FIV 278
Raspunsuri - Pagina 21
ALINAOPREA spune:
Pisucmic merci mult inca o data pt. informatii.
Am luat o reteta pt.Gestone de la medicul de familie si maine pleaca in Turcia cumnata mea, asa ca sper sa reuseasca sa-mi cumpere,daca nu, voi apela la o matusa din Italia.
Bafta multa tuturor fetelor in focuri ,eu in sept-oct voi face al 2-lea FIV si sper sa fie cu noroc.
Pupici tututror.
Alina in asteptarea unei minuni de
brunadria spune:
alinaoprea bafta si tie !
hai ca nu mai e mult si incepi ..
ce schema de trat ai? ce protocol?
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
daniela74 spune:
Bruni asta zic si eu,dar macar sa-i am si pe astia.
Am tras un plins si m-am descarcat,mergem mai departe cu incredere in Dumnezeu.Foarte ciudat ce zici tu cu Sibiul,adica cum, eu acum ar trebui sa opresc daca am doar 4 si 2 mici?Cred ca sint alte probleme acolo.Am sa trag putin cu ochiul sa ma lamuresc.
O seara frumoasa.
Da-mi Doamne si mie un bebe.....sau doi,te rog.
daniela74 spune:
Alina mult noroc,sa fie bine pina la capat
cora79 spune:
daniela te rog sa iti pastrezi optimismuliti doresc sa reusesti pentru ca meriti
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
brunadria spune:
daniela medicul meu prefera de ex sa am mai putini foliculi, asa mi a zis ! eu aveam cate 28! cu protocol lung..
nu ti pierde speranta , vei vedea ca va fi bine pana la urma!
fiecare organism e altfel , vom reusi!
sa nu te mai necajesti atata ca nu te ajuta!
hai fi tare!
edit: ai pm!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
daniela74 spune:
Cora multumesc draguta.Tu ce mai faci? Nu te-am mai ``vazut`` de mult.
Pupici multi si numai bine iti doresc.
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 Cora multumesc draguta.Tu ce mai faci? Nu te-am mai ``vazut`` de mult. Pupici multi si numai bine iti doresc. Da-mi Doamne si mie un bebe.....sau doi,te rog. |
cora79 spune:
Bruni,Alina,bafta mare si voua,sa vi se indeplineasca visul cat mai curand
adipapazi spune:
brunadria, eu am avut la fiv 1 3 foliculi, la fiv 2 am avut 6. am mers cu ambele pana la capat (ma rog, fiv 1 a avut punctie fara niciun ovocit). in carti scrie ca daca ai 3 sau mai putin de 3 foliculi, esti low responder. 5 nu mi se pare un nr mic, mai ales daca sunt si plini. eu ama vaut 6 foliculi si 5 ovocite, deci procetaj foarte bun.in plus, 4 s-au fertlizat. bafta!
dragaica, super post despre bebei!bravo!
viss, doctoreaso, ce faci cu optimismu???? pai pe pacientii tai cum ii incurajezi?
carmyna, poate ca sangerarile sunt de nidare. nu intrerupe tratamentul. keep hoping!
Adi +25 cu si