Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

CODRUTA stiu ca au dreptul si pot face scandal , dar sti ca nu se intampla de cele mai multe ori sa ajungi aici , sincer nu as vrea , dar nici nu accept sa isi bata joc , este dreptul meu !
legat de colega ....sincer mi-am dat seama ca nu stau de vb cu o pers de 30 ani ci mai degraba cu una de 14 care acum descopera ce este aia viata , saraca imi este mila de ea ....sa ai 30 ani si mintea cat un gandac ..e destul de nasol , asta e nu am ce sa ii fac , am sa mai indur cat pot si asta e , faza e ca si sefa doreste aer , deci sunt doua contra mea ! Colegei i-am zis decat ca va fi si ea gravida si mai stam de vb atunci

legat de intalnire .......eu intru in co , dar daca va hotarati anuntati pe site sau prin mesaj privat si ne vedem .

de miscarile bebelului ...eu simt ca ma loveste ceva in burta ......in diverse locuri , ba stanga , ba dreapta , mai sus mai jos ...uneori simt ca se misca nu stiu cum sa zic exact ,am mom cand ma ia prin surpindere si ma sperii imi da o stare asa....ciudata ! dar imi placeeee.... ....este normal ca fiecare din noi sa simtim altfel miscarile copilului si sa le percepem altfel

mai am putin si plec acasa .........app de munka eu am pr redus la 6 ore , va dati seama ca in capul lor e ceva de genul : vai ai pr de 6 ore , ai mai avut medical , vrei co .....pai cine te crezi ?!

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am revenit si eu fetele
am reusit sa dorm un pic.
dar tot ma doare pe laternala.
bine k nu ma mai doare burta jos.
cred k totusi m-a tras si curentu si de aia ma doare. acu s-a intins si spre spate...

ziki da-mi si data nasterii tale si ultima menstruatie pt listuta.
cine mai are ceva de modificat ziceti acu k vreau sa intru sa modific

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

bebelu trece si la mandea anul sa nu mai fiu cu X:1979, ca nu mi-e rusine...sunt o zana tanara

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

da, sigur, liiiistaaaaa

deci data nasterii e 8 ianuarie 1985
UM - 18 mai 2010
DPN 24 februarie 2011

sanziana - 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

peste 1h ma duc la medic
incep sa am emotii. sa iasa bine toate masuratorile...
imi ticaie inima.... acum a apucato

mami 13+
bubu["http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=mada&year=2011&month=2&day=14&babycount=1"]
lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

"Big problem.Astazi nu ma dor titi asa tare,numa sfarcele la atingere.Ar trebui sa ma ingrijorez?"

Anyone?Rogu-va!

15+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Vaduva rabinului

Rabinul unei mici localitati a murit si dupa un timp congregatia a hotarit ca vaduva trebuie sa se recasatoreasca.

Avind in vedere ca localitatea era mica nu s-a gasit decit un candidat: macelarul.

Nu prea entuziasta, pentru ca se obisnuise sa traiasca cu un intelectual, vaduva accepta.

Dupa casatorie, vineri seara si dupa baia rituala, sotul ii spune fostei vaduve:

- Mama mi-a spus ca la inceputul Sabatului trebuie sa fac dragoste cu nevasta, inainte de a merge la sinagoga. Si au facut-o.

Revenind de la sinagoga sotul spune:

- Tata mi-a spus ca trebuie sa fac dragoste cu nevasta inainte de masa. Si au facut-o din nou.

Inainte de a se baga in pat pentru culcare sotul spune:

- Bunicul a spus ca trebuie sa faci dragoste in noaptea de Sabat. Si au mai facut-o o data.

A doua zi dimineata, la trezire sotul a spus:

- Matusa mi-a spus ca un evreu pios isi incepe ziua de Sabat facind dragoste. Si au facut-o inca o data.

Luni dimineata, fosta vaduva a rabinului se intilneste la piata cu o prietena care o intreaba:

- Cum iti merge cu noul sot, macelarul?

- Draga nu e chiar un intelectual, dar sa stii ca provine dintr-o familie foarte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ana stai linistita
pe mine m-au durut primele sapt sanii de am zis k mor
si dela 10s cam asa..nu ma mai doare nimic
am mom cand ma mai ustura sfarcurile la atingere
in rest..nimic nimni c

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Shubulina e normal, cam asa va ramane pana la nastere; usor sensibile. Relax, inspira-expira!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

sunt ne-moderata si am semnatura
scuzati-ma, trebuia sa ma exteriorizez

sanziana - 12+

Bine ai venit printre noi in direct!

Codruta cu de 19+

Mergi la inceput