Prozac(Floxetina)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Stefan, mama ta ce crede in legatura cu starile tale?

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefan1994 spune:

Pai ce sa zica,ea imi spune ca am gandurile astea ca ma gandesc eu mereu le ele,ca citesc pe internet...Eu ma contra-zic cu ea pt ca ea spune ca eu singur tre sa ma fac bine,dar eu ii spun ca nu tre sa merg la psihoterapeut si tot asa.
Cand ii spun mereu ca mor,cred ca i se rupe inima,pentru ca incearca mereu sa schimbe subiectul,si mi-e tare mila de ea,da ce sa fac , de ex acum iar am un gand ca voi muri...ca poate am gripa porcina,pt ca sapt trecuta am fost racit si nu mi-a trecut in totalitate,inca mai tusesc si imi curge nasul,si imi vine in gand fel si fel de ganduri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Stefan , am incercat sa-ti scriu de 3 ori la celalat subiect cu pasarea(cucuveaua[:D)si tot de 3 ori, nu-s pe ce am apasat, ca am sters tot.

cunosti limba engleza:
am o carte anti-anxiety manual, care pe mine m-a ajutat f mult, as vrea sa ti-o trimit, daca imi dai o adresa de mail.
Mama ta are dreptate...tu dai forta gandurilor, insa inteleg prin ce treci.
Se creeaza un cerc vicios, din care trebuie sa iesi, acest manual de care-ti spun, te va ajuta sa...te ajuti.
e vb de methoda Linden, cauta detalii pe google.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefan1994

Pai ce sa zica,ea imi spune ca am gandurile astea ca ma gandesc eu mereu le ele,ca citesc pe internet...Eu ma contra-zic cu ea pt ca ea spune ca eu singur tre sa ma fac bine,dar eu ii spun ca nu tre sa merg la psihoterapeut si tot asa.
Cand ii spun mereu ca mor,cred ca i se rupe inima,pentru ca incearca mereu sa schimbe subiectul,si mi-e tare mila de ea,da ce sa fac , de ex acum iar am un gand ca voi muri...ca poate am gripa porcina,pt ca sapt trecuta am fost racit si nu mi-a trecut in totalitate,inca mai tusesc si imi curge nasul,si imi vine in gand fel si fel de ganduri...

Stefan, da, ma gandeam ca mama ta crede ca te poti vindeca singur.
Nu, nu e asa! Nu te poti vindeca singur .
Tu ai o boala, ceea ce simti sunt semne ale unei boli si trebuie neaparat sa mergi la medic si sa incepi un tratament .
Nu trebuie neaparat sa mergi cu mama la medic.
Un medic bun te va asculta cu atentie si daca te duci singur.

Spune-mi, vrei sa ma interesez unde gasesti un medic foarte bun, ca sa ii poti face o vizita?
Te chinui foarte tare cu starile astea si e pacat, zau ca e pacat sa stai asa si sa astepti vindecarea care nu mai vine odata... .

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

DENIZEL....Stefan SI EU POT SA TI RECOMAND PE CINEVA...

Mergi la inceput

Am inceput sa cred ca ma pot vindeca singur.Ce spune-ti voi sunt niste aberatii,cu zoloftul cu psihiatrul.Mediul meu de familie are un baiat care ia xanax de 4 ani si nu mai poate sa il opreasca.Eu ce sa fac sa iau toata viata zoloft?Mi-a spus ca tratamentul de la homneopat isi face efectul in 3 luni.Aseara am vorbit cu o fata care a suferit de aceasi "boala" ca mine,si a spus ca s-a facut singra bine,dupa ce a fost la psiholog,psihiatru,i-a mancat banii.A citit o carte de CHARLES nustiu cum,in engleza care a sufeit de asa ceva,si de acolo s-a facut bine.Asta nu este o boala,sunt minciunile creierului.

Mergi la inceput

Stefan calmeaza-te , ok::

Nimeni nu spune nici o aberatie, incercam sa te ajutam, uite cate raspunsuri si indrumari ai primit....

fata cu care ai vb. ti-a spus probanil de Charles Linden, manualul lui il am si eu si e bun, insa stii...nu vei afla cam nimic nou, ce e scris in manualul ala s-a spus deja si pe aici, numai ca , in manual gasesti structurata toata info de care ai nevoie ptr a te ajuta,gasesti ex. tehnici, sfaturi, exemplificari, ma rog...
diseara iti trimit cartea...

ti-ar trebui insa tot programul, care contine pa langa manual , tehnici audio de relaxare, un video cu ex qi-gong, mai multe.

Mergi la inceput

Da,scuze pentru reactie,eram obosit si nervos.Pai cum imi trimiti cartea?Tu unde stai?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefan1994

Da,scuze pentru reactie,eram obosit si nervos.Pai cum imi trimiti cartea?Tu unde stai?

Iti trimit cartea in format pdf pe mail

Vei fi bine, dar trebuie putina implicare, munca, si mai putina vorba...
ok::(nu mai gasesc semnul intrebarii, scuze)

Mergi la inceput

Am primit mailu taul,multumesc.Sper sa imi fie de ajutor:)

Mergi la inceput