ce mai fac fetele active din 2005?
Buna!!!
Tare mult as vrea sa mai stiu cate ceva despre fetele si puii din 2005,2006,2007.
Maya a implinit 5 ani pe 2.08.2010.E o super printesa!Foarte vorbareata ...si cu o personalitate desavarsita.Nu mai stiu cum pot adauga poze sa ne vedeti .
Cu drag ,
Corina si Maya
Raspunsuri
irina_g spune:
Cori, buna
Eu ma scris un mesaj dupa tine insa vad ca nu apare. Poate moderatorul nu a apucat sa citeasca si sa dea Ok, cum se spune
Pupici si vb cat de curind.
Poate dupa ce citeste, va apare si mesajul meu
Daca nu apare in 2 zile, il mai scriu odata
Irina si Mihai
liliana csaki spune:
irina, moderatorul n-are nici o treaba cu mesajele tale, dovada ca mesajul de mai sus ti-a aparut, probabil ca a fost vreo eroare sau nu s-a trimis, de asta n-a aparut.
irina_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliana csaki irina, moderatorul n-are nici o treaba cu mesajele tale, dovada ca mesajul de mai sus ti-a aparut, probabil ca a fost vreo eroare sau nu s-a trimis, de asta n-a aparut. |
Ms Liliana pt lamurire. Probabil ca a fost o eroare.
Ca sa-i raspund lui Cori spun ca puiul meu, creste, e sanatos, e frumos, e lumina vietii mele, e soarele meu si il iubesc pina la capatul pamintului si inapoi.
Cand ma uit la pozele de cind era bb mic, nu imi vine sa cred ce mult a crescut, ce bine s-a dezvoltat si ce destept e (mama, ce modesta sunt )
Pupici Cori
Irina si Mihai
urziceanu spune:
La multi ani tuturor Mariilor mici si mari!
Imi pare bine ca ai scris Irina.Ma bucur ca Mihaita este bine ,sanatos.Azi am plecat de la tara si am lasat buburuza acolo.
I-am explicat ca mai este putin pana incepe gradinita si o sa o iau acasa.O iubesc la nebunie...cu buzele pe care si le intinde pt pupicuri.Am plecat cu lacrimi in ochi caci striga "MAMIIIIIIIIIII TE IUBESC!"
Sunt linistita ca Buni are grija de ea si azi ii sarbatorea ziua de nume .
Poate mai intra fete sa ne spuna ce nazbatii fac puii lor.
Cu drag,
Corina
irina_g spune:
citat din mesajul lui urziceanu Am plecat cu lacrimi in ochi caci striga "MAMIIIIIIIIIII TE IUBESC!" Sunt linistita ca Buni are grija de ea si azi ii sarbatorea ziua de nume . Poate mai intra fete sa ne spuna ce nazbatii fac puii lor. Cu drag, Corina corina urziceanu |
Eu ii multumesc lui DD ca, prin natura serviciului meu, nu trebuie sa-mi duc puiul la bunici sa stea departe de mine.
Merge la bunici, nu neg asta, sta cu ei insa cateva ore maxim (cind si daca avem noi treaba si nu poate sta cu noi) apoi ajunge inapoi la mamy si taty, doarme in patul lui, se joaca cu mamy si taty.
Nu am rezista sa il stim departe, atat timp cat programul permite sa il avem linga noi. Probabil ca daca am lucra de la 8 la 16 si nu am putea sta cu el, cu siguranta ar sta la bunici, insa nu e cazul deocamdata.
La multi ani lui Maya si multi
Irina si Mihai
urziceanu spune:
Irina, multumesc de raspuns.Probabil ca o sa ne conversam doar noi.
Apelul meu era pt toate prietenele noastre din vechea gasca.Voiam sa ne bucuram de bebeii nostrii.Sa ne aratam pozele cu ei si sa ne minunam cat de mari si de frumosi au crescut.
Poate cineva care citeste ma invata cum sa pun poze cu Maya.As fi dorit ca si fetele mai noi care acum sunt la inceput de drum sa vada ce copii frumosi ne-a dat DUMNEZEU.
Fetelor vreau sa va spun ca nimic nu este intamplator.Maya are in partea dreapta a obrazului aceeasi pata ca a mea.Am frecat bietul copil crezand ca e murdar...nici vorba sa ma gandesc la o asemenea coincidenta.Toata lumea a ramas muta de uimire.Deci:DUMNEZEU E MARE!
In momentul in care a aparut gandul cu adoptia DUMNEZEU avea deja planuri pentru noi.
Cu multa dragoste,
Corina
irina_g spune:
citat din mesajul lui urziceanu Apelul meu era pt toate prietenele noastre din vechea gasca.Voiam sa ne bucuram de bebeii nostrii.Sa ne aratam pozele cu ei si sa ne minunam cat de mari si de frumosi au crescut. Cu multa dragoste, Corina |
Cori, chiar daca se supara fetele pe mine sa stii ca raman la parerea mea ca odata ce fetele au bebeii acasa,finalizat si cu postadd rezolvata, mai scriu o perioada si apoi se opresc din scris. Motivele sunt diferite la fiecare insa dupa o perioada se opresc din scris. Ca urmare nu te supara daca nu va mai scrie nimeni.
Exceptie face Asi si poate alte cateva insa le numeri pe degete.
Pupici
Irina si Mihai
LauraNicole spune:
Irina,eu nu mai scriu pentru ca nu mai am despre ce sa scriu dar de citit citesc.Ma bucur de fiecare reusita a voastra si plang la fiecare greutate.
Corina,te salut(si pe tine,Irina,dat cu tine ma mai "gasesc" pe mess) !
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
irina_g spune:
Ai dreptate, Laura, noroc ca exista mess-ul pentru ca atat cu tine cat si cu Cori vorbesc pe mess cat de des pot asa ca noutati nu pot fi decat de la celelate fete din vechea gasca.
Pupici Laura tie si printesei tale. Sa ramai la fel de fericita cum te stiu acum.
Tinem legatura
Irina si Mihai