Cezariana la EVA sau ISIS?
Dat fiind ca am doua cezariene, cel mai probabil voi face tot cezariana. Daca ma hotarasc sa incerc natural, alegerea e simpla Isis, ca doar aici e posibil.
Dar daca raman la optiunea cezarienei, atunci am o dilema.
In primul rand este o diferenta de pret: costurile sunt de 1000 E la Isis si doar 650 E la Eva.
Apoi, Eva e putin mai aproape de noi ca distanta.
Dar, la Isis exista posibilitatea de a avea insotitor care sa doarma cu tine (fara costuri suplimentare), la Eva nu pare sa existe deloc.
De asemenea, nu stiu mai nimic despre doctori. Daca despre Zaher (Isis) am mai auzit una-alta, despre cine este la Eva habar-n-am.
M-ar interesa opiniile celor care au experienta cu una dintre aceste4 clinici, poate reusesc sa imi definitivez o optiune ca sa nu ma plimb bezmetica de la munte la mare.Orice opinie, oricat de subiectiva si legata de detalii aparent nesemnificative, e binevenita.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
Raspunsuri
alinushca spune:
La brasov ajungi in 3 ore numai cu trenul. Cu masina iti ia mai mult din cauza aglomeratiei permanente, lucrarilor permanente la diverse portiuni de drum. Pe cand la constanta ajungi in 3 ore. La constanta mai exista si euromaterna care inteleg ca sunt "specializati" in cezariene pe banda rulanta, si cica ar avea conditii mult mai bune.
Trebuie sa suni si sa vorbesti tu efectiv cu fiecare clinica/dr in parte si asa sa te hotarasti. Experientele altor femei nu stiu cat te-ar putea ajuta pentru ca cel putin in cazul in care iti trece prin cap sa incerci natural, foarte putine ajung sa faca ce si-au propus referitor la nasterea in apa (daca citesti subiectul asta se observa de la un capat l altul).
Timp mai ai berechet! Succes!
Mami de (28.10.2008) si bb2 26+
inaioana spune:
Merci frumos!
Intre timp a mai aparut o varianta si anume http://www.nova-vita.ro/servicii-medicale/maternitate.html care este si cea mai interesanta din punctul de vedere al pretului. Fiind o cezariana programata, nu cred ca drumul in sine o sa fie o problema.Dar ma intereseaza foarte mult conditiile si cat de pregatiti sunt medicii.Ca vreau sa ma lase in stare de functionare si pentru ce-a de-a patra, daca se poate.
Mai vreau ca tatal sa poata participa tot timpul si sa poata sta cu mine nonstop si..sigur, totul sa fie cat mai ieftin posibil, dar fara a renunta la calitatea serviciilor. Am ceva timp dar vreau sa ma orientez din vreme, pare ca trebuie sa am timp sa bat tara ca sa gasesc varianta perfecta.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
vias spune:
eu nu recomand Eva...
in primul rand am nascut acolo...primul copil care a si murit...
E adevarat ca era bolnav copilul..dar medicii de acolo au vina lor...odata ca nu mi-au spus ca este bolnav..decat dupa 2 zile..desi la maternitate (caci am fost transferati)..am aflat ca stiau ca este bolnav...chemasera mai multi emdici sa-l vada, de la mai multe spitale...si se stia ca are nevoie de terapie intensiva (la eva nu exista asa ceva)..cu toate astea l-au tinut fara oxigen 2 zile pana mi-au spus ca e bolnav.
Faptul ca stiau si au ascuns acest fapt, doar ca sa-si ia banii... este monstruos!
De purtat..se poarta frumos cu tine...daca copilul este sanatos..si nu intervine nimic, cel mai probabil ca vei fi 100% multumita de servicii..altfel..fereasca Dumnezeu!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
inaioana spune:
Nu am cuvinte sa iti spun cat de rau imi pare pentru ce ti s-a intamplat.
Eva a iesit din discutie pentru ca am gasit in general pe net mai multe experiente negative decat pozitive in legatura cu medicii de acolo.
Acum oscilez intre Nova Vita si Isis. Imi este foarte greu sa gasesc insa informatii despre Nova Vita, dat fiind ca este foarte noua.
raluca30 spune:
salut
eu voi face cezariana la Isis cu dr Zaher pe 19 august..o sa-ti spun cum o sa fie...tin f mult la dr Zaher pt ca nu ma streseaza ca om si ca doctor...inainte eram la dna dr Lutescu care e la Euromaterna si m-a refuzat sa nasc cu ea pt ca am placenta previa si ceva kg in plus si i s-a parut un caz prea riscant..ma rog..o sa vad dupa operatie cat de mult sau de putin a avut dreptate...pana acum sunt multumita de doctorii si asistentele de la Isis,toate par de treaba si asta conteaza.
37+Thomas
inaioana spune:
Raluca, nastere usoara ca fulgul si bebe perfect!
Te astept aici cu povesti in detaliu si iti multumesc foarte mult pentru raspuns!
vias spune:
ma bucur ca ai tinut cont de o parere sincera...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE