Nu-mi mai spune "te iubesc''

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Gabi,eu cred ca tu ai pus "paie pe foc"cu intrebarile alea!Acum sincer,personal cred ca daca nu poate raspunde punctual la ce ai spus tu,nu inseamna ca nu mai exista sentimente!Alea-s intrebari mai mult pentru un inceput tumultuos d eralatzie si nu dupa 10 ani!Or fi care or face,nu contestinsa numarul lor e destul de mic!

Gabrilici,eu cred ca tu tzi-ai dori sa auzi mai des cuvintele astea,insa uneori gesturile sunt mai importanate decit cuvintele!Gesturile alea mici,uneori neinsemnate pot valora mai mult de cit niste simple cuvinte!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Dana, acum sincer, daca nu mai exista acele mici nebunii de la inceput, cum sa fie relatia aceeasi ca la inceput? Am pus doar cateva intrebari, asta nu inseamna ca Gabrilici isi trimite fetita la bunici, si face fata tuturor intrebarilor mele in aceeasi noapte dar asa cateodata ar fi bine sa mai si faca mici nebunii de acest gen ca sa mai reinvie pasiunea dintre ei. Mie mi se pare ca ei sunt o familie foarte unita, dar rutina si obisnuinta ii cam sufoca pe amandoi. Lui nu-i prea vine sa tot spuna "te iubesc" . Ok, asta nu inseamna ca n-o iubeste. Dar nici nu mai ii vine pe gura fraza. Poate tocmai pt ca ii lipseste cate o scanteie din cand in cand, ca flacara sa arda mai cu spor, mai cu lumina si daca scanteia asta nu vine de la el (de obicei nu vine, barbatii sunt cam comozi pt asa ceva) atunci tb sa vina de la ea.
De multe ori o mica prostioara rezolva mai multe decat multe ore de cicalituri.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Mey Gaby - .... whau, pfuuuu... - hai ca esti tare! Frisca, hmmm in bucatarie,
www.romleas.ro/tort/tort.jpg" target="_blank">merge de-un tort

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

Sunt ffff draguti!Pai Gaby sigur ca ai pus punctul pe i.NOI LOCUIM CU AI MEI!!am fost fericiti ca am put concepe bebele cand ei nu erau acasa.nu prea au unde sa plece nici ei, mai ales ca sunt pensionari..la film am fost dar nebunii...haaaat de cand nu s-au mai petrecut asa cum mi-as dori.ce sa mai zic?bebe doarme cu noi in camera.eu vreau sa fugim undeva doar ca la auzul ideii, sotul meu nu a parut f incantat.e adevarat ca trece printr-o perioada nasoala cu serviciul si nu stiu cum exact sa-l ajut.ma confrunt pentru prima data cu asa ceva si daia va intrebam ce credeti,ce ma sfatuiti.eu nu tin in mine ce ma framanta.sotul meu din pacate e genul care tace si inghite.il iubesc mai mult ca la inceput si nu ma imaginez fara el.
poate ca era nevoie de asa ceva ca sa imi dau seama cat e de important pentru mine si ca atunci cand iubesti tr sa faci ce are celalat nevoie nu ce crezi tu ca trebuie.
va urmaresc paeriele cu interes.
pt orice eventualitate, o sa tin in apropiere frisca si lenjeria sexy
Gaby

Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa

Mergi la inceput

paeriele =parerile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Aha.... deci stia Gabi ce stia. Deci ai si frisca si lenjerie sexy.
Pai vezi? De ce-ti bati capul cu noi barbatii, ce exemplu mai bun (prost) poti sa ai, decat subsemnatul din tagma masculina? Nu vezi ce greu ne prindem? Dar in sinea noastra, heheheee... Treci la actiune, ce mai astepti?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Esti tare simpatic, Marius!
este a nu stiu cata oara cand parerile voastre ma ajuta realmente, indiferent de problema.
pentru toata lumea
deja sunt mai bine.si credeti-ma, simteam ca o iau razna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Stai calma,Gabrilici.Parerea mea e ca dtorita situatiei..servici,stat cu parintii,etc...deja sunt prea multe...nu insemna nu te iubeste.sunt perioade in care din cauza stresului nu-ti arde d nimic.Sa vezi cand mai creste fata ce o sa fie.....asa ca nu-ti face probleme.

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Multumesc, eumada!Cred ca trebuie sa ma maturizez, ca si daca ma agit, nu cred ca rezolv prea multe.
LA MULTI ANI, MARIEI!SA ITI TRAIASCA, SA FIE SANATOASA, FERICITA SI IUBITA!foarte frumos numele ei!
A mea Sofie e nascuta pe 19.06.2009.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Eu cred ca nu ai de ce sa iti faci griji.Eu cu sotul meu ne spunem tot timpul cuvantul magic ''te iubesc''.Si totusi cand sunt stresata sau am probleme nu prea mai folosesc expresia asta asa de des.Dupa cum spuneai si tu mai sus omul are probleme cu serviciu deci intelege-l si tu un pic.

alexia_07

Mergi la inceput