Prietene la bine si la greu 42

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Many, , ar fi minunat sa fie asa, noi tot in Belek vom merge, (Beach resort).

Mateiutz e bine acum, ii dau ceva tratament si o mancare mai de regim dar mananca tot ce ii dau. Simt ca traiesc un vis, parca nu mai e acelasi copilas.

Insomniaca de de ora 4 va pupa.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Neata.

Am avut o noapte nu prea buna. Ema s-a trezit pe la 1:30. I-am facut laptele dar am observat ca frigea destul de nasol Am pus termometrul si avea 38.4 I-am dat Panadol si pe la 3 a adormit. Acum vad ca are 38 fix. E vesela, mananca. Intrebarea e ce sa-i mai fac ? Sa-i mai dau Panadol ? Citisem de o baie cu apa la 37grade apoi sa scad temperatuta pana la 35...dar ma tem sa nu-i fac mai mult rau ca apoi o expun la AC
Ieri am fost la pediatru si i-am spus ca tuseste dar a zis ca nu are nimic doar niste secretii Nimic, nimic dar acum si febra...
Avem o bafta ca numai in week-end ne apuca problemele...ca si enterocolita.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Neata,

Poftiti la bunataturi ,gasim noi ceva bun pt mamici si bebici prin frigider, o data face motata mea 9 luni!

Ionela:La multe lunite,Mihnea! Sa aveti un concediu placut si sa uitati macar un pic de griji!
Dozz:La multe lunite Anei! Sa scapati de ham cat mai repede si tu sa apuci sa te odihnesti macar un pic!
Crissa:La multe lunite lui Robert!Sanatate multa puiului mic!

In rest,sanatate puilor bolnaviori, felicitari Dianei pt silueta si pt bilantul lui Teo si pupici pt restul fulgusorilor si mamicilor!

Apropos de mancat cu fite si figuri,desi nu am avut niciodata probleme mari la capitolul asta cu Ili,am observat ca dupa ce i-au iesit dintii mananca mult mai bine si mai mult cu lingurita obisnuita,metalica,clasica etc,in schimb cele de plastic sunt cahhhh. Poate incercati si varianta asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80

Citat:
citat din mesajul lui crissa13

Nu mai sunt in stare de nimic . A iesit la analiza infectie cu E.coli si e rezistenta la multe antibiotice, e sensibila doar la gentamicina, ceftriaxon si imipenem. Habar nu am cum a putut sa ia bacteria asta. Am vazut ca se scapa greu de ea . O sa ii fac maine dimineata inca o urocultura la alt laborator sa vad daca corespunde.
Asa cum spuneam copilul nu are nimic, nu febra, e vioi, mananca bine. Off nu imi vine sa cred.

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Pfaaaai, incredibil!!! Cum de s-a pricopsit cu asa ceva? Daca zici ca e rezistenta la multe antibiotice, cred ca cea mai buna este prevenirea. DECI : cum putem preveni infectia cu E.coli? Poti sa intrebi pe doctor ?
Multi pupici si numai ganduri bune!

Mami de Iulia Emanuela 26.11.2009

nu stiu cum putem preveni, daca s-ar vedea microbul cu ochiul liber ar fi o treaba, insa asa...
si eu m-am pricopsit cu asa ceva, stiu ca se scapa greu de el (imi pare rau crissa). eu iau uro-vaxom, e un fel de vaccin contra e-coli, numai ca nu stiu daca e cazul de luat de catre un copil asa mic.
oricum la mine infectiile erau repetate, de asta a fost musai sa iau uro-vaxomul. tot tratamentul (4 cutii de cate 30 pastile) ma costa 650 lei

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissa13

copilul meu e perfect sanatos!!! iar eu sunt o mama panicoasa, care nu mai are incredere in ce a invatat in atatia ani de facultate cand vine vorba de copil!!!

exact cum am banuit problemele cu urinatul au fost din cauza decalotarii mele . laboratorul la care am facut analizele si-au batut joc de mine.probele nu au cum sa fie concludente intr-un timp atat de scurt - urocultura se insamanteaza in cel putin 72 de ore, nu 24 de ore asa cum au facut astia.
super dr mea a spus sa ii dau totusi antibiotic ca sa nu se infecteze dar prefer sa am incredere in instinctul meu de data asta si sa il dau pe robert doar cu crema in zona respectiva, si sa fiu mai atenta cum umblu acolo.

sa vad daca fac plangere la opc in privinta laboratorului

imi culc puiul si revin

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

ah, acum am vazut mesajul asta, ma bucur ca e bine si nu are nici un microb, ca greu tare mai e sa scapi de e-coli astia...

Mergi la inceput

Mihnea ginerica sa cresti mare si sanatos sa poti avea grija de logodnica ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multe lunite Ilinca,Mihnea,Ana si Robert!

Si noi tot la "All Inclusive" am fost- am luat cateva borcanele din Romania,just in case,dar am gasit borcanele acolo.
Din pacate,legumele de acolo erau din cele congelate...i-am dat de cateva ori in manuta pastai si brocolli,dar nu aveam incrdere in legumele lor.
Fructe i-am dat intregi-in fiecare zi isi punea pisicioasa masti naturale-cand le pasam nici nu se atingea de ele

Dankutza,eu zic ca tu ar trebui sa te bucuri ca papa,indiferent de metoda folosita.... are timp sa pape si cu lingurita,deocamdata important este sa ia in greutate,sa recupereze...(Sper ca nu te superi ca m-am bagat si eu ca musca)
Cunosc o "domnisoara" frumoasa si inteligenta care,pana la o varsta destul de "inaintata",papa tot doar din bibe...poate intra ea sa-ti spuna (Shtrumfy)

Astazi nu i-am mai dat doar para,ci para cu mar....si a refuzat fructele,asa ca a papat doar lapte... Oare nu se mai plictiseste doar de para?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Intrebare -intrebatoare: ce tip de scaun auto ati luat pt ? Cu isofix sau fara?
Am retinut ce a zis Coque () despre scaunul besafe si ma tenteaza unul dintre modele,dar mai astept pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Laura_andreea

luniversatilor zilei de 14

mami.ilica, eu am luat scaunul de la Brevi, Grand prix, se prinde cu centura, nu e isofix

eu mor de cald...ma bag in cada

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Laura-Andreea sa traiesti, sa infloresti!!! si sa treci pe la noi ca mie una mi-e f dor de tine si de postarile tale

Sarbatoritilor piticutzi de astazi!!!

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput