Prozac(Floxetina)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefan1994 spune:

Nu am sa renunt.Psihoterapeutul e o cunostinta de a matusei mele,imi place mult cu lucreaza.
Astazi,la scoala m-au luat valurile alea tari de ireal,jucam fotbal,si am iesit dintr-o data din echipa,le-am spus ca ma cheama matusa mea(e secretara la liceu)...simteam ca m-i se molesesc picioarele.Simt ca ma clatin cand merg,ca nu pot sa merg drep...Ma gandeam,wow,acum o sa cad jos si o sa mor....si am plecat.Nici acum nu ma simt minunat cu gandul,asta imi face rau.Nu pot sa nu mai ma gandesc,cand simt ameteli,clatinaturi in corp,zic ca am ceva la cap,ca am facut Doamne Fereste ceva...nu stiu asa lucreaza gandul meu,si imi alerteaza tot corpul,de imi vine sa stau la spital sa imi fac analizele de la A la Z.

Mergi la inceput

Pfff...Astazi eram la sport,am jucat fotbal.Cand am plecat,am simtit ameteli,si o calura,o senzatie de lesin prin corp,am fugit repede la matusa mea,am facut atac de panica,nu puteam sa stau acolo in birou,trebuia sa ma misc,credeam ca mor.Nu m-am linistit nici cu distonocalm,am plecat la cel mai apropiat dispensar,mi-a facut un calciu pe vena,am respirat intr-o punga,si mi-a dat un xanax...m-a luat un somn de la ala.

Nici acum nu ma simt minunat,ma ustura ochii,ma doare capul,parca imi vine apa in gura asa degeaba,mi-era teama ca am facut ceva la cap,si o sa mor...tremuram,transpirasem.

De maine voi incepe sa iau tratamentul de la psihiatrul,dar acum de ce am aceste stari.Gandul meu tot crede ca am ceva la cap,si o sa mor,ca ma doare,dar nu durere din aia normala,altfel.imi vine si apa in gura asa....Offf..

Mergi la inceput

Am inceput un tratament cu cipralex , o jumatate de capsula de 10 mg seara.
Acum nu prea ma simt minunat,am starea de ireal accentuata,am o senzatie de lesin asa,parca ma clatin cand merg,ma doare capul...ameteli,toate astea ma sperie...am o senzatie de sufocare....
De la ce sa fie,de la anxietate?asa se manifesta asta?de la ce sa mai ma astept de la ea sa nu mai ma sperii....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jade spune:

Stefan, nici eu nu m-am simtit prea bine la inceputul tratamentului. Psihiatrul mi-a explicat ca e normal, pana se obisnuieste organismul. Vorbeste cu dr, spune-i cum te simti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

sTEFAN CUM TE MAI SIMTI???

Mergi la inceput

Va scriu aprox. dupa 2 luni,tot cu vesti poraste...
Viata mea a luat o intorsura radicala,in fiecare zi ma luat cu o ipohondrie,anxietate,teama exagera
ta,NECONTRolabila...
Ma simt foarte prost,in fiecare zi....cel mai tare mi-e teama sa nu mor subit,sau sa fac atac cerebral,desi am inima si creieru bun...
De dimineata ma durea capu foarte tare,am luat un agocalmin.Am fost pe afara si ma durea in piept si in spate,credeam ca fac atac de cord....am incetat cu atacul de cord,si cred ca fac atac cerebral,pt ca am ameteli aproape in fiecare zi...Daca e mana putin mai inchisa la culoare eu cred ca fac atac cerebral....tensiunea o am cam 10 cu 6...11 cu 7...daca ma doare mana cred ca mor din asta...m-a luat cu somn dintr-o data,mi-e tare somn...
Stateam la masa,si ma luase asa parca adormisem,eram plecat cu pluta,si credeam,WOW poate mor,m-a luat cu un firor prin corp,si mi se accelerase b ataile inimi...parca ma sufoc,ca nu respir cat trebuie...nu stiu ce se intampla...:(( tratament urmez,am fost si de 5 ori la psiholog dar degeaba...nu stiu cum sa scap de frica asta....

Mergi la inceput

Nimeni nu-mi mai raspunde?:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

stefan, roag-o pe mama ta sa mergeti sa te interneze la un spital, sa ti se faca analize si investigatii complete, sa fii tinut sub observatie de catre personal specializat.

asa nu mai poti trai, stii vorba aceea "ori la bal, ori la spital".
si nu mai lua algocalmin, e toxic pentru organism ! in SUA a fost interzis de 20 de ani...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Stefan si eu fac tratament cu Cipralex de aproximativ 1 an. Primele imbunatatiri semnificative le-am observat dupa 2 1/2 - 3 luni dar efectul complet al tratementului l-am resimtit dupa 7 luni.

Si eu am suferit de ipohondrie, de fapt diagnosticul complet a fost Tulburare obsesiv compulsiva/ Anxietate generalizata cu tulburare de panica si multiple fobii. Practic imi era teama de absolut orice.

De o moarte subita, de un atac de cord, de un atac cerebral, de cancer, de metrou, de lift, de a iesi din casa, de a sta in casa, de orice, just name it.

Am trecut, ani intregi, printr-un adevat iad. De aceea pot sa iti spun ca aceste stari se pot depasi, cu terapie si tratament medicamentos.

Gaseste un terapeut bun si ia in continuare medicatia. Eu am inceput de la o doza de 2,5 mg si am luat din sfert in sfert de pastila (la fiecare 4 zile) pana am ajuns la doza care s-a dovedit terapeutica pentru mine si anume 15 mg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Apropo Stefan, la 16 ani nu faci atac cerebral decat daca ai vreo malformatie arteriala cerebrala. Ca sa nu mai zic ca ai o tensiune care nu te predispune deloc.

Sigur ca ai ameteli si poate si parestezii (amorteli ale extremitatilor) pentru ca sunt printre cele mai intalnite manifestari somatice ale anxietatii.

Mergi la inceput