Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (121)
Raspunsuri - Pagina 10
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Am mai frunzarit blogul fetei cu autodiversificarea si printre altele am gasit si ceva retete de biscuiti, lapte de caju si alte lucruri interesante. Pt cine doreste le gasiti aici _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
Am pus bookmark ca n-am timp acum sa studiez, dar mersi...am tot felul de site-uri din astea salvate in calc si ma inspir...
lorex spune:
Miremia, cum ai lasat tu cei doi oki albastri singurei?
si eu stau cu frica sa n-o patesc...
Multumim pt linkul cu retete!
Plateea, sper sa ne vedem la mare.Pe Lucia eu s-ar putea s-o scap ca ea pleaca de acolo pe 17...dar poate ne vedem cu miremia, ioana, evyme, tomaca
Ayanna, imi pare rau ca esti ingrijorata...sper ca te-ai dat deja jos din plop. fii mai relax, auzi ca trece cand mai creste strumfi.stie ea ce-i bun: LM rulz
ia mai baga niste poze ca ne e dor de ea!
Ioana, la cat de bine arata Alehandra nush ce te agiti atata...esti singura si ai destule de facut, nu te mai consuma si cu asta, lasa funduluca in pace ca ea stie ce si cat. Au perioade cand papa mai bine, cand papa mai prost...e cald afara...na..ai vazut ce zice si Simplicity: nu-i bine sa-i fortezi..
Nikole, imi pare rau de "bubutza" ta.Cum mai e sufletelul mic? papa bine? o diversifici?
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
bobilicious a papat putina hartie
e de rau???
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
danyelana spune:
citat din mesajul lui lorex bobilicious a papat putina hartie e de rau??? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
constipa
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Sa salutam si noi fetele ca asa e frumos
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Si in al doilea rand sa facem cinste cu o felie de tort (cioco cu umplutura de zmeura ) si un pahar de sampanie ca azi e ziua lui tati de Arthur.
Suntem tare fericiti Si exact acum un an a miscat pestisorul in burtik. Parca a trecut asa mult de atunci.... mi-e dor de burtik
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Bea, ma bucur pt voi E asa de bine ca se va reuni toata familia. Si dupa atata absenta....
Felicitari
Charles Baudelaire
simplicity spune:
citat din mesajul lui danyelana Si in al doilea rand sa facem cinste cu o felie de tort (cioco cu umplutura de zmeura ) si un pahar de sampanie ca azi e ziua lui tati de Arthur. Suntem tare fericiti Si exact acum un an a miscat pestisorul in burtik. Parca a trecut asa mult de atunci.... mi-e dor de burtik Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui danyelana Si in al doilea rand sa facem cinste cu o felie de tort (cioco cu umplutura de zmeura ) si un pahar de sampanie ca azi e ziua lui tati de Arthur. Suntem tare fericiti Si exact acum un an a miscat pestisorul in burtik. Parca a trecut asa mult de atunci.... mi-e dor de burtik Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
La multi ani sa fiti cu totii sanatosi,chiar imiera pofta de ceva dulce.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
ioana_fota spune:
Fetele va multumesc din suflet pt intelegere si sfaturi,nu stiu ce ma apucat asa ca ea arata bine dar na...fara barbat pe acasa unele chestii cred ca isi spun cuvantu si imi indrept absolut toata atentia catre Uca si atunci incep pasaricile .Eu una abia astept sa ne vedem daca se va putea,cu Lucia care e mai aproape de mine oricum voi face tot posibilul sa ma vad.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine