FIV 278
Raspunsuri - Pagina 7
anda82 spune:
Castelana si Angi sincere condoleante!
Castelana, e greu sa-ti pierzi mama, insa Dumnezeu a facut in asa fel incat sa-ti fie mai usor avand puiutul alaturi...
Angi din acest motiv ai lipsit saracuta de tine...Angi nu ne spui ce este la mama in burtica fetita sau baietel?
Fetelor, pe domnul prof. M. il gasiti la spital da consultatii si isi urmareste in continuare gravidutele. Despre embrionasi nu am nicio informatie nu stiu ce s-a intamplat ...
angieangie spune:
Anda..da draga mea ..din acest motivuoff..e tare greu
nu stiu inca ce sex are bebele...poate aflu pe 30oricum va spun cum aflu
Angie+16
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
BuburuzaL spune:
Castelana imi pare tare rau pentru mama ta. Dumnezeu sa o odihneasca! Imi imaginez prin ce ai trecut, mai ales ca asemenea rani se vindeca greu, dar sunt convinsa ca micul tau print este univesul tau acum si cu ajutorul lui durerea din suflet va trece incet, incet. Toate cele bune, pupici!!!
Bruni noi suntem bine, multumim de intrebare...Bebelina inoata din plin in piscina din burtica mea, este tare activa draguta de ea!!!Eu am o pofta de mancare continua, nu degeaba am pus deja 9 kile!In rest, toate bune...Astept vesti bune de la tine, cat de curand!!!Pup
Angie condoleante...Cat despre sexul copilului, stai linistita ca si eu abia la 18 saptamani am aflat! Nu stiu daca te consoleaza sau nu asta, dar cel mai importrant este sa fie sanatos/sanatoasa! Numai bine!!!
Bafta multa tuturor!
------------------------------------
Cea mai fericita 22+
Doamne, numai TU poti face minuni!!!
angieangie spune:
BuburuzaLmultumesc
cat despre sexul bebelui sincer nu-mi pasa sa fie sanatos/a,exact cum ai spus si tu..mi-am dorit atat de mult un copil si nu-mi doresc decat sa fie sanatosdar daca voi afla cu atat bucuria va fi mai mare ca voi sti cum sa-l/s-o alint
Angie+16
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
iubitika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda82 Castelana si Angi sincere condoleante! Castelana, e greu sa-ti pierzi mama, insa Dumnezeu a facut in asa fel incat sa-ti fie mai usor avand puiutul alaturi... Angi din acest motiv ai lipsit saracuta de tine...Angi nu ne spui ce este la mama in burtica fetita sau baietel? Fetelor, pe domnul prof. M. il gasiti la spital da consultatii si isi urmareste in continuare gravidutele. Despre embrionasi nu am nicio informatie nu stiu ce s-a intamplat ... |
Anda te rog mult poti sa dai mai multe detalii..unde anume da consultatii Prof M. ca stiu ca spitalul este inchis..la centrul de planificare cumva??? si cum fac sa ma programez, sun ca de obicei la Dna Geta?...eu sunt deja in ziua 4 de cm si trebuie sa merg la control cam in ziua 12-13 si nu stiu cum sa fac. m-ar ajuta mult raspunsul tau. merci mult de tot..multa sanatate!
adipapazi spune:
kora, sa ai parte numai de bucurii, esti o adevaraciune! sa lupti atata, sa ai atata putere, bravo! copilul acela va fi atat de fericit, nu mai zic de voi! sunteti niste oameni exceptionali, care va iubiti mult. felicitari!
castelana, condoleante, sa-ti pierzi mama este traumatizant, stiu din proprie experienta.
Adi +23 cu si
Moniland spune:
Si eu, si eu,....de la naftalina
Kora, FELICITARI!!!! ma bucur tare mult pt tine si pt baietel. Este unul norocos.
Iana,cum mai sunteti? Ceva poze cu puiutii?
Catalina, te felicit si aici pt Anastasia, o leoiaca puternica.
IoanaTugs, ce mai faci draguto? Totul e ok?
antoooooo, te salutam si noi si ma bucur ca ai scris. Nu renunta.
Cristal, un pupic special pt tine.
Pup toate fivoasele, si gasca veche si proaspetele aspirante si va doresc mult noroc.
Fetitele mele au deja un anisor si sunt atat de..... frumoase, destepte... cum s-ar putea altfel, doar sunt obtinute din FIV.
Ne puteti vedea www.flickr.com/photos/monicahhh/sets/72157621980600772/" target="_blank">aici
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
anda82 spune:
Iubitika, da la cabinetul de planificare da consultatii, insa trebuie sa suni la dna Geta pt programare.Succes!
Monilanf ce fetite frumoase ai. Ochisori albastri si caprui superbi!!!Ce fericita trebuie sa fii sa ai asa o familie frumoasa.Sa-ti traiasca sa fiti sanatosi si fericiti!
toate fetele
brunadria spune:
buburuza ma bucur ca sunteti bine amandoua
lasa kilogramele , le dam noi jos dupa.. ma si vad si eu cu kg in plus , abia astept..
te ai gandit la ce nume o sa i dai bebelinei?
moniland sa ti traiasca printesele! sunt superbe!
bytzi ce mai faci, pe unde te ascunzi? ce planuri mai ai?
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
iubitika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda82 Iubitika, da la cabinetul de planificare da consultatii, insa trebuie sa suni la dna Geta pt programare.Succes! Monilanf ce fetite frumoase ai. Ochisori albastri si caprui superbi!!!Ce fericita trebuie sa fii sa ai asa o familie frumoasa.Sa-ti traiasca sa fiti sanatosi si fericiti! toate fetele |
multumesc mult Anda!