"Abdomen extra-plat (38)"
Raspunsuri - Pagina 8
Allure spune:
hannen, nu ma invidia, ca 2 zile n-am facut nimic tot din cauza de ciclu, in schimb am mincat sub scuza pms-ului...asa ca abia scot pirleala
CLAUCIA, acum mi-am amintit de tine dupa ce ti-am (re)vazut pozele frumoase cu parul cretzuliu. Si tu esti slaba :)
vad ca toate ne vaitam ce grase sintem dar nici una nu e :)
Deus, chestia cu parul e valabila si la mine...e hormonal, clar.
rezolvarea la mine consta in...ponytail
pina acum am mincat dimineata niste pepene galben cu scortisoara apoi o gura de kefir...dupa sport am facut un castronel cu 1/2 cup oatmeal + o lingura de PB2 + scortisoara +2-3 linguri mung bean sprouts...peste o ora inca putin kefir, de pofta.
la prinz trebuie sa inventez :)
sper sa reusesc in weekend sa va pun niste poze promise de mult
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
baby-boom spune:
Hannen, vezi sa nu te apuce starile lesinante cu postul si sport hardcore! Baga totusi ceva in lehamite, minimun admis pt efortul pe care-l depui cu Shaun. Zic si io, nu da cu lopata, da' ideea e sa te simti mega ok nu sa te simti slabita! Baga freshuri si iaurturi si chestii lichide de tot soiul!
Deus, eu propun sa-ti compui niste masti de par, eu cunosc alea de ricin ori ulei de masline, ori cu ou, ori cu ou si ulei de masline or cu fructe. E posibil sa-si fi pierdut vitaminele, chiar daca tu esti ok fizic. In plus prin menstra se duc multe, poate pe tine te afecteaza la nivelul firului de par.
Sora mea foloseste asta: amesteca intr-un blender, sau cu furculita :D o jumatate de banana, un sfert de avocado, un sfert de cantalup, o lingura de ulei din germeni de grâu si o lingura de iaurt gras si mai adauga si o capsula de vitamina E, pentru un boost de stralucire(capsula asta o poti adauga cam in orice masca de par alegi sa-ti faci). Lasa sa actioneze 15 minute si clateste bine cu apa calduta. te avertizez ca e bun si de mancat!
Si eu mai stiu astea: cea mai simpla e aia din 2 oua amestecate cu 3-4 linguri de ulei de masline. Le bati si le pui in cap si le lasi acolo vreo 15-20 minute. Apoi: o lingura cu miere cu 2 linguri de migdale macinate si o jumatate de lingurita de suc de lamâie. tot asa, masat in cap cu miscari circulare si minim 15 minute de stat cu ea in cap. Poate pui si ceva deasupra, sa tina cald, o punga, etc.
No, distractie faina cu mastile. Mi-am facut pofta....iar acum sunt in plin proces sa ma blonzesc..asa ca voia vea si eu nevoie, la modul in care imi schimb infatisarile.
z333 spune:
eu am vazut un film..Taking of bla bla 123(cu Denzel), aseara am vazut The back up plan(iar mi-a venit pofta de copil si daca nu as gandi atat de mult l-as face azi)
am facut si vinetele umplute..buneeeee rau, nu stiu cum de nu am mancat pana acum asa ceva, dar stiu ca voi manca de acum incolo mai des
Clau, imi place mult de tot de tine,esti frumoasa,ai un par superb, pari un om asa curat sufleteste si ai o familie de-a dreptul minunata
revin mai tarziu ca nu mai pot cu caldurile astea..o iau razna
ma duc sa mai vad un film ca de altceva nu sunt capabila in sauna asta
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
Deus spune:
Baby - parul meu este ok 25 de zile pe luna si 5 ca o balega:-))
suna bine mastile
Allure eu nu arat bine cu el starns coada de cal, nu am ce face ca oricum la sala il tin asa
Mi-au facut un program pe saptamana viitoare criminal, nu stiu cum scot parleala...am nevoie de ceva in vena ca sa fac fata
vineri am 4 ore una dupa alta! asta-i crima cu premeditare, deci daca patesc ceva va rog sa luati masuri
am plecat sa-mi dau talentele la sala
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
baby-boom spune:
Deus, nu va pune acolo sa lasati un nr de telefon al unei persoane care sa poata fi contactata in case of...urgente de tot soiul??. Sau asta e doar pentru cliente? Lasa acolo nr meu ca viu sa te scap. Distractie maxima!
Daiopri spune:
doamnelor mai stie cineva ceva de Ema din Germania?
Nikole tu cum esti?
(scuze ca dau buzna asa, da va "cunosc" de mult)
In rest sunt tot in admiratie, desi acusi nu mai vaz nimic sa ma complexez. O fi de bine o fi de rau?
Edit: Daca beti atata apa cum va descurcati noaptea? Ca eu incerc sa beau da ma enerveaza sa ma tot trezesc pt vizite:)
Numai bine tuturor
Marina spune:
Raportez o ora kick box si una yoga like, o baie fierbinte , no dinner si un pahar de vin rosu.
Maine am in plan sculat devreme si alergat afara, sa vad daca ma tine
noapte buna sa aveti
Deus spune:
chiquitita - nu aranjezi capul de tabel ca pagina este latita tare?;-)))
Baby las numarul tau si le rog pe fete sa te sune:-)))
Am revenit...am mancat ca si disperata mazare cu morcovi si ceapa. am avut pofta de ceapa.
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
Deus spune:
Buna dimineata
sa aveti o zi buna
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
hannen spune:
Buna dimineata Deus,doamnelor
Si eu pe aici ,pierd vremea (in timp ce coc vinete).Am o lada cit o zi de post ,coc de vreo 3 ore si nu da niciun semn ca vrea sa se termine.M-am copt si eu cu ele.Le uraaaaaaaaaasc!
Baby,asa e.Ar trebui sa maninc da` aseara nu am putut.Azi din motive de invazie rusinoasa nu tin post da` tot nu maninc.Beau apa precum camila si cam atit.Am facut fresh-uri in fiecare seara(am schimbat ordinea) fresh de afine cu iaurt de baut si oua de prepelita,fresh de melon cu lapte de soia si cu oua de prepelita.Aseara suc de portocale cu pepene.
Azi am baut apa cu lamaie si vreo 3 cafele,vad ca inca ma preumplu in viata pe linga aragaz.
Lumi,cine a stat aseara treaza pina la 4:30 a.m?????????Io!Ca am citit un "thriller" si n-am putut s`o las jos pina n-am gatat`o.Acu` ma oftic ca nu mai am material da` slava domnului ca avem librarie.Asta apropo de filme.
Whatever happens don`t let go of my hand!