Prozac(Floxetina)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefan1994 spune:

Buna ziua.De ce oare ma inteapa acum inima?am momente in care imi da intepaturi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sa nu fie efecte secundare de la medicamente...lista e lunga si infioratoare...

Adriana mami de Isabelle Marie - 1 luna si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Am fost la antrenament,m-a intepat aproape tot antrenamnentul inima,pe langa depersonalizare,si simt si ceva in gat,parca as avea ceva in gat pe partea stanga.De cand am venit de la antrenament nu am sub 110 batai/min la inima,am aparat de tensiune,si tensiunea ba era 14,cu 113,ma doare si mana stanga...ba 9 cu nu stiu cat,ba 10,nici nu stiu daca se manifeste atac de panica,vad ca mi-au transpirat si palmile.Cand vad efectele dp antrenament zic ca nu o sa mai ma duc niciodata...Maine avem meci,si nici gand nu cred ca mai ma duc..

Mergi la inceput

Ce naiba s-o intampla cu mine?Acum simt o senzatie de sufocare,adica simt o presiune in nas si in ceru guri,simt ca trebuie ca respiratia sa o fac eu manual,adica nu de creier...Bataile inimii sunt forate mici fata de ieri,circa 65 daca stau in pat,75 daca ma misc...De la ce o fi asta?Iar gandesc la ce e mai rau...spune-ti-mi ceva sa mai ma linistesc.

Mergi la inceput

Azi la scoala si acasa tot aceiasi stare.Nu mai pot sa ma ascund atat,am si starea aia de deperonalizare care ma face sa cred ca acum voi devenii inconstient.Ma inteapa si in piept.Aseara m-am culcat la 9 si jumatate,si m-am trezit la 6.30 si nu mai pot de somn,si am dormit destul.Am un sentiment de ingrijorare,o stare proasta.Nu pot sa imi controlez gandurile.am si niste simptome de parca as fi racit,imi trece prin tot corpul o senzatie de ameteala...cand ma vad in halul asta,imi vine sa iau zoloftul,si asta cred ca o sa fac...nu se mai poate.La scoala nu mai sunt concentrat,atent,din cauza anxietatii...

Mergi la inceput

Pai mi-a dat serlift,dar inca nu l-am luat,o sa mai merg lunea viitoare,sa vad.
Astazi nu m-am dus la scoala pentru ca ma doare capul si imi vine sa vomit daca stau in picioare.Am si usoare ameteli.Urmez un tratament cu Tonotil-N,milgamma,Cedax,si eurospal pt. ca am sinuzita.
Tensiunea o am cam mica,in jur de 9 cu 6 mai mereu...ma simt obosit,am si usoare dureri in piept...
Cu aceste simptome anxietate ma pune iar pe ganduri :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

stefan neicusorule, puisorule, te citesc de o vreme.
aproximativ toate simptomele tale le-am trait si le mai traiesc o parte si eu!
am avut o depresie agravata post partum..iar depresia trece dar nu se vindeca nicioadata!
eu iti spun un lucru:da-le naibii de pastile...ok??crede-ma ca nu iti fac bine, mai rau te tampesc!eu nu am luat niciuna..am si acum Persen in casa, fenobarbital..nu m-am atins de ele!!
Stefan tie iti lipseste o viatza personala, un lucru serios cu care sa iti ocupi timpul, sa iti capteze atentia...sa te scoata din butoi..
stiu ca acum ai magnifica capacitate de a te analiza si de a face scenarii..s-ar imbogati producatorii de la Hollywood cu imaginatia noastra!acest lucru e cel mai grav...autoanaliza fizica si psihica si hiperbolizarea unor simptome sau creearea lor!de asta lupt eu sa scap.autoanaliza "ma ucide".sunt constienta.stiu..dar uneori ma lupt cu gandurile, cea mai spurcata lupta!
in apogeul crizei mele..nu puteam sa mai inghit, imi era frica sa ma spal, mi se parea ca tot corpul meu se descompune..e bolnav, pe moarte!frica de moarte...cel mai aprig gand al omului..si cand o constientizezi....o iei razna.de asta cica se pune caomul nu trebuie sa le stie pe toate, ca altfel ar inebuni..si daca ar constientiza ca moare, in fiecare zi, ar lua-o razna!
stefan incearca sa scapi de pastile..icearca sa iesi sate plimbi, incearca sa iti ocupi timpul cu ceva..mergi la un psiholog..nu psihiatru, ca nu esti nebun!
incearca sa te schimbi fizic..o noua tunsoare...o haina mai in trend..
Ia-ti un caine Stefan..plimba-l, du-l in parc...
uite eu iti spun sigur:VEI TRECE PESTE ASTA..SI IN NICIUN CAZ NU VEI MURI!decat daca tii neaparat sa te omori tu..
normal ca tot corpul ti-a luat-o razna din cauza ca esti stresat, nu te odihnesti..te gandesti neincetat numai ca SIGUR ai ceva..ca nu iti mai revii si altecele...TU ESTI EPUIZAT..iarcand psihicul e epuizat..corpul o ia razna...ADICA SIMULEAZA BOLI...DURERI..care in realitate nu le ai...asculta-ma pe mine..nu am nici un interes sa te mint!
fruntea sus si fa tot ce ti-am zis!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Sunt niste sfaturi foarte bune,dar cred ca si tu cand ai avut depresie cautai pareri pe net,si iti era greu sa le aplici.Acum am o stare de oboseala,de ameteala,daca sta in picioare si nu ma misc si privesc intr-un loc anume,mi se modifica vederea,imi vine sa vomit,ma doare capul...Ieri la scoala si acasa mi-a fost un somn de nu ma vedeam,si dormisem 9 ore in noaptea aceea.Nu pot sa gandesc,sa imi fac planuri pentru ziua urmatoare...acum am o stare de oboseala,si am dormit 10 ore azi-noapte...

Mergi la inceput

Tensiunea de la ce o am mica,si asta ma pune pe ganduri.Numai 8 cu 5, 9 cu 5 cu 6...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

las-o naibii de tensiune.tu nu auzi?nu te mai analiza atat!
alimenteaza-te...ia vitamine, minerale...bea multa apa sa te hidratezi.
si dormi cat poti de mult.pai somnul e normal.organismul tau e obosit!
tensiunea mica nu-i un capat de tara.sunt multi oameni care au tensiunea mica..asa sunt ei...
lasa cautarile pe internet..ca nu e doctor..pe internet te imbolnavesti numai cat cauti!
nu mai cerceta atat!!ok?

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput