Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

da..si eu am simtit...find gemeni cica se pot simti mai devreme..ca sunt mai inghesuiti...de vreo saptamana..parca se rostogolea cev...si nu erau sigur matele.....binenteles ca nu simtim un membru anume...ci, fatul cu totul..ca inca e mic

fluturas 14 + + ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

"Big problem.Astazi nu ma dor titi asa tare,numa sfarcele la atingere.Ar trebui sa ma ingrijorez?"

Anyone?Rogu-va!

15+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Stai linistita. Pe mine m-au durut sanii doar vreo 2 saptamani, apoi doar sfarcurile. Acum e tot asa. La prima sarcina nu am avut nici o modificare la sani decat ca s-au intunecat aureolele...

Nu ai de ce sa-ti faci griji.

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Alexa si la tine nu s-au marit deloc ???
k nici la mine nu s-au modificat pana acu
doar s-au umflat un pic. in rest...

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Multumesc fetelor

15+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Bebelu, eu am sanii mici mici...cupa A, cu indulgenta B. Nici la prima sarcina si nici acum nu s-au marit deloc. Data trecuta imi faceam o gramada de problema ca n-o sa pot sa alaptez etc...acum doar ma oftic ca mi-ar fi placut sa vad si eu cum este cu sanii mai mari...

PS: am alaptat 1an, 5luni si jumate pana a renuntat Matei.

Problema a fost ca din timpul alaptatului m-am ales cu multe vergeturi ca un soare in jurul sfarcului, dar nici nu mi-am dat cu nici o crema. Acum s-au estompat, doar se mai simte putin, de vazut nu prea...si mi s-au last putin, ciudat la niste sani asa mic dar...

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

bebelu deci sa inteleg ca ma mai poate tine starea asta putin ... macar am speranta ca in 5 sapt scap , uitandu-ma la sapt tale

off n-am mai simtit .. poate mi s-a parut ca-i bebe.

mami 13+
lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Andri nu stiu ce sa-ti zic
la mine a disparut de ceva vreme
poate ai norocu si dipare mai repede

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Burticute am nevoie de ajutorul vostu,ieri tota ziua ma durut burtica adica se intarea si apoi era moale cam la juma de ora regulat se intarea si ma durea tare in partea stanga,apoi a inceput sa devina din 15 in 15 minut,nu stiu eu ce sunt alea contracti dar asa mi-se parea ca e si aparuse si durerea de spate(rinichiul stang)Am hotarat sa sun doctorul de policlinica si am fost sa ma vada m-a apasat pe abdomen mi-a facut un test de urina si m-a trimis la spital de urgenta la spital m-au plimbat vreo ora dinrtun loc in altul pana s-au hotarat cine ma vede,am gasit un salon m-am shimbat si am asteptat sa vina cineva sa ne vada,a venit un asistent care me-a dat 2 paracetamol iar in urma lui o doctorita care si ea a facut acelasi lucru m-a apasat pe abdomen si a plecat sa se mai consult si cu alti medici,s-a intors cu verdictul:nu ai ajuns unde trebuia sectia unde trebuia sa fi tu s-a inchis acum si va trbui sa mergi acasa si sa revi maine dimineata voi incerca sa iti fac programare la un elco te sun maine sa iti sp. A sunat azi dimineata sp ca sa consultal si cu alti medici si ca nu este nimica grav si ca este normal sarcini sa se intample asa,deci nu voi face nici un elcograf nimic sa stau linistita ca e norma,ar fi trebuit sa ii ascult inimioara lui bebe dar asta e din greseli invat data viitoare voi stii>...............................................................................deci ce sa fac de aici.......... ma simt mai bine azi,dar pt ca am stat in pat toata ziua.Ce e de facut?un sfat va rog ceva,orice mar ajuta

Cu ajutorul lui Dumnezeu15+ Cea mai de pret Comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Beby,daca esti nelinistita,du-te singura la un eco.

15+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BebyCry

Burticute am nevoie de ajutorul vostu,ieri tota ziua ma durut burtica adica se intarea si apoi era moale cam la juma de ora regulat se intarea si ma durea tare in partea stanga,apoi a inceput sa devina din 15 in 15 minut,nu stiu eu ce sunt alea contracti dar asa mi-se parea ca e si aparuse si durerea de spate(rinichiul stang)Am hotarat sa sun doctorul de policlinica si am fost sa ma vada m-a apasat pe abdomen mi-a facut un test de urina si m-a trimis la spital de urgenta la spital m-au plimbat vreo ora dinrtun loc in altul pana s-au hotarat cine ma vede,am gasit un salon m-am shimbat si am asteptat sa vina cineva sa ne vada,a venit un asistent care me-a dat 2 paracetamol iar in urma lui o doctorita care si ea a facut acelasi lucru m-a apasat pe abdomen si a plecat sa se mai consult si cu alti medici,s-a intors cu verdictul:nu ai ajuns unde trebuia sectia unde trebuia sa fi tu s-a inchis acum si va trbui sa mergi acasa si sa revi maine dimineata voi incerca sa iti fac programare la un elco te sun maine sa iti sp. A sunat azi dimineata sp ca sa consultal si cu alti medici si ca nu este nimica grav si ca este normal sarcini sa se intample asa,deci nu voi face nici un elcograf nimic sa stau linistita ca e norma,ar fi trebuit sa ii ascult inimioara lui bebe dar asta e din greseli invat data viitoare voi stii>...............................................................................deci ce sa fac de aici.......... ma simt mai bine azi,dar pt ca am stat in pat toata ziua.Ce e de facut?un sfat va rog ceva,orice mar ajuta

Cu ajutorul lui Dumnezeu15+ Cea mai de pret Comoara

praf medicii, in primul rand la gravide nu se da paracetamol, poate sa determine malformatii ale cordilui la copil, dar sa trecem peste.

du-te la un alt medic, gonecolog, poate chiar la cel care iti supravegheaza sarcina si fati o ecografie. Asta cu durerile in stanga nu este grava si nici contractiile neaprat nu sunt un semn rau. Cand mai ai contractii sau pb deastea ia no-spa pana la 4/zi si scobutil 3/zi.

A ce era sa uit, sa nu-ti mai mangai burta, asta daca o faceai pana acum, mangaierile pe burta dau contractii.

Codruta cu de 19+

Mergi la inceput