Prozac(Floxetina)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefan1994 spune:

Am fost la medic, si ma umplut de medicamente.
Mi-a dat seroxat la cerere o pastila seara.
Pramistar - 1 dimineata
Tranxene - 1 seara
Seroqule 1/4 seara... Nu stiu ce sa fac in legatura cu seroqule asta, am citit ca este despre schinzofrenie, si tulb. afectiv bipolara.

I-am spus ca mi-e frica sa nu fac atac cerebral, si mi-a explicat in ce context se face, mi-a desenat...a zis ca atacul cerebral se face cand pe vasele de sange, adica in interor apar grasimi, si cand grasimile alea se lipesc sangele nu mai circula si se face atac cerebral, este adevarat?

Tratamentul il iau deja de 1 saptamana si 2 zile.

Si eu am o stare de derealizare,nu stiu mi-e frica ca o sa ajuns sa nu mai cunosc pe nimeni sa nu stiu unde sunt , doar o imprisie de derealizare .

Derealizarea = Alterare în perceperea sau experientarea lumii externe, de o a#351;a manier#259;, c#259; aceasta pare str#259;in#259; sau ireal#259; (de ex., oamenii pot p#259;rea nefamiliari sau ca ni#351;te automate).

Astazi nu prea m-am trezit bine, visam de parca era realitate, ba ma trezeam, ba visam, ba ma trezeam...de vro 6 ori...M-am trezit, a trecut cu un mort pe aici m-am uitat si eu dar nu am simtit nicio emotie, decat o frica de moarte.M-am dus afara, si mi-am luat tensiunea, avem 135 de batai, nu stiu de ce, nu am simtit niciun alt semn al atacului de panica...am venit in casa s-a stabilizat la 100 de batai asa...Dar nu stiu de ce ma doare si partea stanga de cap + masele, mai ales daca tip, am tipat odata intentionat sa vad si ma doare poarte tare partea stanga de fata+cap...am stat ieri cu geamu deschis ca mi-era cald, e posibil sa fie de la asta?sau sa nu fie ceva grav...Sunt asa fara niciun chef de nimic...asta-i starea mea de acum, n-am chef de nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

imi pare rau ca nu te simti mai bine
Trebuie sa iei medicamentele o perioada lunga de timp pana se observa ceva.
Ideal este ca in paralel sa faci si o terapie la psiholog.. si asta este de durata
Sanatate multa !
Si eu m-am chinuit o perioada, ba imi era mai bine, ba mai rau.. am facut toate investigatiile posibile inclusiv RMN...a durat cativa ani, cu intermitente. La mine a trecut dupa ce am avut copilul, nu imediat, dupa cateva luni.

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput