PEPENASII de iul-aug'08 sarbatoresc DOI ani(194)
Raspunsuri - Pagina 6
Caprioara spune:
Helau,
La multi ani mamicutelor:
Sursula si Ingry!
Sa fiti sanatoase si iubite!
Cuscra, ia un pupic special de la noi
!
Si pentru ca maine nu cred ca apuc, urez acum
pepenasa nascuta pe 15:
La multi anisori fericiti Andreea Maria!
Maine e Sf. Maria- sa ne traiti cu numele toti cei care se sarbatoresc in aceasta zi!

pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
kamelya spune:
Va multumim ptr urarile facute de ziua Dariei si uram si noi pepenasilor care s-au sarbatorit in aceasta perioada un calduros

LA MULTI ANI
SA AVETI PARTE NUMAI DE RAZE DE SOARE IN VIATA 
noi bine, ne-am acomadat foarte repede eu cu serviciul si Daria cu statul cu mamaie ca nu vroia sa stea cu ea,de cand am inceput munca nu mai am timp de forum.de fapt la schimbul 1 e mai naspa ca ma trezesc la 5 dimineata si cand ajung la 16 Daria ma ia de fresh asta daca nu doarme,iar la schimbul 2 iesim pe la 8.30-9 afara iar la 11 suntem in casa si pana ma pregatesc sa facut ora 13 si tre sa plec la servici
sotul a plecat ieri in Germania si se intoarce pe 25 august,asa ca suntem singurele
Vreau si eu noua parola de la pepenasi
Dianami spune:
La multi ani celor care astazi isi sarbatoresc onomastica, sa fiti sanatosi! 
La multi ani pepenasei Andreea Maria, fratiorilor de pepenasi Robert si Ana si mamicii Kla78! 
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
ladymina77 spune:
"La multi ani!" pt. pepenasii care poarta numele Sf. Maria si derivatele si nu in ultimul rand si mamicilor!
O duminica frumoasa si senina va dorim!
moni_or spune:
ANDREEA DE DMA
LA MULTI ANI TUTUROR CARE POARTA NUMELE MARIA SI DERIVATELE
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
monalac spune:
Andreea Maria (dma2007),LA MULTI ANI DE 2 ORI![PT ZIUA DE NASTERE SI PT ONOMASTICA].
LA MULTI ANI PT CEI CARE SI SERBEAZA AZI ZIUA ONOMASTICA!
EU ar tb sa plec miercuri la mare,dar tata e din ce in ce mai rau si nu stiu ce sa fac....si am mai dat si 200 ron avans....
cris a facut o colica abdominala urata de tot acum 2 zile si am fost in expectativa,pt ca asa a debutat si in septembrie,cand am fost la budimex.din fericire n a mai avut nimic,doamne ajuta sa fie bine.