FIV 278

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui iana_mari
CASTELANA condoleante pentru mama ta,stiu cat s-a chinuit saraca cu operatiile.Bucurati-va de bebelusul vostru.

iana

Mami de Mario Constantin si Sophia Elena(12.01.2010)si Mihai Claudiu(12.01.1994)

merci mult!
Mama s-a stins in ziua botezului copilului meu, a fost crunt pentru mine, stii cum se spune ca fiecare copilas primeste la botez un ingeras, eu cred ca mama mea il vegheaza acum de sus.
Asa e viata, pentru el merg mai departe si cand ma uit la el lacrima se usuca.
Sa-ti traiasca frumosii ( toti 3)

castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitika spune:

buna fetelor
ma adresez celor care urmeaza sa faca fiv cu prof bogdan marinescu sau sunt deja insarcinate si sarcine le este urmarita de dansul...voi ce o sa faceti acum?
si eu sunt pacienta dansului si in septembrie trebuie sa merg la control . mi-e frica sa sun la spital ca mai mult ca sigur nu o sa-mi spuna nimic?
stie cineva vreo informatie? cand se reiau controalele la dansul?
multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

castelana nu ma sperie varsta... nu consider ca 35 ani, limita pe care mi-am autoimpus-o, e o varsta inaintata pentru a fi mama... doar ca ma gandesc ca pana la acea varsta pot incerca de cateva ori "bune" si nu vreau totusi sa fac fiv-uri pana la adanci batraneti doar in speranta ca voi reusi... probabil ca daca nu va iesi nimic pana atunci, voi infia si gata... ca tot copilasul nostru va fi!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

castelana nu ma sperie varsta... nu consider ca 35 ani, limita pe care mi-am autoimpus-o, e o varsta inaintata pentru a fi mama... doar ca ma gandesc ca pana la acea varsta pot incerca de cateva ori "bune" si nu vreau totusi sa fac fiv-uri pana la adanci batraneti doar in speranta ca voi reusi... probabil ca daca nu va iesi nimic pana atunci, voi infia si gata... ca tot copilasul nostru va fi!

Laura

asa te vreau optimista si sa nu te sperie nimic!
Bafta si sa fie cu ochisori!
O sa fii tu mamica pana la urma, ai sa vezi!

castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

korapop ai un PM.

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pen spune:

Kora FELICITARI!!! Ma bucur foarte mult pentru tine ca ai reusit, in sfarsit, sa-ti realizezi visul urmarit atata amar de vreme! O sa ai o raza de soare in casa si o sa-ti asesti linistea dupa care ai tanjit.
Stiam eu ca ai sa reusesti, fiindca esti o luptatoare!
Iti doresc numai bine si fericire alaturi de familia ta si de puiul care va face parte din ea! Sa va lumineze viata asa cum imi lumineaza si mie puiul meu! Sa stii ca si acum ma minunez neincetat de el si parca tot nu-mi vine sa cred ca mi se intampla mie asa ceva!
Felicitari Catalina pentru printesa ta, sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea!
Si tu esti o eroina si meriti sa fii fericita!
Toate fetele merita sa fie fericite si va doresc tuturor sa va impliniti visele si sa fiti fericite alaturi de copii vostri!
Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Mami vreau, ITI MULTUMESC PENTRU RASPUNS !
Eu vreau ca si tu sa semnezi cu: MAMA O SA DEVIN, in aceasta toamna!
Broscuta draguta, TE PUP si iti doresc toate cele bune!
Angisor, sarcina ta cum evolueaza?
TUTUROR VA DORESC MULTA SANATATE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

indra, Doamne ajuta! Asa sa fie! Bafta multa si tie!

castelana multumesc!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

castelana condoleante! imi pare rau pt pierderea mamei tale..
Cezar iti va umple sufletul de bucurie..cum te ai obijnuit in rolul de mamica? ma bucur ca mai intri pe la noi..
sper sa scriem si noi in curand in postura de mamici..

buburuza ce mai faci? cum evolueaza sarcina?

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

indrasunt okfizic..insa sunt suparata pt ca a murit bunicul meu insa trebuie sa fiu ok..am terminat cu inmormantarea ..acum suntem acasa si incercam sa fim ok..
pup si merci ca inca te gandesti la mine

Angie+15

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput