Prietene la bine si la greu 42
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_80/monica_80.jpg)
monica_80 spune:
crissa ce bine ca e doar atat! ma bucur ca nu e grav si ai dreptate, de multe ori instinctul nostru de mama spune multe, asta nu inseamna ca trebuie sa ne crestem copii dupa instincte, dar uneori e bine sa ne mai luam si dupa instinct. puiutul sa treaca cat mai repede putulica si sa nu fie nevoie de antibiotice
de
scump Maria 13.12.2009
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monica_80 spune:
Fetelor, in seata asta dau de baut bere rece cu sau fara alcoale si putin sheridans ca sa mai insufletim atmosfera.
E careva prin zona? Ceva doritoare pe bancuta? de
scump Maria 13.12.2009
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissa13 neatza, many chiar ma gandeam la tine pt ca mi-am amintit de operatia lui Vlad. dar sigur era dermovate pt ca este un corticosteriod destul de puternic, nu era dermocare? |
DERMOVATE este, am reteta in mana. Acum nu stiu cat de buna sau nu este, asa ne-a recomandat noua chirurga de la spitalul de copii.
![](pupic.gif)
mami de
![](copilas.gif)
many_bani spune:
citat din mesajul lui coquelicot Many, Raluci- voi cum veti face cu mancarea la all inclusive? Agentia m-a sfatuit sa iau borcanele, pampers, tot tacamul. Eu speram sa pot cumpara pampers de pe undeva, sa nu car baxuri cu mine.Babycookul nu stiu daca are rost, caci as gasi legume fierte dietetic. Dar ce fac cu carnea, cu branza, iaurtul? hmm... |
Iti spun cum m-am gandit sa fac, sa iau cateva borcanele ptr. pranz (Vlad mananca bine cele de la Hipp) cateva iaurtele, cereale si un pachet da branzica. Fructe sunt acolo ptr. micul dejun, prazul borcanel, seara combinatii iaurt, branzica, cereale.
Acum iti spun ce a zis o prietena care a venit sapt. trecuta din Belec, a zis ca nici nu au consumat borcanelele, au gasit tot timpul legume proaspat fierte, le combina cum considera ea si le blenduia(era scula
![](icon_smile_big.gif)
Voi unde mergeti si cand? Cum mai este Mateiutzu?
![](pupic.gif)
mami de
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
Fetelor vroiam sa intreb, mai e vreun fulgusor care isi mananca portia de legume din bibe? Eu imi dau seama ca nu evoluam deloc cu lingurita (de fapt linguritele, ca am de diferte culori, forme, dimensiuni). Daca vreau sa-i dau legume, indiferent daca sunt cu carne sau nu, nu vrea sa manance. Daca le pun in bibe, le papa. Azi a mancat un bibe de 120 ml de legume cu carnita, in cateva sesiuni. CAm in 2 ore. Nu stiu ce sa fac? SA ma incapatanez cu lingurita, dar risc sa nu manance nimic, sau sa-i dau bataie cu bibe? In stilul asta, o sa mancam din bibe pana ne maritam.
Fructe mananca cu lingurita, dar vreo 50 ml si musai trebuie sa fie o fructa dulce: mango, para, piersica, banana. DE cateva zile ii blenduiesc o feliuta de pepene galben si i-o pun tot in bibe . O tocaie ca un purcel. E certata rau cu apa. MAi mult de 20-30ml pe zi, nu vrea si pace.
Eu nu-mi dau seama daca e normal sa manance doar cu lingurita 5-6 lingurite de piure de fructe, iar daca e pus in bibe papa mai mult.
Referitor la biscuiti, eu i-am luat de la Hipp. Am dat pe o cutie 11 lei. Cutia are 150g. Mananca doar o jumatate de biscuite pe zi. Mai mult, nu. Are si zahar. Eu nu-mi bat capul prea mult cu zaharul, sarea si glutenul. O feresc cat pot, dar cat zahar poate sa ia dintr-o jumatate de biscuite? Eu sunt fericita ca mananca si cm ala patrat de biscuite. Eu de cand am vazut ca avem probleme cu mancatul, nu prea am mai urmat anumite reguli. E drept ca nu i-am facut niciodata lapticul cu apa cu zahar (cum am fost sfatuita), nu i-a dat mancare gatita, sau mai stiu eu ce grozavii. I-am dat pana acum doar 2 borcanele de fructe de a mancat. SUnt in continuare impotriva lor. E drept ca nici Pinky nu a fost lesinata dupa ele. A mancat cam tot 40-50g ca si fructele pe care i le pregatesc eu. Si oricum, alea la borcan sunt aburite. Eu ii dau doar fructe crude.
Smara Doamne prin ce ati trecut! Mi s-a zbarlit pielea pe mine, cand am citit.
Crissa ce bine ca totul e bine. Am avut si eu o experienta nefericita cu un centrul de analize. M-a adusesera la paroxism. Analize facute la inceputul sarcinii.
Laura asa ma aduce si pe mine Pinky in situatii de-mi vine sa ma arunc pe geam. Eu trec de perioadele astea, cand e pe vitamine. CAnd nu e pe vitamine, sunt cu tesiunea 20 pt ca nu mananca. Daca ii plac biscuitii astia, dai in continuare, ca doar nu mananca o punga o data. Eu i-as da, daca as stii ca ii plac. Dar mai avem mult timp pana termin punga de Hipp si mai am si Plasmon luati din Bg. si inca uniii luati din CArrefour Biz Kids.
Dana, mami fericita de Cezara
monica_80 spune:
citat din mesajul lui many_bani Sa spun si eu repede ![]() Maria ![]() si multi ![]() mami de ![]() |
multumim mult de tot si multumim tuturor fetelor pentru urari!
am trimis link pe contul comun cu pozici cu Mariuta la 8 luni si cateva peisaje
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
many_bani spune:
....si buna seara
Lumi si la noi a fost noaptea trecuta ceva asemanator ca la Monis, adica eu m-am tot frecat in casa-afara sa casc gura la cer, timp in care Vlad s-a trezit, 1,30, l-am pus la san si a dormit apoi pana la 6, san iar si somn pana la 9,30.Pupam fetili
Crissa bine ca te-ai luminat si nu este parlita aia de infectie. Eu am vrut sa-ti spun ca in sarcina, ptr. ca am avut infectie urinara in primul trim., am facut apoi lunar analiza la diverse laboratoare. Indiferent unde am facut nu am primit mai repede de 3 zile rezultatul.
Laurici eu am facut de 2 ori mancare cu orez la piciulina. Prima data am facut cu piept de pui si legume(orezul fier separat, pieptul separat si legumele separat), la final putin blenduite, iar ieri i-am facut, legume cu orez si rosii, a mancat fara comentarii, dar el nu prea face figuri la masa. Tu zici ca nu ai ajutor, eu ce sa mai zic ca in buc. nu avem pe nimeni decat prieteni dragi, dar la care nu pot lasa copilul. Hai pupi la rechinasa.
Coquelicot am uitat sa zic ca plec totusi cu scutece dupa mine, nu stiu daca o sa gasesc pe acolo ce folosim si nu vreau iar complicatii pe la fundoc.
Raluci sa va fie de bine plimbarea
Monis cat stati prin deplasare? Iuli si mamica.
Lyly bine ca nu a fost chinuit copilul, acum asteptam vesti bune de la rezultate
Smaranditza spaima mare, cred ca si eu tot ca tine a fi reactionat.
Lavi sper sa-ti gasesti modelul dorit, dar mai sper ca sotul sa fie ok cu mana pana la marele eveniment
Ionela vacanta placuta.
Gabitza prin ce ai trecut tu cu Eva, cred ca majoritatea am trecut, numai ca la tine sunt duble grijile. mucosii
Dancutza sanatate multa mamei tale, de papa ce sa zic, Vlad mananca totul cu lingurita. Eu am una el una la care molfaie cum vrea el, ca nu-l las sa o bage in castronel.
Shtephy, RamoC ??????
La noi a avut loc premiera, ptr. prima data azi Vlad a dormit cu altcineva decat cu mine. A dormit cu mama 2 ore si jumatate. Mi-a parut tare bine ca nu a mai stat agatat de fusta mea, dar parca nici nu-mi gaseam locul cat a dormit el si bagam capul pe usa din sfert in sfert de ora.
Gata ma bag la
NB
mami de Vlad (29.10.2009)
![](images/user_woman.png)
crissa13 spune:
Acum sa incepem cu buna seara,
Smaranditza waw ce patanie cu inelul de la curea!!Bine ca ai fost pe faza si i l-ai scos din gurita.Si mie imi e foarte frica sa nu isi bage in gurita Robert chestii mici si incerc de fiecare data sa verific totul inainte.
Diana ai dreptate cu corticiodul, folosesc o cantitate prea mica ca sa il afecteze. Foapte frumos bilantul lui Teo iar tu arati super .
Lumi ce misto ca ai vazut stelutele, eu m-am tot uitat aseara, dar printre blocuri nu se vedea nimic.
Ionela ce bine ca s-a invatat repede Mihnea cu tati! Ma bucur ca tatal tau e mai bine!
Oare pot sa ii dau si eu rondele de orez lui Robert avand in vedere ca de-abia am scapat de constipatie??
Tina ce bine mananca Geo!!!Noi nu cred ca avem mai mult de 100 g de fructe si cam 50 g legume.
Lavi multa sanatate sotului, sa se recupereze repede dupa operatii! Succes in cautari, sper sa gasesti repede rochia potrivita.
many
Dankutza multa sanatate mamei!! Eu eram la favorite la tine pe picassa (am reusit sa citesc si eu cap anterior). Levat de cum papa Pinky nu stiu ce sa iti zic, noi papam san si avem zile in care suntem certati cu linguritele.
ma bag si eu la somn
Noapte buna tuturor!
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert
many_bani spune:
Ilinca si Mihnea
ptr. cele 9 lunitze
Ana si Robert
ptr. cele 8 lunitze
mami de Vlad (29.10.2009)