Cosmarul unui divort
Raspunsuri - Pagina 4
ALICEEEE spune:
da...dar este groaznic de greu sa-ti vezi copilul cu portia cum se zice
si mai grav este cand vezi ca intr-un timp asa de scurt copilul s-a indepartat de tine si nu intelegi de ce
la mine situatia este f complcata fiindac nu stiu ce este in mintea baietelului meu ca nu vrea sa stea fara taicasu deloc,pana acum mai statea la soacra mea cand el era la servici acum si asta refuza ..vrea doar cu el.acolo la soacra mea era locul in care ma puteam duce sa il vad acum ca nu mai sta nici acolo nu stiu ce voi face...cum il voi mai vedea...am sufletul zdrobit in mii de bucati...nu stiu cum sa invat sa traiesc fara baietelul meu drag pe care il iubesc atat de mult
miriama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALICEEEE da...dar este groaznic de greu sa-ti vezi copilul cu portia cum se zice si mai grav este cand vezi ca intr-un timp asa de scurt copilul s-a indepartat de tine si nu intelegi de ce la mine situatia este f complcata fiindac nu stiu ce este in mintea baietelului meu ca nu vrea sa stea fara taicasu deloc,pana acum mai statea la soacra mea cand el era la servici acum si asta refuza ..vrea doar cu el.acolo la soacra mea era locul in care ma puteam duce sa il vad acum ca nu mai sta nici acolo nu stiu ce voi face...cum il voi mai vedea...am sufletul zdrobit in mii de bucati...nu stiu cum sa invat sa traiesc fara baietelul meu drag pe care il iubesc atat de mult |
Biata de tine!!!! Plang cu tine.... Domnul sa te intareasca!
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"
berbecutz spune:
Intru rar aici,scuze. Fetita mea a stat 5 luni la tati ei, o vedeam rar, vorbeam la tf.dar...judecatoarea a hotarat sa o cresc eu(desi fata l-a ales pe tati). S-a urmarit interesul copilului, ceea ce-i mai bine pt.fata si nu alegerea ei a fost primordiala.Copiii nu aleg ceeea ce-i mai bine si in majoritatea cazurilor sunt influentati, sunt"cumparati".
Asta trebuie sa va fie clar. Luptati pana la final pt. copii, aratati ca sunteti morale, ca va iubiti copii si ca aveti conditii decente sa-i cresteti. Un judecator corect ttrebuie sa faca dreptate. Fetita mea il vede pe taica-su cand vrea(ea sau el dar nu la mine acasa) desi el nu a obtinut drept de vizita. Eu sustin ca raman in continuare OM. Ar trebui sa intelega cineva dar nu are puterea asta.
ALICEEEE spune:
berbecutz dar copilul nu vrea asta am incercat dar a fugit pe geam si a plecat la tatal sau,,,nu pot risca desi stau la parter sa mai faca odata asta ca sa nu mai zic de alte amenintari cum ca se omoara sau mai stiu eu cate...el are 10 ani fetita ta cati ani avea atunci cand ai divortat?
mara95 spune:
mi se rupe sufletul cand citesc ce scrieti
cred ca, cu cat insisti, cu atat se indeparteaza baietelul.singura solutie e sa convingi judecatorul ca esti cea mai buna pentru cresterea copilului.cred ca acesta(copilul) a fost "cumparat", ca i s-au promis "libertati" pe care stie ca nu i le permiti, si pe buna dreptate, asa ar face un parinte resonsabil, dar un copil nu are discernamant.
probabil stiti clasica intrebare, pusa de "binevoitori":"pe cine iubesti mai mult, pe tati sau pe mami?" , fetita mea a raspuns "si pe tati si pe mami"."dar bine, mai mult si mai mult?", "pe amandoi".daca ar fi zis ca pe unul dintre noi, as fi simtit un gol in stomac, asa ca ma ia cu fiori cand ma gandesc ca ei deja pot alege cu cine sa stea, la o adica.in general, copiii ii iubesc pe ambii parinti in mod egal, ei nu inteleg divergentele dintre ei, asa ca le e greu sa priceapa de ce se despart.si sufera enorm.cu cat sunt mai mari, santajeaza la randul lor, emotional, parintii, e modul lor de a se razbuna pentru ceea ce li se intampla.
putere va doresc sa treceti peste toate cat mai usor si mai bine, daca se poate zice asa!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
ALICEEEE spune:
mara degeaba conving judecatorul daca copilul refuza si fuge iar de acasa ce soluti sa mai am....nu stiu pana nu va veni de la el sa i-si doreasca asta nu am nici o posibilitate gandind acum asa cum stau lucrurile...si el pana sa intervina decizia sotului ,meu de a divorta si el cand era intrebat pe cine iubeste mai mult si el raspundea la fel...pe amundoi...nu stiu ce sa mai zic
mel_g spune:
Aliceee nu insista. Ai grija ca la proces sa-ti fie increditat tie copilul, dar apoi lasa-l pe el sa decida. Parerea mea este ca tatal ii promite acum diverse lucruri, doar pt a-ti face tie rau si nu neaparat pt ca-si doreste copilul. Intre voi este un razboi, iar miza este baiatul.
berbecutz spune:
Fetita mea avea 15 ani si, da,i se permisesera unele "libertati". Acum suntem bine.