Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (170)
Raspunsuri - Pagina 4
belleane spune:
Simonix: super faza cu merele.
Cleo: a mea e genul care pleaca daca e un pic libera,o zbugheste imediat, se ascunde, nu vrea de manuta. Cred ca daca i-as da o acadea ar sta linistita cateva minute. Daca i-as da inghetata la fel....si lista poate continua.
Dar eu ma incapatanez sa o fac sa inteleaga ... si nu mai am rabdare.
Voi nu trebuia sa plecati la mare azi?
Adriana_78 spune:
Am pus de-o inghetata cu banane - e cea mai simpla reteta
Nu prea ne-am rasfatat vara asta cu inghe
Belleane, pai atunci da-i o acadea ceva - poti face o exeptie si e toata lumea linistita
Si Lara era cam la fel: f agitata, curioasa, se baga peste tot, se catara pe unde apuca - era f. dificil cu ea la drum.
Slava Domnului cu Annika n-am probleme -- si noi la fel facem: mergem sa cumparam lapte, sa lua aia ailalta "Annika, sa-mi aduci aminte sa iau si iaurt pt. tati etc"
Si sta f. cuminte, mai rontaie la o chifla, etc... iesim fericite
belleane spune:
daca tot sunt cu mintea in vacanta sa vedeti ce rochii de fetite de ocazie :http://www.decosta.ro/Rochii-de-copii-s5.htm
Imi place si ca poti schimba culorile.
cleo78 spune:
miine dim. plec.
La 17 plec de la birou. Sa zica shefu ceva, is venita de la 8 ...
edit: uite, asta http://www.decosta.ro/Rochii-de-copii-ROCHITA-COPII-6634-s5-p22.htm
mor dupa ea. O salvez, si dau si Danutzei, prietena mea croitoreasa.
La urmatoarea ocazie pompoasa, imi fac si io si fiica mea la fel.
Desi, pe fiica mea in fusta lunga... poa le facem pana la genunchi, ca amndoua suntem saltaretze.
Adriana_78 spune:
Superbe rochiile ... da si preturile! mama-mama! cine da 200 Euro pt. o rochie pe care o poarta doar 1 data, max 2 ori?
Eu una nu
Cleo, inca odata distractie placuta la mare!
Noi plecam maine la Bran, o mica excursie poate si la castel la Rasnov si sa-i mai calarim pe ponei, ca fetele mereu pomenesc de ei
belleane spune:
Dixtractie placuta in weekend tuturor.
Parca vad poneii cum se pregatesc sufleteste...
Doloress spune:
Distractie placuta tuturor! Noi stam acasa... din pacate.
Al meu sta cuminte la restaurant, totul e sa nu depasim mai mult de o ora, o ora jumate. Ii dau de colorat, creioane, apoi cand vine mancarea mananca tacticos cam trei sferturi de ora, ca ne rugam noi de el sa termine mai repede ca ne plictisim. Se mai da jos, insa mai mult de cativa metri nu merge, ii e frica mereu si se intoarce la noi. Se rusineaza de oameni. Acuma stau si ma gandesc ca am un copil cuminte, din ce povestiti. Oare sa urmeze unul mai energic? Ca cica asa e, unul mai cuminte, unul mai energic Vai de capul meu daca e pe-asa.
Noi am avut prin iarna perioada de crize maxime, acum s-au redus simtitor. Tin minte ca stateam la un rand, sa iau de mancare la un restaurant in mall si deodata aud niste urelete infioratoare. Toata lumea de la rand s-a intors, ieseau vanzatoarele din magazine, se oprea lumea in loc si astia aici vad de toate, nu sunt chiar asa de curiosi cand vad un copil in crize. Era Patrick care fusese luat de la mingi. Acuma stim lectia, ocolim standurile cu mingi cat putem sau ii cumparam una. Am ajuns la un sac de mingi de toate culorile, formele si marimile. SI un portbagaj plin. Are si la gradinita o colectie.
La cumparaturi nu prea mergem cu el, nu mai vrea deloc nici in carut, nici in carutul lui, vrea jos, sa alerge printre standuri si mi-e o frica de mor sa nu-l pierd. L-am pierdut odata din ochi, fractiunile alea de secunde au fost de cosmar, treceam stand dupa stand si nu-l vedeam, imi simteam inima in gat, ma lua cu ameteala, cu moleaseala, nici nu mai puteam striga. Asa ca pana n-o sa stea cuminte pe langa noi nu mai mergem cu el. Il poate lua cineva si din magazin, cati nebuni mai sunt pe lumea asta.
Asa ca ne limitam cat mai mult in a-l duce la cumparaturi, in supermarketuri. Eu raman de obicei in parc cu el si Gabi merge cu listuta.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Doloress spune:
A propos de restaurant, am avut o revelatie cand am fost miercuri. Toti copii din jur mancau hamburgeri, pizze si beau sucuri din alea din culori dubioase ca ma ia greata numai cand ma uit la ele. Al meu bea apa si manca somon cu legume fierte.
Bineinteles la inceput nu prea a vrut, s-a codit s-a invartit insa pana la urma a mancat somonul si brocoli, celelalte legume nu i-au placut.
A mai ciugulit si de la noi, unul avea paste, eu mi-am luat o pizza din creveti cu legume (deci nici noi nu mancam chiar junck food sa-i facem pofta).
SI ma gandeam asa, oare sunt mama denaturata, ca las copilul chiar sa nu manance numai sa-l vad ca mananca sanatos? Probabil ca daca ii luam si lui pizza din aia cu peperoni (care pentru mine e bleah...) sau hamburgeri, manca tot probabil. Asa am insistat cu legumele alea, pana le-a mancat cat de cat.
Ma gandesc ca o sa creasca adolescent, cu banii lui si o sa tabarasca pe junk food ca el n-a stiut ce e aia pana acuma. Insa, la fel, ma gandesc ca daca n-a fost invatat poate n-o sa-i placa... nici nu stiu cum e mai bine.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Simonix spune:
Dolores - si noi facem asa - io in parc si Bobo in magazin Sau invers. Nu vad de ce l-as duce in supermarket, in afara de atunci cand ploua si nu am ce face cu el Din cand in cand e fain, e o experienta, sa vada si el magazinul de unde vin lucruri bune , sa vada legume si fructe etc dar in rest nu prea vad utilitate. Si parca e mai bine, ca inainte pierdeam ooore pe la cumparaturi, acum tre sa fim eficienti, cu sau fara copil. Noi nici in mall nu prea mergem cu el, doar daca dorim sa ii cumparam ceva sau tot asa, cand efectiv nu avem ce face altceva, ca e vremea urata. Pe aici nu sunt locuri de joaca in Malluri. Si cand va creste vom incerca sa evitam, mai ales ca atunci probabil ca va fi mult mai "cershetor" De ce sa ma stresez ca vrea tot felul de dulciuri sau sucuri dubioase ? Sau jucarii care nu sunt in plan (da, io am plan de jucarii )? Asa, noi stam si ne vedem de ale noastre si tati ne cumpara chestii si evitam ca in farfurie sa ajunga lucruri pe care nu le dorim cu adevarat. Noi mai avem noroc ca pe aici nu sunt tot felul de magazinashe si "buticuri" de unde sa cumparam fleacuri. Mai sunt masini cu gofre si inghetzata dar nah, din cand in cand mai cedam
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
belleane spune:
Doloress:Mama mama exact asa face Elena prin supermarket trebuie sa ai conditie fizica sa alergi dupa ea, ca nu oboseste. Cat despre hamburgheri, pizza este bine sa nu le interzicem dar sa cunoasca consecintele consumului de astfel de prostii. Noi n-am invatat-o pe cea mare cu junkuri dar cand mergem la petreceri de copii gasim numai asa ceva. Ma refer la petrecerile de copii din locurile de joaca sau de la Macd.