Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

stiam k in caz de urgenta poti lua paracetamol. din ala simplu, nu sinus.
nu e bun algocalminu si aspirina.
asa am gasit peste tot

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

stiam k in caz de urgenta poti lua paracetamol. din ala simplu, nu sinus.
nu e bun algocalminu si aspirina.
asa am gasit peste tot

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

http://www.sarcina-nasterea.ro/despre-sarcina/aspirina-si-paracetamolul-in-sarcina.html
Asta am gasit eu despre vestitul paracetamol.
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Codruta cu de 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

"Sarcina si alaptare: desi nu exista dovezi in ceea ce priveste un posibil efect teratogen al paracetamolului, se va evita administrarea acestuia pe timpul sarcinii, mai ales in primele trei luni de sarcina. Paracetamolul se excreta in laptele matern. Desi s-au gasit concentratii de 10 g/ml in lapte dupa o doza de 500 mg, nu s-au putut detecta paracetamolul sau metabolitii lui in urina sugarului."

Mai sus este parte din prospectul paracetamolului.

Codruta cu de 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Scuze fetele ca am disparut asa , dar mi s-a blocat calculatorul la servici si la 2 am fugit acasa ca ma plicti de tot la munca. Eram doua fete si munca nici pt una.

Cred ca ma bag la un puiut de somn ca la noapte la 3-4 plecam la drum si nu imi fac iar somnul. Vb cand ma trezesc. va pupacesc pr toate.

Laura

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Tu Laura,da de ce la 3-4 la noapte?

15+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

BabyCry alea erau contractii, stai linistita in pat, e tot ce poti face tu mai bine, dupa parerea mea. In rest, se ocupa medicii, la noi de exemplu (nu stiu la voi) nu exista no-spa sau alte medicamente, pur si simplu iti zic sa stai linistita.
Contractii din cand in cand sunt normale, pregatesc uterul de nastere, insa nu trebuie sa fie prea dese si sa dureze prea mult.

Shubulina ai mei sani in sarcina asta isi fac de cap rau, cand ma dor cu totul, cand ma dor sfarcurile, cand nu ma dor deloc. La Patrick nu tin minte sa se fi marit asa, acum mi se par imensi. Vai de capul lor, am alaptat doi ani, am terminat doar cu o luna inainte de a ramane insarcinata (eu zic ca din cauza asta n-am ramas mai repede) acum iar ii stressez cu bebe2... O sa aiba saracii (daca si bebe2 suge tot 2 ani) 6 ani de actiune intensa (2007-2013)

Zik ce mamica tanara, ai abia 25 de ani si deja o fetita de 4 ani! Bravo!

Ieri am facut si eu poze cu burtoiul, am sa le pun, insa maine de-acum ca al meu sot a plecat cu aparatul la servici din greseala. Sa nu va speriati, e imens.

Edit- am uitat sa zic ca si eu l-am simtit pe bebe saptamana asta. Sigur era el. Cand incep sa auda ca nu mai tin minte, ca vreau sa-i pun muzica? La Patrick stateam cu o casca de i-pod in ureche si cu una pe burtica. nu stiu daca asta a fost insa copilul meu e tare muzical. Toata ziua canta, toata ziua vrea muzica, toata ziua danseaza, e innebunit.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -13+ cu posibil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Nu te ingrijora! E normal.

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

"Big problem.Astazi nu ma dor titi asa tare,numa sfarcele la atingere.Ar trebui sa ma ingrijorez?"

Anyone?Rogu-va!

15+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Inainte de sarcina cum erai?
Cred ca trebuie sa ai continuu grija la alimente ca sa se regleze organismul si sa mergi zilnic sau la 2 zile. Sa bei multe lichide. Multe fete sufera de contipatie si nu e prea bine ca faci hemoroizi si aia sunt durerosi rau.

Citat:
citat din mesajul lui andri31

vreau sa va intreb si eu ceva , mai indiscret
stiu ca e normal sa mergi zilnic la buda
voi in perioada asta chiar mergeti zilnic , ca eu sunt mai tot timpul . tot incerc din alimentatie dar mai devreme de 2-3 zile.. nimik.

scuze de detalii si daca e urat ce spun ma scuzati va rog.

mami 13+
lumina si putere

Mergi la inceput

Ati incercat tarate inmuiate amestecate cu miere?
Adica pui tarate si peste ele apa calduta sau ceai, le lasi o ora la inmoui si dupa aia pui miere si nuci macinate daca aveti. Dimineata pe stomacul gol. Eu la copii le dau ulei de in presat la rece sau seminte de in macinate prin rasnita de cafea, amestecate cu miere de albine sau suc de prune. 2-3 linguri inainte de masa/2ori /zi (pt adulti). Noi il numim "maclavais" Functioneza, dar trebuie luat macar 4-5 zile la rand.

Citat:
citat din mesajul lui Codruta84

Citat:
citat din mesajul lui andri31

vreau sa va intreb si eu ceva , mai indiscret
stiu ca e normal sa mergi zilnic la buda
voi in perioada asta chiar mergeti zilnic , ca eu sunt mai tot timpul . tot incerc din alimentatie dar mai devreme de 2-3 zile.. nimik.

scuze de detalii si daca e urat ce spun ma scuzati va rog.

mami 13+
lumina si putere

Da si eu am problema constipatiei, am incercat toate metodele: supozitoare cu glicerina, forlax, restu nu sunt indicate ptr gravide.

Alimentatie: fructe, legume, deastea si nimic....
Spor si tie, poate tu reusesti cu ceva

Codruta cu de 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Mie de cand cu sarcina mi s-a reglat digestia mama-mama.Ceas sunt,la 30 in dupa trezire,la baie cu mine.Sunt o fericita din ce va citesc pe voi.

15+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput