"Abdomen extra-plat (38)"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Eu am dezertat de saptamana trecuta si de pe DC si de la sport .
Am avut o nunta la ai mei unde am facut sauna de la 10 seara pana la 3 dimineata .
Copila a avut o mana in atela, ca a facut o mica fisura pe os si abia asteapta sa o aducem acasa, dar inca mai sta la ai mei pana incepe gradi.
Cu raportul sportiv in afara de dansul de la nunta pe astazi mai pun si 40 min Total Strength-Rev Abs.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna seara si de la mine!! Caaaaallllddd si aici mon cher!! Nu mai scapam de canicula...
Raportul meu culinar a continut la Micul Dejun 3 felii de paine neagra cu pateu vegetal si cateva masline;
Gustare: 1 cafea si cateva boabe de struguri
Pranz: 2 crenwursti de pui cu 2 rosii si putina branza;
Gustare: 1 nectarina;
Cina: 1 iaurt, 1 porumb fiert, o nectarina si cateva inghitituri de pepene rosu. Cu privire la activiatea fizica astazi am facut aprx. 3.5 h miscare: 2 h la sala si restul miscare prin oras dupa cumparaturi.
Ele multa sanatate printesei si recuperare grabnica!
Luminita multa bafta cu inspectia.
Hannen e super ca veti timp sa mai cititi carti!! Mi-ar placea si mie sa mai am rabdare sa citesc o carte.
Baby frumoasa initiativa aveti!! Bravo voua!! Ar trebui ca fiecare sa strangem dupa noi si astfel ar fi totul mult mai curat si mai aranjat!! M-am uitat pe site si ma bucur ca sunt atat de multi sustinatori!! Asta inseamna ca a inceput sa ne pese de mediul inconjurator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Fetelor ma bag la somnic!! Noapte buna si racoroasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Buna dimineata pe racoare!

Ieri a fost infernal de cald,nu inteleg cum inca sunt sub 30 grade acum la prima ora(de obicei aici nu coboara temperatura peste noapte cu f mult).E f bine!

Elle,Hannen banuiesc ca cititi in engleza nu?Imi suna tare bine e-books,dar n-am antrenament de citit in engleza mai deloc,cu toate ca as scapa mai ieftin cu siguranta(eu comand de pe librarie.net)

Raport ieri:Cina lejer:o bucata tarta dovleac(de casa) dupa care am reusit sa fac Butt Lift-Bum bum-35 min si Tummy Tuck-20 min.Sunt la pamant,n-am putut sa tin ritmul frumos,m-am mai oprit sa-mi trag sufletul,dar n-am renuntat.
Si dupa tot efortul asta,cand ma asezasem cu o carte pe canapea,sotul m-a ispitit in pacat,si-am baut si bere.Na!

Pt azi vin cu raportul diseara,va doresc o fi frumoasa!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Buna dimineata si de la mine,fetelor,Sabina.
Acum nu mai e racoare delooooooooc,ardee de rupe si azi cred ca o sa zic pas la sport.Fac si eu ca Lumi,daca nu`i de placere ,degeaba
Dupa aia sigur o sa-mi para rau dar efectiv nu ma simt in stare!!Poate reusesc seara !Poate,poate!

Sabina,da in engleza citesc.Mi-as dori sa citesc in japoneza cum face doamna R(or G)cum vrei sa`i zici.O invidieeeezzz!Na,ne multumim cu ce putem,nu?
eu zic sa incerci,o sa vezi ce fun e si cit de mult de ajuta sa`ti imbogatesti vocabularul si sa`ti slefuiesti engleza.
Despre Butt Lift(am uitat sa`ti raspund).Da ,vreau ,cum sa nu.Numai sa gasim timpul necesar.
Problema e ca am incercat si cu Lumi cu Shaun si nu s-au descarcat complet.Dura mult si inevitabil aparea o problema si se oprea in plin proces.Dar putem incerca.

Iulix,si eu am stat multi ani pe tusa pina mi-am amintit cit de mult citeam in copilarie/adolescenta.Devoram tot ce prindeam.In 2 -3 ore dadeam gata carti de 200 si mai mult de pagini.Asa capacitatea si viteza aveam.Si cind mi-am amintit ,si dupa ce citeva doamne superbe de pe DC care ma citeau cu diferite ocazii m-au sfatuit sa nu`mi mai pierd energia aiurea ci mai bine sa ma relaxez la o plimbare,citind o carte...mi-am zis "chiar asa" .Si mi-am redescoperit vechea pasiune,cartile.De atunci momentele de respiro si serile au devenit inevitabil de citit.Dupa ce mi-am terminat indatoririle de mama/politist si pina sunt revendicate cele de sotie am si eu timpul meu in care fac ce vreau,aka,citesc.

Hai sa mai vorbim si despre ale noastre interese comune...la care capitol sunt cam lenesa.De mincat doar o data in zi!Seara!Am vreo 4 zile de cind (desi nu tin post acum) nu am putut minca nimic!Cred ca din cauza caldurii.Sport asa si asa si presimt ca si pt. urmatoarele 3 saptamani nu o sa fiu chiar great.Asta e,asteptam sa vina racoarea si mai ales sa termin postul ca sa ma pot gindi serios la sport.

Va pup,ma duc sa`mi intind rufele .
Sa aveti o zi minunata!

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata
a plouat si este mai racoareazi o sa fie mai placut afara/in casa, asa ca dupa job am program de curatenei.

raportez pt ieri: mancat aiurea si sport 1 ora picioare si abs plus 30' pilates si 30 stretching'

va

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Deus,stii care`i culmea aici?Acum ploua,cum sta ploaia te rupe caldura.In toamna si iarna cind a fost mama la mine a fost incintata de faptul ca daca azi ploua,a doua zi era super,cald,soare...mda,toamna/iarna e fain.Dar vara??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Hannen la voi asa-i clima dar la noi nu suntem obisnuiti cu temperaturi de 35 la umbra si umezeala ca la tropice...a fost nasol cateva zile, ne-am topit si afara si prin casa

am plecat la dus si la job cu mine

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Din nefericire la noi continua canicula!Transpiri doar existind si atit!De umezeala ce sa mai zicem??
Abia astept sa se mai racoreasca ,sa dormim fara AC si sa ne trezim dimineata fara sa ne loveasca "iadul" in fataAsa zice al meu.Noi inchidem usa la hol si intre cele doua dormitoare lasam deschis si dam drumul la AC.Ei,acolo e Raiul!Dimineata insa cind ne trezim si deschidem usa la hol ne loveste o caldura de iti vine sa cazi jos instantaneu.ala e iadul cica.(Sabina,iese al meu si exlama "Jigokku daaaa!"se intoarce si inchide usa dupa el "Yappari koko wa tengokku desu neeee!"

Spor la munca Deus!

Mergi la inceput

am pus citeva poze in album,n-am reusit sa le denumesc corect ca ma grabesc de mor ...am scris aiurea ,pe undeva pe la comentarii.Ce tuta`s

Mergi la inceput