Prozac(Floxetina)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Stefan, te roooog, fa ceva pentru tine!!!!

Du-te la un medic psihiatru bun(NU esti nebun daca apelezi la un medic psihiatru ), spune-i ce simti, intreaba-l ce este de facut si spune-i ca mama ta nu iti da voie sa iei pastilele care ti-au fost prescrise.
Medicul va vorbi cu mama ta si ii va explica de ce ai nevoie de ajutor .

Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefan1994 spune:

Mda,ce sa spun,mama nu ma lasa sa il iau ca spune ca pe urma o sa stau ca o leguma in pat,nici doctora de familie nu prea e de acord.
Acum pe seara am fost la fotbal,sa joc,si aveam si am si acum o stare din asta de ireal,de vis,parca zic ca nu mai stiu ce vorbesc,ca nu mai imi controlez miscarile...Ce sa fac sa scap de asta?

Am vorbit cu o fata care a suferit de asa ceva,si ea mi-a spus ca totul tine de mine,sa ma controlez,ea a citit o carte de Charles .... nustiu cum si usor usor si-a revenit,fara tratament.

Mama nu ma lasa sa il iau pentru ca pana sa fac eu primul atac de panica,cu 2 saptamani inainte a facut si o matusa de a mea atac de panica,dar la ea nu s-a creeat o tulburare pentru ca a continuat sa mearga la servici,eu eram si in vacanta,si nu aveam ce sa fac.

Acum sunt nelinistit si din alta cauza...mi-e cam rusine sa spun,dar o fac.... CURAJ ZOE!:D Ma masturbez si eu ca orice baiat de varsta mea,dar de 3 zile cand ma mastrubez nu mai imi ejaculez nici 1g si ma sperie chestia asta...inca sunt virgin,de ce oare asta???:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Neaparat trebuie sa incepi un tratament, fara doar si poate, roag-o pe mama ta sa intre aici, te rog eu mult.
E innaceptabil asa ceva!
Esti la inceputul vietii,nu la sfarsitul ei!!!

Fata aia ti-a spus de Charles Linden, autorul metodei Linden, de altfel ti-am trimis manualul lui

Daca te masturbezi zilnic e normal sa scada cantitatea de lichid seminal, stai calm, nu e nici o problema...

vrei sau nu sa recunosti tu nu faci nimic sa schimbi , sa te schimbi...
rupe cercul asta vicios, peste putin timp nimenu nu iti va mai raspunde , ptr ca e nimic de zic...TU te poti ajuta, cu ajutorul oamenilor care au studiat medicina, psihologie

nici mie nu-mi surade ideea medicatiei, insa nici asa nu as accepta sa traiesc, pai tu ai 100% sanse sa scapi de toata simptomatologia asta suparatoare cu tratament si terapie...

in locul tau nimeni nu poate lua atitudine, intelegi?
TU esti cheia...suport iti putem oferi, dar mai mult de atat NIMENI nu poate face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

pacat ca fetele astea dragute isi pierd timpul cu tine. am citit cu atentie raspunsurile tale. sunt aproape convinsa (5% marja de eroare) ca te droghezi sau fumezi ierburi. descrii fara sa-ti dai seama niste simptome, pe care un cunoscator....apoi ai foarte mare interes fata de anumite medicamente. ceri detalii despre ele. mult prea multe medicamente "iei" ptr varsta ta.
si da-mi voie (am voie, da?) sa ma indoiesc ca un medic ar prescrie atatea medicamente unui copil.

si intrebai despre, depersonalizare. vrei detalii, vrei sa stii ce se intampla.
sincer, cred ca incerci diferite medicamente din inconstienta, sa probezi ce stari iti induc. si teama ta de moarte, apare ca o urmare fireasca a pastilelor pe care le ingerezi.

mama ta ce spune despre starile tale? tatal tau cat timp petrece cu tine? daca ai parintii langa tine povesteste-le starile tale, spune-le sincer ce faci, ce fumezi, ce pastile ingerezi. sunt parintii tai si te iubesc, indiferent ce crezi tu. ei sunt primii carora le pasa de tine si care te vor ajuta.

daca vrei sa-ti fie bine in viata, incepe cu adevarul!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

@kariguld.Ma uimit ce ai scris tu.Nu am ce sa discut cu tine daca tu crezi ca eu ma droghez.DOAMNEEE..pai pe mine ma sperie o durere de mana si tu crezi ca ma droghez???Te rog mult,inceteaza cu asta.Mie mi-e frica ca mor pentru ca am ameteli diverse simptome nu ca ma droghez.Inainte mai beam si eu o bere,un pahar de vin,acum nimic,pentru ca mi-e frica sa fac ceva.

Am fost diagnosticat cu TULBURARE AXIOASA GENERALIZATE,termina cu aberatiile alea.

In seara cand am facut primul atac de panica si eram la Grigore Alexandrescu,a venit o fata drogata de 15 ani,care se drogase ca o parasise iubite...Si stii cum facea?Plangea intr-una , ba radea....termina cu asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

dragule, usor cu pianul pe scari. tu iti dai seama ca aici citesc adulti, care au copii la randul lor si cunosc cat de cat cate ceva din viata asta?

raspunde , parintii tai ce spun despre starile tale?

ah, si inainte de a-mi spune sa "termin cu astea", gandeste-te ca mai stiu si eu cate ceva despre cei ce iau droguri sau fumeaza iarba.

sa fim intelesi, eu doar am presupus asta. raspunsurile tale imi vor dovedi daca am dreptate.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Kari cand fumezi iarba nu ai simptomele astea, indiferent ca e ocazional sau zilnic. Sotamiu a fumat mai tot liceul si inafara de "I don't give a shit" nu avea nimic.

Mi se pare rautacios sa il acuzi pe baiatul asta de consum de droguri. Mie mi se pare ca sunt efecte secundare la medicamentele ce le ia.

Stefan aici sunt toate simptomele pe care le mentionezi inclusiv probleme de ejaculare!Cei ce iau Floxetina pot avea ejaculare prematura si alte probleme inclusiv impotenta...

http://depression.emedtv.com/prozac/prozac-side-effects.html

Adriana mami de Isabelle Marie - 1 luna si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

pai eu am inteles ca el nu ia niciun medicament....adica in afara celor de sinuzita

Mergi la inceput

Nu,nu mai iau floxetina de atunci , de 3 luni,am luat-o doar 5 seri ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Homeopatice mai iei???

Fetelor am fost in papucii lui, e anxietatea, asta da somatizari, starile astea de ireal, am trecut prin tot ce descrie baiatul asta aici, eu il inteleg, imi pare tare rau, sincer, mi-e mila, e groaznic...

Stefan, rogu-te mergi la medic,apeleaza la fetele de pe forum ptr. o recomandare daca vrei sa auzi o alta parere, si lasa medica de familie, mergi de vorbeste cu un psihiatru!

Mergi la inceput