"Abdomen extra-plat (38)"
Raspunsuri - Pagina 9
hannen spune:
Allure,ba da ,te invidiez .Si eu am stat 3 zile pe tusa(una de lene,doua de post ) dar am impresia ca tu lucrezi mai fain ,indiscutabil mai mult si mai powerfull.Si eu ma inverzesc ca n-am greutati si nicio idee despre cind o sa fiu capabila sa execut si eu asa ceva(ca intesitate si ca timp)
Mai am 10 vinete dar cred ca le dau naibii ca nu mai pot.Sting focul la vinete si tre` sa ma apuc de haleala.Ce dixtractie.
Whatever happens don`t let go of my hand!
z333 spune:
neata fetelor..
e cald rau lume,imi vine sa urlu, sunt lipicioasa mereu, fac dus si in 10 min sunt la loc ca inainte..dau drumul la AC incepe oltenia ca il doare capul, ca il doare nush ce..teroare
nici sport din aceste motive..chiar in asemenea sauna nu poci sa prestez nimic, abia reusesc sa dorm
ieri m-am uitat numai la filme cu Denzel pana la 2 dimineata...il ador, omul asta nu imbatraneste deloc, e superb
sa vaz azi daca fac vreun sport ceva, daca nu, ma apuc de Simbolul pierdut al lui Dan Brown, ca mie imi placura toate cartile lui oricat de criticate au fost ele
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
z333 spune:
imi place melodia asta la nebunie
http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U
si Megan Fox e mult prea hot..asta da femeie frumoasa
Deus spune:
am revenit:-)
super melodia!!!!
si da Megan arata bestial
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
XIO spune:
eu sunt langa tm, la niste rpieteni la casa. trebuia sa mergem acum pana in ungaria la un strand dar am lasat-o balta ca e prea cald. ieri mi-am scos o alunita, oricum n-am voie sa fac baie. aseara cand am ajuns am mancat niste legume gratinate cu oregani si menta, gratar de pui, 2 muscaturi de paine pe gratar si jumate de castravete murat la sdoare. mi-am inceput dimineata cu o clatita de 40 cm cu finetti si biscuiti, dar n-am putut sa o mananc pe toata.
M-am luat de un cretinoid care era la masa de langa pt. ca a dat cu piiorul intr-un pui de pisica de acolo. Am stat cu puiutul in brate vreo 20 de minute, torcea si se lafaia la mine in poala, cand am inceput sa mananc l-am pus la loc jos si boul ala l-a impins cu piciorul cand a mers la el. Evident ca am sarit imediat la eln si i-am spus sa nu mai loveasca cu piciorul , a ramas nitel socat si mi-a raspuns
"mie nu imi plac animalele". Iar eu, enervata la maximum, ca mai aveam putin si saream pe el i-am spus ca nici mie nu-mi place de el dar totusi nu il lovesc cu picioarele. Prietenul meu i-a zis si el ceva si a plecat tembelul nitel socat de acolo. Cred ca avea obezitate grad 1 sau macar supraponderal era. Am estimat un risc de infarct miocardic.
Cati tampiti sunt pe lumea asta!
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
Deus spune:
cred ca nu ai estimat un risc de infarct ci i-ai dorit unul:-)))
cald si la Cluj...noroc ca la sala este racoare dar cand ies afara parca intru la tropice
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
Allure spune:
'neatza!...am o lene de zile mari, drept pedeapsa ma apuc de sport imediat, ca stiu ca daca o amin, moarta ramine toata ziua.
Xio, ai fost tare cu grasanul :-))
Hannen, si eu daca ma uit la rezultatele lui Deus, mi se pare ca n-o sa ajung niciodata si ca ce fac eu e frectie, bla-bla. Ideea este sa nu ne comparam cu nimeni, ochii la tinta personala si perseverenta in munca. Rezultatele vor aparea, crede-ma.
Am sarit in pantalonii scurti/ sports bra!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
z333 spune:
oke..pentru ca mi-a plecat olteanul la cumparaturi am bagat AC-ul in function si am facut sport
Fat burn challenge cu Chalene
si tot varza sunt de transpiratie cu tot aerul meu
am zbughit-o spre dus si apoi tre' sa ii fac macaroane cu branza la cuptor
louisea spune:
Raportul meu:
Ieri:
- Pilates Accelerated body sculptning 50 min.
- am mancat: fulgi de ovaz cu iaurt probio, jumate de avocado si tun cu paine neagra de secara, salata de fasole alba cu legume tip asiatic (mi-ati facut pofta :)) si salata de broccoli
Azi:
- Pilates ab sculptning 20. min. si Pilates bun n thigh 20 min. (clar am simtit muschii lucrand )
- am mancat prin altele sandwich cu roastbeef , iar acum seara mananc piept de pui la gratar cu salata de brocolii si salata verde
M-am indragostit de Pilates . As vrea si eu la innot, dar astept controlul de 2 luni dupa nastere sa fiu sigura ca totul e ok (mai ales la aventurat in apa de bazin)
Baby imi notez si eu mastile. Prin tinerete imi faceam si eu acasa, mai nou din comoditate imi cumpar... Dar cea cu avocado sigur imi fac (mai ales ca am avocado berechet in casa)
Spor la spor si weekend placut in continuare
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
claucia spune:
Buna dragalshelor,
Lumi, multumesc mult, esti foarte draguta si cuvintele tale sunt faorte frumoase. Brava ca ai facut totusi sport, trece ea si caldura asta si ne-om dori-o din nou la iarna cand nu mai prididesti sa dai jos haine ca sa te apuci de sport clantanind din dinti Bineinteles ca glunmesc, in asa casuta frumoasa ce ai, sigur e si cald.
Allure, multumesc pentru aprecieri, parul meu era mai mare, e maricel si acum dar l-am mai tuns, mai o scara, mai una alta ca sa ii dau o forma, e inca lung si cret. Sarumana de aprecieri, tu stii ca esti foarte frumoasa si sexoasa , am admirat pozele din vacanta...mama mama!
Xio, multumesc pentru comentariile de pe picasa, esti o draguta si tu si a fost o surpriza foarte placuta sa te "vad" in poze, esti tare frumoasa si slabuta si ai niste picioare.....
Ai fost tare cu vecinul de masa, poate nu ii plac animalele, dar si numai daca vedea ca a stat la tine in brate si ar fi trebuit sa il lase in pace! Mie imi plac pisitutzele (cum le spune fi-mea) si am avut toata copilaria la bunica la curte (in buc in centru nu la tara, acolo ar fi fost si mai bine.
Eu astazi am prestat asa:
sport...nu prea, doar niste abdomene. Insa ieri am fost la sala, body combat, frumusel, curs apa pe saltea, vorba Marinei, mam uitam cum face pic pic si ala des. Am facut iar febra musculara dar un pic de tot la abdomen, eu iubesc abdomenele, as face oricate! Numai eu mam bucur cand aud la sala ca vin abdomenele :-) ma rog, nu numai eu, dar chiar ma bucur.
Astazi: iaurt cu ovaz si o lingurita de seminte de in
Pranz: 2 linguri de supa de pui la restaurant, nu mi-a placut pt ca era cam sarata, un snitel de pui si o salata de varza. Si un pic de pepene galben.
Plus am baut apa si o superbitate de Cremesspreso adica ceva d=pep baza de esspreso, dulce, cremos si inghetat, o bunatate!
Astazi mergem la o zi de nastere dupa amiaza-seara asa ca nu stiu ce o sa mananc...sper nu ceva nepermis mai ales ca mergem si cu 2 bucati de pui frumosi (ai nostri adica :-)) si o sa ne cam tina ocupati.
Gata, pup si ma duc sa vad daca s-au trezit copilotii.
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009