de mers prin 3-4 locuri si-as mai vrea si o tura de strand,dar chiar nu stiu cand mai apuc sa lucrez la acte si sa fac bagajele.Ca sambata plecam la nunta in Bihor,duminica ne intoarcem si duminica seara plec la Cluj.Si printre astea mai am si acte de adus la zi.Ca la nebuni.Mai ca o ajung pe Denisa
Asa ca intelegeti daca nu-s prea coerenta sau uit sa raspund la ceva.
CRISTINA dar ce alergie ai? Si la ce tobogan mare cu apa ai incercat sa te dai? Si daca ai 59 de kile si aia de la tobogan insista ca ai peste 60 si te refuza iar,mergi cu cantarul dupa tine?
GIO chiar ai de gand sa nu ii faci ROR lui Edy? Cu pediatra ai vorbit,ea ce zice?
DENISA pai tocmai am scris mai sus ca le-am facut pe-astea si mi-au iesit bine toate trei.
BRANDUSA bafta la gasit sandale.Deci si tu la nunta.De imbracat cu ce te imbraci? Eu inca nu-s sigura,pentru ca saptamana trecuta am gasit la magazinul de jos la reducere un compleu "de ocazie" din saten bleu,bluza fara maneci si fusta lunga,cu doar ... 20 de lei,asa ca am luat-o dupa ce am constatat ca imi vine ca turnata.Marimea 38.Singura problema e ca daca ma incord se ridica bluza si mi se vede buricul La rochia mini turcoaz mi se vad in schimb cracii,asa ca le iau pe-amadoua cu mine si mai vad io.
Ziceai de Diana sa fie mai intelegatoare cu Tudor.Mai e si asa,dar are momente ca aseara cand i se umple si ei paharul.Ca si-asta mic umbla ca teleghidat dupa ea si tot pe ce pune ea mana, hop si el imediat cu demontatul! Nu mai zic ce face cand se trezeste el inaintea ei ,ca daca scapa din camera,fuge intentionat la ea la pat si striga sa o trezeasca "A-DAA! A-DAAA!" Azi m-a scos si pe mine din minti.Diana dormea,el numai in zbierete a tinut-o dupa ce s-a trezit.Incercam sa ma joc cu el cu una alta,el nimic numai unde nu trebuia umbla: pe la dulapurile cu haine,la vitrina,la casete,la dulapul Dianei mai ales si tragea de-acolo tot ce apuca.Si cum nu era lasat,da-i si striga nene Cu macarea nu mai vorbesc,ii bagi lingurita cu mancare in gura,iar el si-o scoate cu mana afara si murdareste ce apuca.Iar la schimbatul de kk e cosmar de-a dreptul,ca nu sta locului o secunda Hai ca la imbracat,dezbracat,hranit mai alergi dupa el prin casa,dar cand e cu kk imprastiat si el se zbate sa se intoarca si sa plece in patru labe ...
Hai ca am recuperat din plin cu scrisul ,am plecat la nani,noapte buna!

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

BUna dimineata!
Noi suntem foarte matinali. M-a sunat d-na asistenta sa intrebe daca mai vine sa-i faca injectia cu dexa lui Razvan, am zis ca sa nu i-o mai facem si... gata somnul. Las' ca am dormit destul.

Moni, ma bucur ca va distrati pe strand. Al nostru e amarat rau, eu n-am curaj sa ma duc, e plin de ciori colorate... mai bine lipsa.
Deci mergi la nunta. Auzi, sa dansezi si pt. mine, da ? Stii ca-s mare amatoare de tzopaiala.
Pe Tudor il poti schimba de pamp in cada. Il dezbraci si-l speli direct de caca acolo. Zic si eu, daca e asa miscacios si alergator, macar stii o treaba.
Tobogan - e vorba de cel de la plaja "DELTA". Unul de-ala imens, cu apa in el. Si las', ca nu ma mai duc, mi-a iesit prin piele data trecuta, tot mai buna piscina de la "California", doar ca Razvan vroia ceva senzatii tari .
Ieri am stat toata ziua cu prietena mea Claudia si fetita ei Ilinca . In mod normal, ar fi trebuit sa se joace fain astia mici (Ilinca are 6,6 ani) dar, avand in vedere starea lui Razvan... nu prea le-a iesit pasienta, nu stiu de ce, au fost amandoi agitati, nici aia nu statea o clipa locului, le-am dat lego - Ilinca n-a pus mana in viata ei , deci nu stia ce trebuie facut cu piesele, ii arata Razvan, dar degeaba. Oricum, noi, mamele, ne-am simtit minunat, ca pe vremuri......

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">8

MY LITTLE HERO

Mergi la inceput

Hello,noi acum o intindem la Simand.Am pus cu noi paletele de badmington,carti de joc,jocurile Dianei,care pe langa Nu te supara frate si altele,contin si moara,sah,table Sa avem ce "lucra" si eu,fratelo,verisoarele si nepotii mai mari Iar la sah taica-meu si unchiu-meu sunt veterani in a se
Ne intoarcem diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni nu il facem, asa am cazut de acord amandoi. Noi avem si scrisoarea medicala de la pediatra care i-a pus diagnosticul de rubeola. Din pacate ea e in concediu luna asta, asa ca nu-i pot cere parerea. Dr. de fam. cu siguranta va insista sa il facem, mi-a si zis deja la telefon, dar noi suntem hotarati. prea multe cazuri de autism in urma acestui vaccin, si mai ales la baieti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna ziua doamnelor!

Ce bine, ce bine ca inca mai este VARA. Vai ce-mi place!

BEE, MONI - distractie placuta si tzopaiala maxima doamnelor.. cu sau fara rochii/sandale. Eu in ultimii ani, recunosc ca la nunti/botezuri de vara-toamna m-am pricopsit cu sandale de pe la Leonardo..D-alea reduse la 30ron/buc. Cum le spune Robert... de "unica purtare". E n-a fost chiar asa ca au rezistat totusi...Le mai am si-acum. O pereche bronzulii si unele negre de saten cu tocuri inaaaalte si cu doar 2-3 barete.
Pe-alea de mi le-am luat la botez la Cosmin am dat o poala de bani... da' ce credeti ca am mai apucat sa le incalt? Dupa ce ca si-asa sunt eu inalta... pai numai cu alea nu m-as incalta..Da' intrebarea e unde sa le incalt? Las' ca le-o veni randu ' la mare acum ca asa bine merg la o pereche de blugi f scurti si cu o camasa lunga... promit ca ma fotografiez si vin cu dovada.

CRIS- zici ca sunteti mai bine da' agitati? Las' ca trece
Al meu fara dexa la bord zici ca-i in priza non stop. Pe bune daca stiu de unde atata energie si-atata chef de joaca si de vorba.
Mai doamna nu te stresa cu kg ca o sa scapi tu de ele incet, sigur si definitiv. Si-asa esti mega bella... lasa-l pe-ala de vrea sa mai slabesti 5 kg. Si-al meu sot vrea sa ajung la 60kg ... acum am 67, dar i-am zis ca nu vreau ca raman fara "forme"Problema mea maxima e ca nu scap de burta... efort n-am voie sa fac , inca, asa ca... degeaba tot slabesc daca osanza-i grasa pe burta.

Merg sa mai fac una..alta... ca in seara asta vine verisoara-mea acasa... pana maine pe la pranz. A castigat "o zi cu familia".

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput