PEPENASII de iul-aug'08 sarbatoresc DOI ani(194)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Intru si eu rapid cas bagata panan gat in curatenie. Ca na maine vine tata si tre sa termin pana la pranz sa le fac baie la fete si dupa amiaza fac papa pt maine si saspal aragazul frigideurl etc. Ca maine o sa pierdem ziua pe drumuri la aeroport inapoi si etc.
Asaca uram de pe acuma

La Multi Ani!

Sursula, Ingry si Andreea Maria
sa aveti o zi minunata si sa fiti
cat mai fericite alaturi de cei dragi!

Moni uff mititelul de el, multa sanatate va dorim si speram sa se simta mai bine cat mai rapid sa va intrati in normal.
Didi belea Aida. Pupam scumpetea mica.
Cristina felicitari pt progrese lui Mihaita si pupam grasunelul mic si dulce.
Marina de ce nu o pui pe ebay?
Na atata m-a dus neuronul ca am citit asa din fuga, ma duc la treburi ca mai am o ora pana tre sa le pun la somn si tre sa le fac si baie pana atunci.
Pupam bostana va uram un wknd cat mai placut si daca am timp ai intru daca nu va scriu pe sapt urm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Pupani grasani la gashca pepenoasa, am vazut poze cu puii nostri, sunt asa de frumosi si, doamne, cand au crescut?

Vreau sa zic ca io ma inteleg cu fi-mea la fix, de cand vorbeste asa bine nici cu tantrumurile nu mai avem probleme sunt f incantata si sunt convinsa ca ii va fi bine la gradinita (incepem peste o luna si noi )

cu olita io cred la fel ca Bujo si Mada, copilul o face cand vrea si poate el, nu cand ne straduim noi si io chiar am experienta first hand ca doar de 11 luni stam fara gogoasa. Doar de 2 saptamani suntem (aproape) fara accidente, chiar si noaptea. Orice am facut, zis, citit, aratat, tot cand a putut ea s-a intamplat. Deci, timp de 11 luni, sunt acum convinsa ca de fiecare data cand a facut la oala a fost la noroc

Marina ai fost o super dooper bride, mistoaca rau, make-up artista ta seamana cu o foarte buna si iubita colega de-a mea din facultate, basarabeanca, Olga, asa mi s-a facut un dor de ea cand am vazut pozele tale. Si carciuma a fost misto, iar buchetul si rochia, wow... Te-oi fi stresat tu dar a iesit minunat sunt convinsa.
BTW, felicitari pt fomica [;-)]

Io sunt la polul opus, am inceput din pacate sa ocolesc gashca noastra din parc deoarece in fiecare seara mamicile organizeaza un colt de zici ca-i bufet suedez, cu pufuleti, biscuiti, sticksuri, crochete, saratele din care fi-mea bobineaza la liber. Ceea ce nu ar fi o problema pt nimeni daca nu are avea deja peste 16 kg. Asa ca de ieri iesim in parc doar cu apa si fructe la noi, peste zi are voie doar 2 bibe mici (120 ml) cu nectar de fructe facut de buni, si ala diluat, sunt tare amarata ca trebuie sa ma gandesc deja la aspectul asta si sa incerc sa-i controlez dieta

Dupa ce trece caldura asta mare voi umbla incet-incet si la continutul frigiderului ca acum inca mai avem inghetata si alte bunuri, le vom termina si nu voi mai lua, desi ma doare sufletul (pt mine , ca mai mult io bag dulciuri, sucuri si alte junkuri) dar tre' sa fim atente, fir-ar

Am pus si io poze pe picasa daca vreti sa vedeti bufleika .

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Pentru ca in weekend vom fi plecati urez si eu in avans...
La multi ani,Sursula!!!
La multi ani,Ingry!!!

Sa fiti santoasa si fericita langa familie si puisorii vostri!!

La multi ani,Andreea Maria!!!
Sa cresti mare si sa fii santoasa!!!!

Si LA MULTI ANI tuturor celor care-si serbeaza ziua de Sfanta MARIA!!!!

MADA...distractie placuta cu bunicul!!!

DIDI...mortala Aidelu!!! ..a mea ar tipa un picut..

MONI..ma bucur ca e mai bine Luca...dar imi pare rau ca a fost agitat!!

DIANA..trebuie sa fie tare frumos sa ii vezi pe toti la masa!!!te felicit si te admir

Astazi voi pleca mai devreme de la birou,asa ca va spun weekend placut si racoros!!!Noi mergem undeva la munte sa o scoatem un pic pe Irina din caldura asta...

Va pup

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

BOTI...off...e aiurea ca trebuie sa te gandesti la dieta...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Boti exact asa patim si noi in parc, zici ca e bufet. Fiecare mamica hraneste copiii cu pufuleti, placintele, jeleuri, covrigi. Si eu mai stramb din nas dar nu pot nici sa ma duc cu el in padure si nici sa-i interzic in timp ce ceilalti copii mananca. Asa ca incerc sa-l tin ocupat cu altele si doar cand vine pe langa banca ii dau cate ceva. Cu placintele si covrigii nu prea am nimic impotriva, cu jeleurile si ciocolata sunt mai certata (pt Filip nu pt mine ca eu bobinez la greu pe ascuns )

A inceput si Filip sa vorbeasca tot mai clar. Eu oricum fac mereu exercitii cu el. Recunoastem din reviste si carticele diverse forme si le repetam sa iasa cat mai bine. De cateva zile repetam si literele individual. Facem a-e-i-o-u... Ii place.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare!

La multi ani, sarbatoritilor zilei!
Multa fericire si sanatate copilutilor si mamicilor sarbatorite intre timp, de cand n-am mai apucat sa intru pe-aici!

Sper ca sunteti bine sanatosi!

Moni....sanatate multa lui Luca!
Asta iarna cand DAria era la gradi si-mi aducea tot la 2 saptamani "chestii" noi...amandoua erau pe aerosoli si intr-adevar incepussera sa fie oripilate cand vedeau ca pregatesc aparatul de aerosoli si al nostru e cu ultrasunete, nu face galagie mare ca cele cu piston!
Ajunsesem sa le nebulizez in somn, desi nu-i recomandat, dar nu mai reuseam sa le fac sa coopereze!
Sper sa treaca usor peste perioada asta dupa ce se face bine scumpul mic, ufff!

Diana....cum e cu 3?
Cred ca ti-e un drag de ei de nu mai poti!

Cu olita noi suntem la stadiul....combinata ritmica!

Ziua fara scutece, dar si fara "toioti", iar noaptea ma lupt sa-i pun scutec , pentru ca inca mai face noaptea! NAsoala perioada asta, cel putin eu o simt asa!

Didi....scumpa tare Aida!

Tonia vorbeste mai mult pe limba ei decat pe a noastra si uneori se enerveaza ca ea vorbeste, puiul mic, dar ma-sa n-are translatorul la ea!!
Se da pe cel mai mare tobogan din parc, cu chiuitul de rigoare, alearga, e fascinata de leagan si intr-o seara eram la un loc de joaca si de pe balansoar imi dadea ordine: 'Sus-sus, mami.....topac vaf!" Voia fata sa ajuga de pe balansoar in varful copacului!

S-a schimbat parola la picasa?
O vreau si eu, va rog pe cea noua, pe PM, poate mai reusim sa punem si noi ceva poze noi!

Uffff....fug ca au desfacut dulapul si se bat cu faina!!!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna!!!
Avem si noi 4 zile de pampers free...numai la somnul de noapte in rest WC,olita si afara se tine...fara nici un accidentAcum sunt ferm convinsa ca fiecare copil are propriu sau ritm.
Clara vorbeste foarte,foarte bine cu R clar cu propozitii cu logica, ne intelegem cu ea si poate ca de asta tot spun eu la cine ma intreaba ca e mult mai usor cu 2 copii decat mi-a fost cu unul singur
In rest eu ma chinui cu kg in plus care sunt fffff muuulte, nu de alta dar in toamna cunun si nu as vrea sa fiu miss Peggy
Mada te-ai schimbat....ai devenit o "miss"???Intalnire placuta cu tatal tau

MAMI de CLARA si RIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Hello, hello!

Felicitari, Dana pentru micuta vorbareata...si scutec free pe de-asupra!
Asa este, fiecare copil cu ritmul lui de dezvoltare! DAri nici la 5 ani nu-l pronunta pe "R:! sunt curioasa daca o sa-l graseieze ca taica-su!

Tonia e galusca tare cu limbajul! Inverseaza topica propozitiei de zici ca-i MAster Yoda din Razboiul stelelor , si "costumizeaza" cuvintele cum ii suna ei mai bine, asa ca furat e "fuit", punga e "pungu" si cireasa de pe tort...multumesc e "totenek"!

FElicitari pentru titularizare, Mona! Ai muncit pe branci, dar au aparut si rezultatele!

CAsa de piatra si multa fericire Marina!
Ati fost niste frumosi la nunta in frunte cu domnisoara Sofia, cea diafana!

CAt despre problemele care apar......uffff..."Da-ne Doamne sanatate, ca sa le putem rezolva cat mai bine!"

Boti, super de super ptrecerea bulinoasa a GArgaritei!
Ce inaltime are Nancy, ca nu pare a avea 16 kg?
Tonia seamana cu mine, micuta, asa ca la 2 ani si 2 luni ne "mandrim" cu 11 kg si vreo 87cm lungime!

Ma duc la munca! Am pus galushca la nani.....sper sa si adoarma ca pe caldurile astea mi-a tras "teapa" vreo 3 zile la somnul de pranz!

Pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

SURSU, la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de impliniri alaturi de scumpul de Tudorel si de sot! Si mult succes si pe plan profesional, sa te revedem cat mai curand la tv cu Divertis in noul sezon!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani, Sursula si Ingry!

Irda, cum sa fie cu 3 ...distractiv. E greu, e si frumos, eu ma simt implinita.

Boti, am vazut mai demult pozele de la petrecerea lui Nancy. Fur si eu ideea pt. la anu', pt. strumfii mari. Cred ca ii voi sarbatori tot 2 in 1, dar ii vom aveam si pe Minnie si pe Mickey . Am idei cu duiumul, timp e destul.

Felicitari tuturor pepenasilor vorbitori!

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput