FIV 278
Raspunsuri - Pagina 24
ALINAOPREA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria alina ai facut analizele de trombofilie si cariotipul genetic? mie mi le a recomandat abia dupa 3fiv uri ! daca stiam de toate astea le faceam pe toate inainte de fivuri! imi pare rau pt ce ti s a intamplat ,dar nu ti pierde speranta , vom reusi si noi! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
Pupici!
Alina in asteptarea unei minuni de
iubitika spune:
citat din mesajul lui cristy1977 iubitika , nu ai pentru ce, tu acum te afli in procedura de fiv, imi cer scuz dar nu am apucat sa citesc prea mult din urma si nu prea va cunosc povestile , la a cata incercare esti? "After all, tomorrow is another day!" |
draga mea inca nu am demarat nimic legat de fiv..nu am facut nicio incercare pana acum. doar sper ca luna viitoare sa port o discutie clara ref la fiv cu doctorul meu si dc e de acord eu as vrea sa incerc. deocamdata monitorizez eco asa natural, fara stimulare, doar am facut un pregnyl ieri ca aveam un foli de 22 mm..cam atat..pup!
brunadria spune:
buna ziua fetelor!
asadar :vesti nu am concrete dar va spun ce stiu!
carotip ok !
trombofilie ok!
spermograma ok!
serologice ok!
totul ok in privinta analizelor! azi am primit toate rezultatele!
echo z6 - 9 foliculi intre 6mm si 19mm! restul micuti!
dr zice ca mai vedem vineri la echo si in functie de asta decidem mergem mai departe sau ne oprim aici! el ar fi vrut 10 ovo pe care sa se poata baza!fiv ul e prevazut icsi! nimic nu e castigat , deci vineri vom sti! imediat sun pt a vedea cu ce doza continui! aaa si endometrul de 8mm in z6!
speram sa fie bine!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
amzulica spune:
citat din mesajul lui brunadria buna ziua fetelor! asadar :vesti nu am concrete dar va spun ce stiu! carotip ok ! trombofilie ok! spermograma ok! serologice ok! totul ok in privinta analizelor! azi am primit toate rezultatele! echo z6 - 9 foliculi intre 6mm si 19mm! restul micuti! dr zice ca mai vedem vineri la echo si in functie de asta decidem mergem mai departe sau ne oprim aici! el ar fi vrut 10 ovo pe care sa se poata baza!fiv ul e prevazut icsi! nimic nu e castigat , deci vineri vom sti! imediat sun pt a vedea cu ce doza continui! aaa si endometrul de 8mm in z6! speram sa fie bine! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
bruni - tot ce este peste 14 - 15 mm sunt chisturi pentru ziua 6, endometrul este bun, la ICSI si mie mi-a zis ca am nevoie de multe ovo si am avut chiar 10 din care 9 mature. Ai facut si un estradiol in ziua ecografiei? Succes.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
brunadria spune:
amzulica am facut dimineata si estradiol si lh!
astept imediat rezultatul!
acuma m am uitat pe fisa :foliculii sunt asa:
1-15mm
1-13mm
2-9mm
2-8mm
1-7mm
2-6mm
ce parere ai?
dr va decide sa oprim daca nu sunt suficiente ovocite pt a nu risipi o tentativa , mi ar mai ramane doar una!
si 4 fivuri facute ! eu mai sper sa fie bine!
angieangie spune:
BrunadriaDoamne ajuta!!!!hai ca esti pe drumul bun..tin pumnii si ma rog pt tine
Angie+18posibil
bebe jucaus
brunadria spune:
estradiol-922
lh-14'2
continui cu 100ui puregon si orgalutran!
pana acuma si eu ziceam ca sunt suficiente ovocitele, dar cica nu se poate baza pe toate !nu stiu!
ce va da d zeu!
am incredere!
multumesc pt sustinere tuturor!
la fiecare fiv , ma incearca aceleasi emotii!
pisucmic spune:
Brunadria draga
vroiam sa te intreb, tu ai avut vreodata implantare (adica vreo sarcina, sau macar betaHCG mare)?
Intreb fiindca eu la primele 3 FIV-uri nu am avut, si atunci ptr FET am discutat cu proful 3 variante:
- assisted-hatching (stiu ca a facut si Buburuza si CorCora de exemplu)
- embryoglue (cica o solutie care face ca embrionul sa se fixeze mai usor, sau ii faciliteaza stagnarea langa endometru ca sa se fixeze)
- si el mi-a propus o tehnica numita Pipelle - eu nu auzisem niciodata de ea, si am tot citit apoi; un fel de scratching (zgariere) a endometrului in prima zi a menstrei anterioare, care sa creeze un fel de mica cicatrice ptr a creste sansele de implantare
In contextul dat (prof venit din Israel, fara posibilitate de AH aici, si a spus ca embryoglue are sanse echivalente cu Pipelle, am facut aceasta ultima chestie.
Cat a fost asta "de vina", cat tratamentul, cu siguranta Doamne Doamne, toate rugaciunile noastre, dar a iesit cand ne asteptam mai putin, la FET!
Ti-am povestit ca sa discuti poate si tu cu dr tau (daca n-ai discutat deja!)
Multa multa bafta
Cu mult drag
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 8+
ALINAOPREA spune:
Brunadria bafta multa,sa mearga totul bine si sa nu fii nevoita sa intrerupi procedura.
Fetelor vreau sa va intreb si eu unde ati facut analize de trombofilie si ce analize ar trebui sa fac pt. inceput?
La Synevo am vazut ca au un pachet pt trombofilie dar pe mine ma batea gandul sa fac la Genetic Lab. Voi ce ziceti?
Pupici !
Alina in asteptarea unei minuni de
brunadria spune:
citat din mesajul lui pisucmic Brunadria draga vroiam sa te intreb, tu ai avut vreodata implantare (adica vreo sarcina, sau macar betaHCG mare)? Intreb fiindca eu la primele 3 FIV-uri nu am avut, si atunci ptr FET am discutat cu proful 3 variante: - assisted-hatching (stiu ca a facut si Buburuza si CorCora de exemplu) - embryoglue (cica o solutie care face ca embrionul sa se fixeze mai usor, sau ii faciliteaza stagnarea langa endometru ca sa se fixeze) - si el mi-a propus o tehnica numita Pipelle - eu nu auzisem niciodata de ea, si am tot citit apoi; un fel de scratching (zgariere) a endometrului in prima zi a menstrei anterioare, care sa creeze un fel de mica cicatrice ptr a creste sansele de implantare In contextul dat (prof venit din Israel, fara posibilitate de AH aici, si a spus ca embryoglue are sanse echivalente cu Pipelle, am facut aceasta ultima chestie. Cat a fost asta "de vina", cat tratamentul, cu siguranta Doamne Doamne, toate rugaciunile noastre, dar a iesit cand ne asteptam mai putin, la FET! Ti-am povestit ca sa discuti poate si tu cu dr tau (daca n-ai discutat deja!) Multa multa bafta Cu mult drag Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! 8+ |
pisucmic eu am avut o SEU la primul fiv !
fiv 2si 3 nereusit!
toate analizele sunt bune , trombofile , cariotip , hormonale , serologice, pap , tot ce am facut sunt ok!
nu au gasit buba inca!
o sa vb vineri cu dr meu de toate posibilitatile, sa vad ce putem face !
o sa mai citesc si eu pe aici, m am stricat de cap!
raman totusi optimista si realista !
d zeu ne va ajuta ! cand? el stie momentul..