Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andri in credere in mine sa n-ai nicio grija, te vei descurca PERFECT!!

O sa faci din timp liste cu ce trebuie in primele zile bebelului, o sa fii "in control" sa zic asa; sa-t pov o faza. In prima zi acasa, cand a venit pediatra sa-l vada pe robertel a inceput sa-mi toarne 1001 de chestii:ser in nas, ser in ochi, compresa sterila, buricul as,a fundul asa, pe fatza sa-l spal asa, baia sa i-o fac asa... in timpul asta Robert urla, iar asistenta dr. ma strangea la max de sfarc, ca aveam doar un (din mai multe) canal infundat, motiv pt care si urla Fomila mic. Cand au plecat ele nu staim cum sa-mi pun gandurile in ordine, cautam cuvinte notate pe foi, ma panicasem si regretam ca n-am inregistrat-o Apoi, am vazut ca totul vine usor, de la sine, eu zic cam-am descurcat f bine, n-am lasat-o pe mama sa ma ia si s ane ia cu lucrruir si idei invhechite-caciulite si infasat in scutece si altele- si eu sunt multumita de mine. Plus ca ne ai aici, vom discuta de toate, ce e cel ami bun, de unde il luam mai ieftin si tot asa.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Andri nici eu nu ma pricep la nimic. Vreau sa iau si eu cartea "mama si copilul", ultima editie. Am varianta din 1984 decand m-am nascut eu. Oricum ne descurcam noi. Ai sa vezi o sa fie mai greu la inceput pana ne obisnuim cu ce vrea bebe si cand.. Eu nu sunt asa optimista de fel, dar cred bebe ma face sa fiu asa.

Laura

18+ cu

ioutzy, da-mi te rog adresat ta de mail si-ti pun pe mail cartea.
Fetelor daca mai vreti si altele cartea imi trimiteti adresa de mail si o trimit.

Codruta cu de 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

lorich de asta am si spus : important este ca va am pe voi
si da n-am inteles pt ce ser in ochi in nas in urechi , tampoate pt urechi cu opritor si etc... dar si cand m-oi pune cu burta pe carte ... sunt sigura ca am sa le fac fata. Sunt puternica si in general hotarata si sigurape mine. Probabil ca de asta ma si dispera acum putin aceasta nesiguranta , de anu sti cum si ce si cand si cat ii trebuie unui beb mic , dulce , grasun , pufos si cu ochii mari mirati si nevinovati

mami 13+

lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Si eu o vreau, ca nici eu nu-s mai "breaza" : irinuka_matei07@yahoo.com
Multumesc frumos!!!

Irina ~ 19+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

eu am luat-o la reducere de pe net , ultima varanta revizuita , cartonata , copertata cu tot cu taxe vreo 61 lei. Ma gandesc ca o sa am de rasfoi nu gluma in urmatoarea perioada (1-2 ani) si sa nu se toceasca. Sa o dau mostenire mai departe

mami 13+

lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Mai pusei si eu niste poze pe picasa.Vreau sa pun de la cununie.da tre sa gasesc CD-ul.Va suparati?

15+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andri
uite, intre timp, asa:
-ser in nas: pt a fluidifica eventualii mucuti normali care se pot intari pe acolo si afecteaza respiratia (pana pe la 3 ni nu prea stie sa respire pe gura); cand pui in nas de obicei stranuta si rezolva problema, eu scoteam cu o para de cauciuc;
-cotonete de ureche cu opritor-pt a nu afecta timpanul, care la ei e ff aproape, desi dr. nu le recomnada deloc.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Si eu o vreau, ca nici eu nu-s mai "breaza" : irinuka_matei07@yahoo.com
Multumesc frumos!!!

Irina ~ 19+ cu

Shhhht! Cresc...

Am incercat sa trimit cartea de pe mail...nu am reusit nici macar comprimata, este prea mare o puteti gasi insa la adresa de mail:
desprecarti@yahoo.com, parola 000000(6 de zero). La adresa asta gasiti mai multe carti.

Codruta cu de 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Multumesc Codruta, o s-o descarc deacolo!

Am gasit cateva siteuri interesante unde calculeaza greutatea in sarcina http://www.materneo.com/calcul/CalcWeight.htm sau http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/calculator_greutate_sarcina.php

Ana te asteptam cu cat mai multe pozici, ca ne plac!!!

Irina ~ 19+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

fetelor, voi luati cursuri de lamaze, yoga, respirat, ceva?
as avea nevoie de niste sfaturi, pentru cele care sunteti adepte...

Mergi la inceput