FIV 278

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna seara tuturor....
KoraPop nu-mi vine sa cred ce-mi vad ochii citind, ... ma bucur enorm pentru tine. Sper ca-ti mai amintesti de mine, ...
Te pup cu mare drag, .... si va doresc multa sanatate si implinirea tuturo dorintelor alaturi de mindrul vostru baiat.
Esti de 3xfemeie!!!

......................

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui iana_mari

CASTELANA ce face micutul tau?

iana

Mami de Mario Constantin si Sophia Elena(12.01.2010)si Mihai Claudiu(12.01.1994)

Pup mamica de copii frumosi!
Micutul meu este bine, creste ca Fat Frumos!
Doarme toata noaptea, se trezeste cam pe la 8-9 dimineata cand isi incepe activitatea. Are 9 kg la 4 luni si jumatate si 70 de cm, alaptat doar la san ( inca nu a gustat altceva)
Eu sunt bine, ma refac incet, obosita dupa voiajul acasa si dezamagita de ceea ce mi s-a intamplat ( mama mea s-a stins cu o zi inainte sa ajungem in Romania), dar asta-i viata, am avut pe cel mic care sa ma ridice si sa ma faca sa merg mai departe.

Ma bucur ca frumosii tai cresc si se dezvolta, auzi tu dintisori

te pup

castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Hei vechiturilor dragi, v-am scos de la naftalina?

Ioanatugs ce mai faci? Urmeaza un nou fiv?

Iana-mari multumesc! Sa-ti traiasca micutii si sa fiti fericiti mereu ca si acum!Pup mamica implinita!!!!

Mami vreau multumesc frumos! Toate cele bune si din partea mea pentru tine!

Cristal draga te mai pregatesti de vreun fiv sau ce faci ca esti tare secretoasa, nimic nu mai stiu de tine?! Oricum nu m-ar mira sa citesc intr-o buna zi vreo bomba cum ca ai nascut asa cum am patit cu Catalina. Doamne da sa fie asa! Te pup cu mult drag. Pentru poze da-mi o adresa de mail si iti trimit.

Castelana nu te-am “vazut” demult pe aici. Cred ca esti o mamica foarte ocupata.Sa creasca mare si sanatos ( ca voinic e de pe acum!) Cezar si sa va aduca numai bucurii!

Antosit eu te inteleg…stiu cum e sa “obosesti” facand analize, tratamente, fiv dupa fiv…Iti doresc sa tea jute DD sa alegi calea cea mai buna, gandul cel mai bun si cat mai curand sa devii mamica. Crede-ma, eu mi-am gasit linistea sufleteasca si tare m-as bucura sa ti-o gasesti si tu cat mai repede si alte fete care se chinuie de atatia ani….nu e greu deloc, trebuie doar sa VREI! Cred ca intelegi ce vreau sa spun. Pupici si maid a-ne vesti despre tine mai des,ok?

DORIS norocoasa norocoaselor, eu asa iti spun! Ai un baietel superb, sa va traiasca sis a fie si el norocosul norocosilor asa cum a fost si pana acum! Multumesc pentru urarile de bine, esti o draguta ca intotdeauna!

Catank ei, pai daca mai citeai si la subiectul unde sunt acum activa nu era uimirea atat de mare, acolo am tot scris fiecare pas pe care l-am facut pe drumul adoptiei….Tu ce mai faci?Multumesc pentru gandurile bune, iti transmit si eu toate cele bune si te pup cu drag!A, de 3 ori femeie poate fi oricare dintre noi, cele care sunt bataioase si nu abandoneaza lupta, cele care nu se lasa pana ce nu aud cuvantul magic :mami!”…

Ce mai fac restul fetelor veterane de pe aici? Haideti cu vesti!

Tuturor de la acest subiect va doresc muuuuulta bafta si DD sa va ajute!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

dragaica sa-ti traiasca printisorii si sa-ti lumineze viatza!

castelana condoleante pentru mama ta!
Ma bucur ca te refaci si ca il ai sprijin pe cel mic!

indra normal ca nu ma supara intrebarea ta... eu voi face urmatorul fiv la budapesta cu peter kovacs... am descoperit mutatia inca dinaintea fiv-ului anterior insa mi-a spus ca 40% din populatie are aceasta mutatie in stare heterozigota si ca nu trebuie sa iau nici un tratament special in afara de acid folic (obligatoriu de 5 mg)... eu mi-am facut si homocisteina si a iesit ok asa ca nu-mi fac prea multe griji... insa mi-am mai suplimentat tratamentul cu aspenter (1 la 2 zile pana inainte de punctie si 1/zi dupa punctie), complex de b-uri pana ajung in ungaria pe care il voi inlocui cu femibion 800 si magne b6 (2/zi)...

iana te pup dulce, draga mea... cum facem sa vad si eu ceva poze cu flacaii tai?

eu ce sa fac??? mai fac un fiv in septembrie tot la budapesta si tot cu stimulare, pana la urma... daca nu iese, il fac pe cel cu ovocite donate in decembrie, in cehia...
anu' asta, in mai, am facut 32 de ani... mi-am dat termen pana la aniversarea de 35 de ani... daca nu iese nimic pana atunci o las balta si incerc sa adopt un copilas...

kora se citeste fericirea ta printre randuri! Ma bucur enorm ca esti implinita!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ceva interesant...
INFERTILITATE

¬ Medicinele alternative Yunani si Ayurvedica au utilizat mierea timp de mai multe secole pentru a fortifica sperma barbatilor.

¬ Daca barbatii impotenti vor lua cu regularitate doua linguri de miere inainte de culcare, problema lor se va rezolva.

¬ In China, Japonia si Orientul Indepartat, femeile sterile, dar si cele care doresc fortificarea uterului, au luat scortisoara pudra, timp de secole.

¬ Femeile sterile pot sa ia un varf de cutit de scortisoara pudra cu o jumatate de lingurita de miere si sa isi frece gingiile cu aceasta combinatie, in mod frecvent pe toata durata zilei, astfel incat combinatia sa se amestece usor cu saliva si sa patrunda in corp.

¬ Un cuplu din Maryland (SUA) nu a putut avea copii timp de 14 ani, pierzandu-si speranta ca vor fi capabili sa procreeze vreodata. Cand au aflat despre acest remediu, atat femeia cat si barbatul au inceput sa consume miere si scortisoara in modul aratat mai sus. Femeia a ramas insarcinata dupa cateva luni si a nascut gemeni la termen.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

korapop chiar nu stiiam, cu toate ca aproape un an de zile am fost si eu activa la subiectul adoptii (mai rarut asa ca nu-s prea vorbareata). Sa inteleg ca esti la curent cu ispravile mele de-a lungul vremii....?!
Te pup si numai bine!

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

KORA asa e, ai reusit sa scoti VECHITURILEdin barlog.

CASTELANA condoleante pentru mama ta,stiu cat s-a chinuit saraca cu operatiile.Bucurati-va de bebelusul vostru.

MAMI draga esti tanara ,ai sa reusesti nu-ti pierde speranta.
Poze sper sa reusesc intr-o zi sa pun.

DESPRE GIULESTI,FARA CUVINTE,AVEM SI NOI PATRU EMBRIONI CONGELATISPER SA FIE OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

"ladyxe ce sa zic....multa bafta....totusi chiar mai poti face un fiv cu dr T si Matei? Pe mine primele doua fivuri cu ei m-au costat foarte scump ( si nu ma refer neaparat la partea financiara...). Apropos, au avut vreo reusita?Ca eu doar de una singura am auzit pe acest forum..."

multumesc pt incurajare kora, mai ales ca sunt in plina desfasurare a tratamentului, "ma bucura" f mult nemultumirea ta legata de aceasta echipa... imi pare rau ca tu ai fost dezamagita de ei, sincer am vrut sa schimb echipa doar ca sa schimb norocul, dar nu am gasit nici o echipa sau dr care sa ma faca increazatoare si in siguranta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui KoraPop

Castelana nu te-am “vazut” demult pe aici. Cred ca esti o mamica foarte ocupata.Sa creasca mare si sanatos ( ca voinic e de pe acum!) Cezar si sa va aduca numai bucurii!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Kora merci mult. Am mai citit asa printre randuri.
In prima perioada eram zombi, ma ocup singura de tot si starea de oboseala si-a spus cuvantul, nu am mai avut tim de stat la palavre prea mult. Ma bucur ce citesc despre tine, mai ales ce ne spui ca ti-ai gasit linistea sufleteasca.
Doamne Ajuta !
Ce scrii tu ajuta fetele enorm sa stii.!
te pup si sa fiti binecuvantati pentru ce gest nobil ati facut!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau
castelana condoleante pentru mama ta!
Ma bucur ca te refaci si ca il ai sprijin pe cel mic!

eu ce sa fac??? mai fac un fiv in septembrie tot la budapesta si tot cu stimulare, pana la urma... daca nu iese, il fac pe cel cu ovocite donate in decembrie, in cehia...
anu' asta, in mai, am facut 32 de ani... mi-am dat termen pana la aniversarea de 35 de ani... daca nu iese nimic pana atunci o las balta si incerc sa adopt un copilas...

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

multumesc de gandurile bune!
Dumnezeu sa o odihneasca pe mama mea!

Bafta in toamna si nu-ti pierde speranta!
Vei reusi, trebuie sa crezi foarte tare in ceea ce faci!
eu am nascut la 37 impliniti si inca ne gandim la urmatorul deci varsta nu ma sperie.
Doamne Ajuta!

Mergi la inceput