Prietene la bine si la greu 42

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

neatza,

many chiar ma gandeam la tine pt ca mi-am amintit de operatia lui Vlad. dar sigur era dermovate pt ca este un corticosteriod destul de puternic, nu era dermocare?

Robert iar nu a urinat azi noapte , dar dimineata cand a facut-o nu l-a mai durut.Off de-abia astept sa vad rezultatul analizelor. Chestia e ca Robert se simte bine, nu are temperatura, nu e apatic, e la fel de vesel ca de obicei, are chef de joaca, de busilat.

Lyly multa sanatate lui Alex!!

floricik si eu zic ca lentilele de ochi nu dau asa probleme, cel putin sor-mea le poarta toata ziua si nu are probleme si asta de vreo 2-3 ani.

ma duc sa adorm un bebe marait, revin

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Vin si eu nerecuperata (am citit doar pe sarite), doar sa va povestesc pe scurt ce am patit ieri, si sa va rog din suflet sa AVETI GRIJA ce baga copilutii in gurita.

Era dimineata, Timi treaz, busila pe jos, sotul era la baie, si se imbraca sa plece la lucru. Eu -la computer, lucram ceva, si din cand in cand ma uitam dupa Timi sa vad pe unde a ajuns si ce face. Dintr-o data se face liniste in camera, nu se mai aud gangureli, ci doar hhhhhhhhhh (asa, din gat). Ma uit repede la Timi: era rosu la fata, cu gurita deschisa, cu manuta in gurita, si se vedea ca a bagat ceva in gura si nu mai poate scoate. M-am repezit la el, i-am bagat degetele pana-n gat, unde statea de-a curmezisul...inelul de la cureaua sotului. Am tipat din toti plamanii de disperare, ca s-a speriat copilul si a inceput sa planga in hohote. Numai Dumnezeu l-a pazit sa nu fi fost cumva de-a lungul si sa nu-l poata inghiti, ca atunci nici nu cred ca i-l puteam scoate.
Pe cand a ajuns sotul in camera, copilul urla, iar eu stateam jos langa el plangand si tremurand ca varga. Cateva minute nu m-am putut opri din tremurat; parca eram conectata la curent, asa faceam.

Inca nu-mi vine sa cred ca mi s-a putut intampla tocmai mie asa ceva, care sunt obsedata de curatenie, mai ales de cand a inceput Timi sa busileze. De obicei, inainte sa-l las pe jos, inspectez inca o data camera din priviri, sa vad daca nu este ceva periculos pentru el, ceva obiecte mici, etc. La fel am facut si ieri. Numai ca, dupa inspectia mea, si-a scos sotul hainele din dulap, si probabil atunci i-a cazut inelul de la curea, fara sa vada. Iar nazdravanul de Timi, bucuria lui ca si-a gasit "jucarie noua", si hop la molfaite cu ea. of, of...

Cred ca asa de tare s-a speriat si el saracutul...ca aseara, dupa ce a adormit el, nu m-am mai dat pe forum , ci m-am pus rapid in pat, sa prind niste ore de somn pana la urmatoarea trezire. Pe la 21.30 a adormit el, pe la 22.00 m-am culcat si eu, si pe la 23.00 fara cateva minute, pe cand dormeam deja bustean, trage un tipat si incepe sa planga in hohote. Asa, brusc si din senin. Atat de tare m-am speriaaaaaat!!! AM sarit ca arsa din pat, l-am luat in brate, nimic. Nu vroia nici tzatza, nici apa, ci doar urla in hohote. Si a tinut-o asa vreo 10 minute, de am crezut ca ne urcam pe pereti. Eu il tot leganam si incercam sa-l adorm. Pana la urma, l-a luat sotul in brate, i-a tot vorbit incetisor, apoi tot mai tare, pana l-a trezit de-a binelea, si abia atunci s-a linsitit si a adormit inapoi. Probabil visase mititelul ceva urat (pe mine tipand ca nebuna?!) si s-a calmat abia cand s-a desprins cu totul de vis si a vazut ca e in siguranta.

Si uite-asa, dupa trezirea asta de soc, stateam cu ochii in tavan si nu mai puteam adormi eu...Daca as fi intrat pe forum, macar stiam sa ies afara sa numar stele , ca somn tot nu mai aveam...
Bineinteles ca pe cand am adormit eu din nou s-a trezit el ca ii era foame, si tot asa...distractie continua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80
Auzi, cum ii prepari pepenele? Cum i-l dai sa-l manance?

ii dau bucatele mici, altfel nu vad cum as putea sa-l sfarm fara sa iasa zeama din el.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Neata la toata lumea! Multumesc mult de aprecieri, ma gadila asa in mod f placut, cunoasteti voi sentimentul!

Ralu, nu-i de la dinti febra aia asa mare, se spune ca febra de la dinti nu ar trebui sa depaseasca 38 de grade, daca depaseste atunci mai e ceva acolo supraadaugat...

Crissa, pupam puiutul mic, da, o crema cu corticiod e perfecta, nu conteaza ca-i tare sau slab la ce cantitate mica pui si cateva aplicatii nu se intampla nimic rau

Lyly, tinem pumnii la analize!

Sa fac si eu bilantul de 9 luni, desi la noi e destul de saracut (asta gandindu-ma ce facea Timi la varsta asta, dar totusi cam ca la Vlad):

• merge taras pe burtica dar nu se omoara cu deplasatul,
  • face 2-3 miscari de mers in 4 labute apoi o ia pe burtica
  • ieri s-a ridicat prima data in picioare singurica in cada
  • face pasi sustinuta de manute
  • se chinuie sa se ridice in fundulet dar nu reuseste complet, mai un pic
  • are 2 dintisori jos si se pregatesc 2 de sus
  • spune onomatopee cu i, e o u dar nimic cu a
  • papa cam 100-130 de legume cu carne si branzica si tot cam asa si fructe si 100 de ml de lapte muls cu 7 cereale de la Milupa

Vlad la varsta ei nu se deplasa nicicum (nici tinut de manute) dar se ridica in fundulet de pe burtica si in picioare la marginea patutului, facea pasi laterali tinandu-se de patut, spunea mama, dar n-avea nici un dintisor...

Azi mergem seara la pui, si maine mergem scurt pana la tara, ne reauzim duminica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

heloo

am revenit, deci cum spuneam pauza semnal, de un mess asa scurt am avut asa cum bine zicea Monis

am citit pe sarite dar ff putin, ma bag la recuperari, dar pt ca fu ziua lui bubu si doar odata face baiatul 9 luni pt ca nu am fost atunci sa va multumim de urari si sa va cinstim va las acum un butoias de bere rece si buna, inghetata la discretie si nu oricare ci de nuci

urez si eu acum La multi ani sarbatoritilor de i-am ratat dar la care m-am gandit cu drag

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Neatza!

Cam slabuta miscarea pe aici....unde sunteti? Am vazut si eu 5 stelute

Many,ce face Vladut? A dormit bine?

Cory,imi pare rau pt tine.....
Si ii place pestele lui Andrei?
Cand va aud pe voi cu atatea treziri,parca mi-e si rusine sa mai spun ca a mea doarme toata noaptea de cand avea 3 luni....dar cu toate problemele cu diversificarea,se echilibreaza balanta,da?

Lylyana,ma bucur ca nu l-au chinuit mult pe Alex.Off,ce baiat curajos are mami,scumpul de el!!!!
Va doresc din suflet sa fie bune rezultatele

Laurairina,am cautat acum pe net si am gasit numai prostii despre biscuitii din comert,cred ca ma apuc si eu sa fac in casa....oricum,paine cred ca fac astazi(ii place painea)
Deci,pe langa faptul ca au si ou,au in compozitie cel putin un aditiv `foarte periculos`,pe langa alti 2-3 mai putin periculosi....

"E 450 - pirofosfat acid de sodiu - emulgator, stabilizator, care scade densitatea osoas#259;, genereaz#259; osteoporoz#259;, alergii, irit#259; ochii si pielea, în cantit#259;#355;i mari modific#259; echilibrul dintre calciu si fosfor din organism, scade asimilarea mineralelor. FOARTE PERICULOS."

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneata

Mihnea e bine. S-a invatat cu tati... si vrea la tati in brate cat de mult posibil. Sotul a concluzionat ca puiul mic e mare.... si greu.... ca nu e deloc usor de tinut in brate asa un argint viu... si ma distrez teribil pe seama lui Tare il mai munceste ficiorasu' de curg apele pe el... Clar e ca nu mai e nevoie sa faca sala... sau sauna... are totul gratis de la Mihnea.
In rest... incercam sa ne invatam sa fim 3... si numai bine cand vom reusi , iar va pleca sotul... dar asta e...

Eu incep sa fac bagaje de concediu. E olecuta mai greu pentru ca intentional sa mergem intai la mare si apoi direct la munte. Stam putin... dar poate mai plecam o tura... ( asa sper eu dar sotului sa nu-i spuneti... da???) Ma ia cu groaza ca masina va fi plina ( o luam si pe buni cu noi... ca ea nu a mai fost la mare de multa vreme... si cred ca ii e necesar si ei sa ia o pauza)

Tatal meu e de 2 zile intr-un episod bun... sper sa-l tina... ne recunoaste si se bucura mult cand ne vede. Ce pot spera mai mult in conditiile date??? ACU SA SPUN SI CE MA FRAMANTA: acum e intr-o pasa buna.... dar oare il va tine... oare nu ar trebui sa aman concediul sa mai stam cu el acum, cand ne recunoaste? UFFF!!! tare e greu... dar sper sa mai prindem episoade bune

Broscutza, da , am o stare mai buna ( nu excelenta... ca viata nu e usoara la nimeni, deci nici la mine) Oricum... astept sa plec in concediu....si sa ma bucur de piciulinu' meu vesel in mare... ca eu asa sper sa fie.

Hai ca trimit si incerc sa va prind din urma... pana se trezeste piciul

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata, cald, dom'le, cald...

monis - n-am incercat cu alternative mai mari decat ceai de cozi de cirese, oricum cand e infectie cam e musai antibioticul, asta e.

smara - nasoala intamplare, insa cred ca e cam greu sa-ti tii cumpatul cand vezi asa ceva ca se intampla. adevarul e ca in curand ne asteapta cel putin un an de zile in care vom fi ochii si copilul...

licuriciu vad ca vorbeste de sora Amaliei... deja stii ca va fi fetita? sau asa iti doresti?
eu deja imi vine sa-i impusc pe astia care imi spun ca sa-i fac pereche fetei, ca urmatorul sa fie musai baiat...

cat despre biscuiti - mai degraba i-as da biscuiti simpli, 5 lei kilogramul, sigur nu au zahar, desi nu-s asa gustosi, insa se pot face cu mar dat pe razatoare.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Diana- arata bine bilantul lui Teo, si e o scumoica, vz pozeleLumi-eh, nu-i bai cu atatea treziri pt ca m-am obisnuit, organismul meu s-a adaptat acestui prog si na...ma comport ca un om odihnit!culmea! Da, ii place f mult pestele lui Andrei, e fan Ma bucur ca pisicoasa doarme toata noaptea, bravo ei, e fata mare Cea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ramonika, am incercat si biscuitii simpli, dar nu reuseste sa se invete sa manance singura din ei, asta incerc acum sa o invat. Aia se rup bucati care sunt tari si pe care ea nu reuseste sa le mestece si se inneaca. Plus de asta, am tot rascolit netul in lung si in lat sa aflu cu ce sunt facuti si aia, si nu am gasit deloc. Sa zic asa ca sa fiu mai pro pt astia simpli, daca aflu ca sunt cu mai putine balarii ca astilalti.
Astia sunt cum erau aia Mirela odata.. se inmoaie foarte usor cu saliva. De asta ii dau, ca sa o invat sa pape singura.
Mar cu biscuite nu agreeaza mandra mea..I-am dat si e cahh.

Despre bb2, stim sigur ca vrem fetita, deci o surioara pt Amalia. Asa vrem noi..acum ce s-o nimeri..Sanatoasa sa fie!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput