"Abdomen extra-plat (38)"
Raspunsuri - Pagina 12
baby-boom spune:
Buna ziua si din Cluj
....cald, evident, dar parca mai ok decat in weekend.
Xio, felicitari ca te iei la tranta cu tembelii. Asa ar trebui sa faca toata lumea cand observa cate-un episod de genul...sau multe alte episoade din lunga saga a oamenilor care umbresc pamantul asta fara un scop clar pentru mine...eram cu coarda sensibila si asta m-a deranjat la greu!
Raportul meu de weekend zice un ciclu abundent pe care l-am doborat cu niste calciu si magneziu si mi-am vazut de treburi
Treburile: Sambata am traversat Cheile Tureni pe jos, desculti. Nu exista poteca, practic sunt niste chei f salbatice asa ca ne-am simtit ca la ultimate survival. Ba mai mult, am inceput sa-l imitam pe Bear, obseravand "deadly dangers" la tot pasul. it was more then fun.
Toata distractia asta ne-a costat 2 ore jumate de teren accidentat, combinat cu cursul de rau rapid de munte, pe care-a trebuit sa-l trecem incolo si-ncoace de cateva ori, cu escalada pana sus pe una din muchiile cheilor...si din pacate SI cu impresii negative. Atatea gunoaie a putut aduce apa, e incredibil, la fiecare cot de parau erau seci de sticle, daca si intr-in loc ca ala ajung gunoaie. Mi-a stricat ziua treaba asta, am oprit pt inghetata in turda, unde la fel, gunoi peste gunoi peste gunoi. Din cauze hormonale lesne de ghicit m-a cuprins o depresie scurta in care bietul meu prieten a trebuit sa ma auda dandu-mi oful pe dinafara si injurand ca ma mut in Finlanda. Don't ask why Finlanda...
Si a venit ziua de duminica. Iar calciu si magneziu si apoi iar Tureni. De data asta pentru escalada. Soare mult dar ne-am descurcat intre 10 si 3 jumate, caci am tot fugit dupa versantii mai umbrosi.
Am facut un traseu de 6 la vedere, mai aveam in plan un 6- si un 7 dar nu le-am razbit. Am facut din fiecare jumate, lejer, apoi au venit niste pasi in care trebuia sa-mi cracesc cracii cracanat rau. Prea mult si pentru ob-uri. Nu m-a ajutat nici faptul ca de la jumate-n sus batea soarele pe mine ca batatorul pe covor. Raman si astea-n plan...se cheama Lolek si respectiv Bolek
MD azi paine integrala cu miere si cafea cu lapte.
P ceva salata lejera ca e cald rau....
Gustarile vor fi ba seminte ba fructe, pe rand
Cam atat de aici
O MARE RUGAMINTE: http://www.letsdoitromania.ro/
Daca nu faceti nimic in aceasta zi impplicati-va! Va rog eu!
XIO spune:
Baby, pai nu pteam sa nu ii spun ceva. Bine macar ca nu aripostat ca alti cretini care cred ca e ok. mi s-a parut ca s- asimtit nitel jenat.
Acum daca ma gandesc bine a mentinut un contact vizual, nu stiu daca se vroia intimidar dar n-a mers, ca al meu a durat mai mult .
ieri am avut o zi plina dpdv culinar.
Dimineata am mancat niste eurocrem cipiripi, 90 de grame.
La pranz cateva linguri de ciorba de legume cu ardei iute si o feliuta de paine.
Cand am ajuns in Timisoara am mancat niste cartofi pai (cred ca vreo 100 max 150 g ) cu pui la grill.
la prietenul meu am avut gratar, asa ca am mancat 2 frigarui cu legume (adica doar ardei gras, ceapa si rosie), o ciupercuta, putin de tot peste si 3 feliute de vinata pe gratar.
Acum am baut un capucino si astept eterna omleta de albus cu branza si ardei iute. Diseara merg in garda asa ca mi-am planuit o inghetata in loc de dulce.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
baby-boom spune:
Xio, faptul ca a incercat un contact vizual si apoi a renuntat arata intradevar ca s-a simtit apoi jenat. Bine macar, atat.
Si mie imi plac la nebunie ciupercile grilluite. O nebunie!
Elena_R spune:
Bun gasit fetelor!
Am avut un weekend super ce din pacate a trecut prea repede. Am prestat o ora de sala si vreo 2 de dans in club sambata si ieri am iesit la “date” cu hubby la o plimbare, cina, film & inghetata!
Hannen, ce carte ai citit? Eu iubesc genul acela de carti si mai ales de cand am un e-book am devorat zeci de carti de genul! Bun gadget la casa omului
Deus, probleme de piele la strand zici? Eww! Fetelor, sa aveti grija cu asta ca eu am patit-o de curand.. cred ca de la piscina publica de la bloc am contactat o ciuperca si m-am patat toata pe abdomen, mai ales cand am fost la plaja si m-am bronzat.. Am ramas tarcata acuma desi ma tot dau cu crema si vad ceva imbunatatiri, dar din cate am citit e periculoasa ciuperca asta ca nu prea scapi de ea, tot revine daca are mediu propice.. Se numeste tinea versicolor sau asa ceva si e destul de raspandita..
Baby, frumoasa initiativa! Iti doresc success sa recrutezi cat mai multe persoane! As veni si eu daca nu as fi asa departe Si eu il iubesc pe Bear! aici a fost un concurs in care puteai sa castigi un episod alaturi de el. Tu te-ai fi calificat sigur ca esti asa "outdoorsy"
Allure, interesant shake-ul tau! Mi l-am notat! Cu toate ca nu cunosc cam jumate din ingrediente
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa!
Deus spune:
Baby suntem voluntari deja si am si participat la actiuni cu Maimult verde si cu Umbrela Verde...:-))) si noi cand mergem la padure ducem saci menajeri si venim cu cate 8-10 saci de gunoi stransi dupa tembelii de romani. Chiar acuma 30 de minute era o "tanara speranta" in maieu si cu pectoralii pe strada si a tras un scuipat de mama focului...imi doresc sa fiu o luptatoare f buna si sa ma duc sa le dau doua in gura de sa vada stele verzi! suedezii/nemtii/japonezii/francezii ...femeile nu au tot atata sciupat cat au tembelii de barbati romani? La ce le trebuie sa scuipe pe strada?
Baby esti tare cu cataratul:-) tare trebuie ca-l iubesti pe al tau prieten de te-a cucerit cu lumea lui
Elena_R - nu am vazut ciupercute pe piele, eventual pete de soare, cosuri, vergeturi multe si urate, etc...Acuma nu putem sa stam doar in casa, facem dus des cand suntem la bazin, ne intarim sist imunitar prin alimentatie si sport si speram sa nu se prinda nimic de noi :-)
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
baby-boom spune:
Deus, ma gandeam yo!!! Din pacate pacat de actiunile astea pe care le sustin si respect, caci maine va fi la loc. Ar trebui inventata din piatra seaca vreo metoda de stopare a ignorantei, prin amenzi usturatoare de ex, asa de obicei percuteaza romanul.
Da, este sufletul meu pereche, pe masura ce mai trece timpul este mai clar acest lucru. Noi doi ne-am impletit lumile intr-un mod foarte frumos si reusit....si mai mult nu mai zic
Elena, nu este initiativa mea personala, doar o sustin din tot sufletul si incerc sa o fac cunoscuta tuturor cunostintelor mele. Poate la un moment dat chiar nu vor mai fi gunoaie pe tot locul. Sper inca :(
No, ma pregatesc imediat de un slack mic si de panou pe urma.
hannen spune:
Sara buna my ladies!
Elena,tu stii ca am pus gind rau unui e-book????????Vreau si eu numai ca nu am priceput inca cum "functioneste" si daca ce`oi gasi pe aici au menu`ul si in engleza(ca daca`i numai japoneza ma las pagubasa)
Mey,aici la noi la tara e bun orice gasesti (carte in lb. engleza,I mean) asa ca am luat Dean Koontz "Relentless".super!!Mi-am ros unghiile cu spor dupa ce am fost putin dezamagita de "Little Stranger" a lui Sarah Waters.Zicea la review ca "You`ll want to sleep with the light on" de aia am luat`o,numai ca n`a fost chiar asa infricosatoare.Mi-a placut dar m-a lasat cu ceva semne de intrebare,mister nerezolvat.
Eu citesc cam tot ce pica si daca ai ceva recomandari astept cu interes.
Whatever happens don`t let go of my hand!
Elena_R spune:
Merci Hannen! o sa citesc reviews sa vad cum e cartea aia. De fapt mie citind Koontz mi s-a deschis apetitul de carti din astea, desi la un moment dat devenise prea SF in cartile lui. Oricum, ramane unul din autorii mei preferati. In acelasi stil mai imi plac f mult Rick Mofina, Lee Child, Jeffrey Deaver, Dennis Lehane. Ultima carte ce am citit-o si mi-a placut teribil a fost trilogia Millenium a lui Stieg Larsson, tot asa thriller, mister, secrete, conspiratii .. cred ca trebuia sa ma fac politista! desi nu e inca tarziu sa ma angajez pe la fbi yeah right!
Sa sti ca e-bookul asta e o investitie f buna. Eu am de la Sony si ultima data cand m-am uitat era in jur de $140. Cartile le descarc de pe site-ul lor si ma costa in general in jur de $10-$12 daca e noua, $5-$8 daca e mai veche si mai au o gramada de promotii si carti gratis (de obicei din alea siropoase, dar unele chiar sunt captivante). M-a salvat de problema spatiului de depozitare - acum am vreo 60 de carti in memorie si inca mai intra- si de drumurile la bibioteca. Kindle-ul nou are optiune wireless ceea ce e excelent, dar deocamdata raman fidela Sony-ului meu. Sunt sigura ca ai gasi mai multe carti in engleza cu un e-book. Timp sa ai, aia e problema..
On topic nu am nimic de relatat pe diseara !
hannen spune:
Ellena,Jeffrey Deaver am citit tot ce am gasit,Stieg Larsson cu Millenium la fel (le-am terminat in aprilie,de fapt tot atunci le-am si inceput)mi-a placut si John Grisham dar n-am citit decit " A time to kill" ,mi-a placut si "The Lovely Bones" (Alice Sebold)
Acum ma bate gindul sa recitesc Dostoyevsky (de data asta in engleza,nah) am gasit "Crime and Punishment" si mai sunt ceva titluri care m-au atras si care isi asteapta rindul.Deocamdata eu am ca obtiuni libraria sau Amazonul.Anul trecut am comandat masiv pe amazon,anul asta mai usor insa fac mai multe vizite la librarie .
Mi-ar placea mult un e-book dar totusi parca e mai fain sa simti cartea in mana,sa o simti,sa o mirosi,sa-i intorci paginile...dar deh,traim in "era" ECOOOO!Sa salvam planeta,nu?
Restul autorilor mentionati de tine nu`i stiu,am sa notez si ma uit .Acum din lipsa de "materie prima" recitesc Charlaine Harris
Oare ce ne-a apucat?Nici de mincare ,nici de sport,nu vorbim,acum am trecut la carti.Se vede ca ne-a turbat caldura de tot.
Fetele,iertare!
Whatever happens don`t let go of my hand!
z333 spune:
eu aveam planuri de greutati in seara asta dupa serviciu, dar am primit niste vesti fantastice
am control maine taman de la Liverpool..great news si program pana la 12 noaptea..si mai perfect
asa ca, sportul meu daca nu e din placere poate sa astepte pana miercuri.. ma duc la baie si good night
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related