Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

la multi ani ROXI si DOLORES sa va fie bine si usor in sarcina si placut si fara probleme cu puii sanatosi

ziki bun venit scumpa ... da-ne mai multe info despre tine

angie ... ieri chiar i-am spus sotului de numele de baieti la care el... n-are rost sa-ti bati capul oricum va fi fata

cald... cald si la mare , azi noapte i-ar n-am dormit inca o noapte ca asta .... si-s gata
am niste ameteli crunte , acum abia pot manca ceva pe ziua de astazi. sper sa-mi fie bine.

puuuup

mami 13+

lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Alexa sa-ti traisaca roscovanu, e frumusel foc.
si burtica sa creasca mare mare.

nu mai pune nimeni pozici cu burticile??

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

andrice-o vrea Dumnezeu..sa fie sanatos/aeu am visat aseara ca am baietel..o fi asa sau e chiar invers

Angie+15

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ziki bine ai venit printre noi, sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si la termen.

Codrutza am vrea noi sa ne intalnim mai multe odata doar am vb, dar se ivesc diverse treburi la ficare din noi. Din care parte a capitalei esti?

Ralu asa a invatat-o soacramea sa ii faca de mancare si ea doar sa-si incalzeasca, la 23 de ani nu stie decat sa faca cartofi prajiti, oua ochiuri sau fierte si senvisuri.. Sora mea la 22 de ani face si de mancare si treaba in casa, ca doar ea a ramas gospodina. Cine sa aiba grija de tatal meu?

Laura

17+ cu

Mergi la inceput

si eu pana la 21 ani nu stiam mare lucru..din astea marunte
dar dupa ce m-am mutat cu al meu, a trebuit sa invat. k socrela era la munci si nu puteam sa ii zic sa faca mancare cand eu eram aksa..asa k am invatat
si acu la 23 ani stiu sa fac mai de toate..

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

La multi ani Dolores si Roxi!!!

Felicitari pentru fetite!

ziki bine ai venit!

Si eu m-am trezit cu fata la cearceaf azi (as vrea eu sa mai pot dormi pe burta ).

O zi minunata in continuare va doresc! Si evitati sa iesiti afara, e crunt.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ideea e ca ea nici nu vrea sa invete. DEobicei cand se face de mancare ea are treaba(ba pleaca cu prietenele, ba se intalneste cu gagiul, e ocupata cu nu stiu ce in camera, etc.)

Laura

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

bebelu eu pana m-am maritat adica pe la 22 ani sincer nu stiams a fac nici cartofi prajiti.

statusem la mama , munceam , mergeam la facultate si pe principiul "o sa ai vreme sa inveti sa faci" .m-am maritat nestiind sa fac NIMIK de mancare.

prima mancare facuta a fost o mamaliga (pe care mi-a aratat sotul cum sa o fac) si la care eu am cumparat smantana , branza si am prajit niste oua. ATAT ! (vb de mancare si iar mi se face rau )

nu-ti inchipui a fost prima si ultima data cand sotul mi-a aratat cum se face ceva (am aflat ulterior ca doar atat stia sa faca) dar a fost suficient cat sa ma stimuleze.

acum , nu ma laud , dar in afara de cremele f grele de galbenus la care n-am rabdare cu ele si de asemenea cu sarmalutele , la care de asemenea n-am rabdare cu ele sa le invart , inr est fac cam orice prajitura si orice mancare. Am invatat. Mi-a placut si acum .. l-am transformat pe iubitul meu sot intr-un mare gurmand. Gatesc bucatarie tai (cand am toate incredientele) , bucatarie filipineza si greceasca (si traditionala evident).

Am zis. Haide na ! ca mi s-au inecat laudatorii... ba nu ! mi s-au sfrijit laudatorii de la soare

mami 13+

lumina si putere

Mergi la inceput

Andri bravo tie.

deja nu mai pot de cald. sunt super transpirata

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey burticute!

La multi ani Doloress si ROxy_s! Sa fiti sanatoase, iubite si fericte si sa aveti sarcini usoare si la termen!

Bine ai venit ziki! Sa ai si tu o sarcina usoara cu un bb sanatos si frumos!

AlexaM e un scump roscatelul tau! Si mamica si burtica pe masura,,,

Ieri doar "v-am citit". Am avut o stare mai ciudata, cred ca hormonii isi fac de cap si m-am si ciondanit aiurea cu al meu. Eu imi dadeam seama ca-s exagerata, dar nu ma puteam lasa mai prejos! Am noroc de un sot intelegator si m-am calmat intr-un tarziu .

Astazi am se pare mai multa energie: am bagat rufele la spalat, am fost la piata, acum coc ardei si fac si o ciorbica de gaina!

Foxy-le desenele de pe pereti le-am facut asa: *am scos la imprimanta imaginile; *am desenat conturul cu indigo sub ele; * dupa am ingrosat conturul cu marker negru; *am desenat. Si gata!!!
Initial am incercat sa desenam cu acuarele... dar era mult mai greu, asa ca am cumparat culori cerate si a iesit chiar OK!
Acum mai vrem sa facem unul maaare la plotter si dup-aia pot zice ca am terminat.
P.S. Eu mai mult am ales desenele si am privit, sotul e cel ce a avut atata rabdare cu coloratul si cu facutul...

Irina ~ 19+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput