FIV 278

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Buna fetelor , ma ajuta si pe mine cineva ...

Sunt la FIV 3 , FIV 2 reusit cu sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani ...
Ieri am transferat 2 embrioni , unul de 8 celule , unul de 6 ...foarte frumosi dupa spusele medicului si ale embriologului ...

La FIV-ul trecut am avut o serie de semne care anuntau sarcina , printre care si temperatura ...imediat dupa ce mi-au transferat puii mi-a crescut temperatura ...acum insa , desi dimineatza la 11,30 paream ca frig , termometrul arata 36.5....e semn rau , nu?? trebuia sa am peste 37

Camrynna ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Dandanuza multumesc mult,ce face bebele?Va pup
Iubitica draga mea sa stii ca am si eu endometrioza,uite ca sint la a 3-a incercare,asa ca mult curaj,reusesc doar cei care incearca,stii asta,nu-i asa?
Anda,la primul trat.care dupa parerea mea a fost un esec total,am reusit sa am 2 embrioni:3 si 4 celule,la al 2-lea 4 din care am transferat 3,doar ca am avut sarcina oprita.Acum sper sa am macar 3 si asa cum zici tu sa fie lipiciosi,sa ma iubeasca mult de tot si sa ramina cu mine.Multa bafta si tie.
Bruni o sa fac protocol antagonist,l-am mai facut.Am luat 15 zile pastilute de estrace(estradiol),iar stimularea este menopur-300 si gonal-300,dupa care din ziua 6-a orgalutran.Dupa cum vezi doza maxima,imi e si putina teama.Fac menopurul dimineata si gonalul seara,tocmai pt. ca sint dozele atit de mari.
Ma bucur ca incepi si tu.Iti doresc ceea ce imi doresc si mie:multa,multa bafta.
Buburuza multumesc ``burtica`` draga.Sper sa ne vedem la odisee.Te pup,multa sanatate si sarcina usoara in continuare.
Pup fetele si multumesc mult.

Da-mi Doamne si mie un bebe.....sau doi,te rog.

Mergi la inceput

Camrynna eu nu mi-am luat niciodata temperatura,nu stiu,dar eu zic sa stai linistita sa nu te chinui cu asta.E prea devreme sa cauti semne.
Iti doresc asteptare usoara si mult,mult noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

camrynna d c trebuie sa-ti creasca temperatura?eu stiu ca daca ai temperatura nu e semn tocmai bun anunta o infectie ...dar fetele o sa-ti raspunda ca sunt mult mai documentate....insa stai linistita o sa fie bine de data asta
daniela74 care bebe?e adevarat eu scriu fff rar si poate ai uitat,dar nu am reusit in aprilie ,ma pregatesc pt luna octombrie cred ca o sa fie cu blasto pt ca desi eu raspund ff bine la tratament ,embrioni frumosi ,dar nu se prinde nimic...sper sa fie bine ar fii FIV 4....o sa vedem... si sa auzim numai de reusite

Mergi la inceput

Dandanutz mii de scuze,iarta-ma,am facut o gafa.

Iar bebele,o sa-l ai, sa stii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

daniela74 stai linistita nu e gafa o sa reusim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Buna- ma inscriu si eu la capitolul noutati - sunt o fosta veche aspiranta vreau sa va salut pe toate - mai vechi si mai noi- mamici si viitoare mamici si sa va spun ca din 10.06 sunt mamica fericita de doua buburuze Silvia Maria si Oana Alessia - in urma FIV-ului nr 2 la Budapesta. Vreau in mod special sa incurajez fetele cu rezultate mai slabe la productia de ovocite- eu am avut FSH de 13 si am obtnut din 6 ovocite 4 embrioni fecundati din care am transferat 3 si s-au prins 2 - deci se poate! Sarcina a fost super ok, a avut grija de noi Dr Rotaru caruia ii port f mare recunostinta -fetele sunt f frumoasesi galagioase!
Va pup si va doresc numai bine si curaj
Noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Anais: un pupic special pentru tine. Numele asta mi-l doream pentru fetita mea.
Nusy: ce mari ati crescut!!!
Ioanatugs: pupici, iubita si bafta multa la toamna!
Moniland: ce ingerasi ai tu acolo . Am tras cu ochiul...

Va pupic pe toate si....toamna se numara bobocii, deci sper sa avem cat mai multe teste pozitive in toamna asta!

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 7 FIV+inca 2 ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanutz

camrynna d c trebuie sa-ti creasca temperatura?eu stiu ca daca ai temperatura nu e semn tocmai bun anunta o infectie ...dar fetele o sa-ti raspunda ca sunt mult mai documentate....insa stai linistita o sa fie bine de data asta
daniela74 care bebe?e adevarat eu scriu fff rar si poate ai uitat,dar nu am reusit in aprilie ,ma pregatesc pt luna octombrie cred ca o sa fie cu blasto pt ca desi eu raspund ff bine la tratament ,embrioni frumosi ,dar nu se prinde nimic...sper sa fie bine ar fii FIV 4....o sa vedem... si sa auzim numai de reusite

Buna , Dandanutz ...comparam si eu cu FIV trecut , cand primul semn , din ziua in care mi i-a pus , a fost temperatura ,usor crescuta ..
Azi am fost cu sotzul la medic la control , ( a avut efecutuata TESA tot de medicul meu ) , si mi-a zis ca nu e neaparat nevoie sa creasca TB ...adik pot creste embrionii fi TB ramane normala ,,,

Numai bine la toate fetele

Camrynna ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

laviniuta felicitari!! sa cresteti mari!

ati avut careva protocol scurt cu puregon si orgalutran?
eu am asa stimularea :z2,z3,z4,z5,z6-100ui puregon, z7-100ui puregon si orgalutran(0,25mg), apoi eco si sange(in functie de rezultat schimbam dozele sau raman aceleasi pana declansarea ovulatiei)

acid folic din z1 de stimulare,
D-stress(contine: magneziu,taurina,vit B,arginina)

declansarea ovulatiei-gonadotrophine 5000ui,

dupa et, kardegic-75mg pe zi plus utrogentan 200mg(o capsula dimi si una seara)

cam atat scrie pe reteta mea..
sper sa fie cu noroc!
pupici

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput