"Abdomen extra-plat (38)"
Raspunsuri - Pagina 11
z333 spune:
salutare..
canicula,canicula si iar canicula fu si azi..beau un tropical sa ma racoresc
pentru ca m-a cam durut burta de la ciclu, all day long doar citit si cam atat..
maine seara am program de greutati
ma duc sa ma cuibaresc langa al meu cu un film..somn usor
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
Allure spune:
am vazut "Karate Kid" cu fiul lui Will Smith. Super!
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.
"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Deus spune:
Buna dimineata
saptamna asta sunt matinala:-)
va doresc zile fara canicula si cu pofta de sport
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
hannen spune:
Buna dimineata (la prinz) si din caniculara Japonie.Caaaald,caaaaaaaald tare de tot
Eu abia am terminat smotrul si cred ca ma bag la sport ca nu mai tine(macar acum cit imi permit ).
Oare cind trece canicula asta,nu aveti idee?
Whatever happens don`t let go of my hand!
hannen spune:
Cu regret anunt ca n-am putut mai mult de 30 de min de fat burning cardio level 2 ,abdomene ,picioare si alte citeva inventii proprii.Sunt terminata!O fi de la caldura asta insuportabila de n-am rezistat la tot programul???Sunt putin ingrijorata ca mi-am pierdut si bruma de tonus ce`o cistigasem cu multa truda.
SabinaY. spune:
Hannen nu fi necajita.Cred ca este normal sa nu dai randament pe caldura asta.Daca vrei sa-ti faci ora de miscare,baga Ac-ul atat cat faci miscare,ai sa vezi ca e alta treaba.
Ti-am scris pe mess ieri,ai primit oare?
Au fost cateva libere si am fost mai mult plecati,pe la artificii,bunici si gratar cu prieteni.Sa mai povestesc cum am mancat zilele astea?
De azi am intrat oarecum in normal,inca nu pot face sport la pranz(banda).Am fetele acasa si n-am loc de ele.De poimaine intru in forta.
azi am smotruit si eu.M-a apucat pe rafturile din bucatarie si le-am dovedit.Am aruncat toate produsele expirate,nush cum se strang atatea prostii.CA io nu cumpar.Al meu barbat,e clar!Mai am un munte de calcat
Dupa ce adorm fetele,il las pe tati acasa si dau o fuga la un aprozar,am ramas fara legume si fructe.
Vreau sa fac pe dupa-amiaza si o tarta cu dovleac.Mi-a ramas in casa si daca nu il folosesc azi se strica.
Diseara incep Butt Lift,sper sa ma tina sa fac tot programul.Vedem.
Am citit cu interes posturile pentru prima pagina.Am mai invatat treburi noi.Ma apuc din nou sa beau apa,imi facusem un obicei acum cateva luni sa beau peste 2l apa/zi..dar daca nu ma tin,nu beau.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
hannen spune:
Sabina,am primit !Scuze ca n-am raspuns,abia ajunsesem acasa(era vreo 22:30 cred) si aveam un munte de vase de spalat(ca furam plecati cu oalele cu mincare dupa noi,nu glumesc)
Mai vorbim noi despre idee,dar cred ca in mare am retinut
Si eu am smotruit azi olecuta,inca am tzolul intins pe balcon la soare,de mincare nu mai stiu ce sa fac in schimb am dus fetele la gradi si mi se pare ca am intrat putin in normal.Doamne,te dau peste cap de tot liberele astea.Si cu mincare si cu miscare & curatenie...nu poti face nimic cu trupa care demoleaza din urma.Iar de calcat,ehe,cine calca azi dimineata ?eu,ca ieri n-am apucat si era musai (erau lenjeriile de gradi,prosopele,sortulete...etc)Noroc ca n-au fost mult si le-am dovedit imediat.Pe restul ii pun sa se imbrace numai cu lucruri care nu necesita calcat,macar acum in post sa ma scuteasca.
Apropo,de unde iei Butt Lift???Ca ma intere si pe net nu stiu de unde .Ai cumparat pe DVD cumva??Daca-i mai zic omului ca vreau si butt lift si hip hop abs ma arunca de la balcon ca i-am facut asa si cu stepper-ul si cu Tae Bo.Ca vreau,ca musai fac si am facut de m-am rupt.Stepper-ul ne incurca prin casa iar DVD-urile cu Billy ,doar mijlocia mea ce mai face sport cu el,ca ma`sa ...
SabinaY. spune:
Dap,m-au zapacit mandrele.Eu le am acasa si maine inclusiv.Ca le trimiteam eu la gradiDe strans,spalat vase si intins rufe m-am saturat.Uitasem cum e cand sunt acasa.
Si eu am tot asternuturile si prosoapele pt gradi de calcat+camasi sot.Ca in rest nu calc nimic.
Butt Lift n-am cumparat.L-am downloadat de pe torente.Daca te intereseaza pot sa-ti trimit pe mess(dureaza insa,pe mine insa nu ma deranjeaza).La fel am si Zumba.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
puskin spune:
Neata,
Vin cu raportul de weekend la papa, ca sport inca nimic. Am facut ieri o plimbare lunga de vreo 2 ore pentru ca la Sibiu a fost o expozitie a artistilor populari din toata tara si dupa cele 2 ore ma apucase iar durerea de picior.
Cu mancarea am stat cam asa: dimineata afine cu kefir si seminte de in, pranzul sambata somon cu piure de conopida si ieri branza cu rosii si ardei, si la cina mai nimic ca nu mi-a fost foame. Sambata seara am iesit insa cu niste prieteni si am baut vreo 2 pahare de vin alb.
Spor tuturor.
Marina spune:
buna dimineatza si din Bucuresti, s-a mai racorit putin peste noapte dar perspectivele sunt "hot"
Iri a fost ziua fara sport dar tinand cont ca sapt trecuta am facut sport 6/7 a mers. si nici azi nu am reusit sa ma mobilizez sa fac abdomene diminetaza. De fapt nu am reusit sa ma mobilizez sa ma scol si dupa aia a trebuit sa o tai la serviciu.
MD; iaurt cu in si coacaze + 1 paket de crakersi integrali ca ma rupea stomacul
Diseara sala cred ca iar ii dau cu alergatul, mai studiez problema:)
O zi buna !