Oradea (cap.55) - vara s-a terminat !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Multumesc!

Pana una-alta, am mai facut o poza la achimenes. De data asta m-am straduit sa gasesc un fundal inchis. (un tricou intins pe un placaj ). Deh...ce nu fac eu pentru poze.

Si inca una si gata. Deocamdata.

Mergi la inceput

Bine mai, iar-ati plecat toti in vacanta?
Florile mele nu si-au luat concediu, infloresc de zor.
Sa va mai arat poze?

Dansul - inflorit azi si o noutate in colectia mea de achimenes, Cascade Rose Red, la prima floricica.
La final, un cadru din jungla.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Noi acum am ajuns de pe la terase. Aici vremea este foarte frumoasa, maine mergem la fish piknic - asta inseamna ca plecam cu vaporul de dimineata cam 3 ore pana pe pe o insula. Acolo vom lua masa pe vapor, plaja, cumparaturi, free time - la ora 16 plecam din nou la 18.30 ajungem inapoi.
Cam asta e asa rapid

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Eu sunt la polul opus, afundata in termene scadente si probleme urgent de rezolvat.
Dar pt 3 secunde mi-am imaginat ce frumos poate fi intr-o vacanta, cum e a voastra, Marius&family.
Sa va distrati de minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

si eu unde credeti ca sunt ? tot in birou
nu stiu cum mai rezist pana pe 8 septembrie, cand imi iau si eu vreo 7 zile de conced. sunt satula vreau sa zac si sa dorm pana nu mai pot
in plus sunt lovita de alergie, Giulik tuseste asa ca nici ea nu va merge azi la bazin, prevad o seara agitata si nervoasa

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Marius vacanta placuta in continuare!
Daria multa sanatate! Unde mergeti in concediu?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pt acest concediu avem planuri mari: sa stam acasaaa si eu sa dorm mult Giulik e luata de val cu antrenamentele si mersul in parc cu trupa, bugetul este pe - asa ca ne multumim cu ce avem si profitam din plin de vara Ma simt extrem de obosita.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Ia uitati ce-am gasit:
http://vimeo.com/videos/search:croatia%20plitvice/ca3754c4
Nota - daca nu apar filmulete, mergeti pe site-ul http://vimeo.com/ si la search scrieti: Croatia Plitvice.
Sunt niste filmulete/montaje superbe (cu sonor) cu Parcul National Plitvice in perioade diferite din an.

The Best:
http://vimeo.com/8657338
http://vimeo.com/3026531

E un loc pe care mi l-as dori sa-l vad o data-n viata. Dar neaparat cu aparatul foto de gat cu care sa fac mii de poze si sa am multe seturi de baterii si carduri de memorie sa imi ajunga pt tot ce vreau sa fotografiez.
Daca fac sute de poze la flori, acasa, de pe balcon, de ce nu as face acolo mii de poze?

Hai ca visez din nou.
Colega mea se indreapta spre Croatia maine. La sfarsitul concediului va ajunge si acolo pt o zi.
Tare-mi plac cascadele, ma duc sa le mai vizionez o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pentru noi azi a fost ultima zi pe litoralul croat. Maine plecam spre Romania dar ne mai oprim pe drum o zi. A fost super Ok. Am sa va arat poze dupa ce ajung acasa.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Sa aveti drum bun!

Ma bucur sincer pentru cei ce reusesc sa vada locuri atat de frumoase.

Mergi la inceput