FIV 278
Raspunsuri - Pagina 22
angieangie spune:
bruni..eu am avut 5 ovocite..din care au fertilizat doar 3 si nici alea foarte ok..aveau 8 celule in z3 dar aveau si ceva fragmentatii...si uite ca unul a invins din cei trei
asa ca nu incetati sa sperati si rugati-va la Dumnezeu,va fi bine
pup toate fetele si multa bafta
Angie+18posibil
bebe jucaus
ALINAOPREA spune:
Bruni,Daniela74,Cora 79 multumesc mult,la fel si voua multa bafta si sa iasa cu ochishori.
Brunadria deocamdata nu stiu ce schema,ce protocol voi face,abia din 6 sept voi incerca sa-mi fac o programare la Giulesti pt. a stabili ce si cum.
Probabil ca va fi tot protocol lung avand in vedere ca eu am PCOS.
La FIV 1 am avut cu 150 Puregon/zi 12 foliculi,12 ovocite si s-au fertilizat toate,au mers f bine pana in ziua 3 cand am facut ET cu 2 embrioni si cu ceilalti am fost sfatuiti sa mergem pe blasto iar cand am mers in ziua 5 pt. vitrificare ne-au spus ca n-a rezistat niciunul......asa ca voi vb cu prof Marinescu sa facem ceva pt calitatea ovocitelor.
Hai ca m-am intins cat o placinta.
Pupici la toate fetele!
Alina in asteptarea unei minuni de
cristy1977 spune:
buna dimineata feelor,
sunt si eu o veche aspiranta la titlul de mamica, incercam sa avem un bebe de aproximativ 10 ani, am endometrioza in stadiu avansat (III), 3 laparoscopii si sterilitate primara, 32 de ani, in toamna aceasta ne-am hotarat sa incercam primul nostru fiv la clinica mednewlife, profesor Ron-El, saptamana aceasta imi voi face programare, am mare nevoie de ajutorul vostru, in masura in care mi-l puteti da pentru ca habar nu am de unde sa incep. din cate am inteles la prima consulatie va trebui sa merg cu dosarul de analize, intrebarea mea este: unde as putea face analizele in asa fel incat sa fie si de calitate si in acelasi timp sa nu ma coste nici foarte mult si cam cat v-au costat pe voi aceste analize. am vazut ca numai procedura de fiv este intre 3000-3500 euro (fara tratament si analize), deci estimez eu ca cheltuielile vor fi foarte mari, astept raspunsuri de la voi,
va imbratisez cu drag si sper ca impreuna sa reusim sa ne realizam visul
pentru toate fetele care sunt in focurile fiv-ului le tin pumnii sa iasa cu bebe
"After all, tomorrow is another day!"
pisucmic spune:
Cristy draga,
iti urez mult mult succes! Si eu am facut cu prof Ron-el 2 FIV si un FET norocos, sa mergi cu incredere pe mana lui!
Eu am facut analizele in tot felul de locuri: Synevo, Medlife sau Unisyn. Cert este ca daca poti lua trimitere de la medicul de familie ca sa mai ai si analize decontate e bine, altfel am dat mereu destui bani pe ele...
Medicatia de FIV am luat-o mereu de la Farmacia Tei, care e cel mai bine aprovizionata in Bucuresti.
Primul FIV cu ICSI a costat 3000 Euro; urmatorul a fost cu reducere, nu mai stiu parca vreo 2500. FET a costat 900 Euro (evident totul e fara medicatie si analize).
Iti tin pumnii strans!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 8+
brunadria spune:
angie
asta vroiam si eu sa sugerez ca rezultatul e doar la final , de ce sa nu ti incerci norocul pana la capat.
uite ce frumos rezultat ai tu ! bravo!
daniela ce e al tau e pus deoparte! o sa fie bine si o sa ne mandrim si noi cat de repede cu semnatura cu burtica!
adipapazi multumim de exemplul dat !
ai grija de burtica!
alinaoprea nu ti au facut o analiza : de ce nu au rezistat embrionii pana in z5?
si eu la penultimul fiv din 28ovo, 8embrioni in z3 am ajuns la 3 in z5!
la ultimul fiv din 18 ovo,8 embrioni inz3 si 1 singur in z6..
din pacate nici o sarcina obtinuta!
as opta pt un transfer in z3, asa am facut la primul fiv la cluj , s au prins doar ca a fost SEU!
o sa mai discut maine cu dr , si ideea de a merge pe icsi!
asadar maine vin cu mai multe noutati!
bafta tuturor!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
brunadria spune:
in legatura cu dozajul , eu mereu am facut 100ui de puregon , maxim 150ui , la toate fiv urile..raspund bine dar am embrioni putini si de proasta calitate!
cristy1977 spune:
pisucmic, multumesc pentru raspuns, probabil ca voi merge la Synevo si voi face toate analizele ce apar pe site (nu platesc asigurari deci nu pot fi decontate), mai putin histero_salpingografie si biopsia de endometru. am facut histero_salpingografie si de asemenea 1 histeroscopie si 3 laparoscopii si la toate mi-au iesit trompele permeabile, deci nu mai vreau sa mai verific, mai ales ca histero_salpingografia m-a durut de m-a rupt, iar biopsia de endometru chiar este necesar s-o fac, suna cam dureros? voi intreba si la clinica
vad ca tu deja ai reusit, felicitarile mele, te-am mai citit pe forum si inainte si ma bucur tare ca ai avut succes, care erau cauzele infertilitatii la tine? tin pumnii sa fie totul bine, scuze daca te stresez cu intrebarile, daca vrei sa stai linistita, te inteleg
te pup si te imbratisez cu drag
ALINAOPREA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria alinaoprea nu ti au facut o analiza : de ce nu au rezistat embrionii pana in z5? si eu la penultimul fiv din 28ovo, 8embrioni in z3 am ajuns la 3 in z5! la ultimul fiv din 18 ovo,8 embrioni inz3 si 1 singur in z6.. din pacate nici o sarcina obtinuta! as opta pt un transfer in z3, asa am facut la primul fiv la cluj , s au prins doar ca a fost SEU! o sa mai discut maine cu dr , si ideea de a merge pe icsi! asadar maine vin cu mai multe noutati! bafta tuturor! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
Ce analize as putea sa fac pt asta ? Genetice?
Alina in asteptarea unei minuni de
brunadria spune:
alina ai facut analizele de trombofilie si cariotipul genetic?
mie mi le a recomandat abia dupa 3fiv uri !
daca stiam de toate astea le faceam pe toate inainte de fivuri!
imi pare rau pt ce ti s a intamplat ,dar nu ti pierde speranta , vom reusi si noi!
cristy1977 spune:
gata fetelor, mi-am facut programare pentru 13 septembrie, astept un telefon de la ei pentru a stii exact ora la care ma pot duce, presupun ca discutia cu dr. Ron-el va fi in romana? am mari emotii, de vineri incep sa fac si analizele, poate pana pe 13 reusesc sa obtin rezultatele la toate, va pup