Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

nu conteaza Irina cu cat ai contribuit ci faptul ca ai contribuit. AVeam si eu o idee in cap pt camera de bebe, acum am renuntat ca bebe o sa doarma cu noi pana ne luam noi casa.

Ralu poze cu burtica mea cred ca vor aparea dupa e vin din concediu ca acum nu prea am timp cu pregatirile de plecare si servici. oricum a inceput sa se cunoasca.

Laura

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

andribravo tie
eu m-am maritat la 25 ani..si nu stiam sa fac nimicceea ce e valabil si acum...nu prea imi place nu ca n-as sti evident
noroc cu soacra mea..sa-i dea Dumnezeu sanatate care e bucatareasa si gateste si pt noi...stam la 4 blocuri distanta si doar se duce sotul meu cu oala
mai fac si eu cate o ciorba ,salata ...
Irinukaaapup cu drag
pup toate fetele

Angie+15

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

irinukaaa.... ce-mi place Shhttt ... cresc

este pur si simplu minunat

mami 13+

lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Nici la noi n-o sa aibe camera lui... dar macar un perete sa fie a lui!
Noua oricum ne plac treburile astea copilaresti... am avut toata casa (acum mai avem doar in sufragerie) labe de pisici pe pereti si pe tavan desenate.
Nici eu nu cred ca m-as dernaja in locul cumnatei tale Laura, ca doar... ce bine e sa ai totul de-a gata, sa nu te stresezi tu cu caldura, cu facutul, cu pierdutul timpului. Mai bine zici: "Eu nu stiu sa fac..." Si gata!

Irina ~ 19+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

angi o vreau si eu pe soacra ta, nu ca n as sti sa gatesc, dar pe caldura asta tare greu intru in bucatarie

+16 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Oricare dintre noi a fost obligata la un moment dat sa invete sa faca de mancare. Eu una eram in facultate cand am fost obligata sa fac de mancare in casa + mancare de regim. Pe atunci eram studenta si sambata faceam mancare pt toata lumea pt o saptamana.
Iar daca acum nu stiam sa fac de mancare avea ce sa-mi sara soacra in cap ca ii las baiatul sa moara de foame.

Laura

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Angie multi si la tine!!!

Nici eu nu ma omor cu facutul mancarurilor, nici nu stiam inainte de a fi la facultate, mai corect spus inainte de a ma muta cu sotul (ca si eu am fost invatata cu principiul "lasa mama ca inveti cand oi fi la casa ta si vei face destul atunci"). El stia sarcul sa faca de toate, eu,,, ioc.
Acum din fericire nici unuia nu ne plac mancarurile grele (gen cele cu carne tocata) si papam doar cand vina mama la noi sau cand face soacra-mea si ne ducem sa mancam la ei in familie (Asta foarte rar spre nefericirea lor).

Andri... da mult mi-a luat pana am gasit ceva care sa se potriveasca cu linkul... dar si mie imi place acum cum suna!

Irina ~ 19+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Multumesc de primire, fetelor!
Eu sunt Sanziana, am o fetita de 4 ani, si 12 saptamani de burtoi in crestere
Incerc sa ma obisnuiesc cu forumul asta, as vrea si eu semnatura ca a voastra, dar banuiesc ca trebuie sa mai astept...

oricum, multumesc inca o data de primire! pupicei

sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Multumesc mult fetelir de aprecieri...imi simt burta cat casa...mai ales seara...

o zi cat mai racoroasa!

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare burtici,

, daca va mai amintiti de noi..
Felicitari mamicilor care au postat carucioare..

Crestem si noi, am inceput sa facem gimnastica in burtica, lui mami i se umfla picioarele, si ii este cam greu, dar o sa ajungem cu bine la termen.
Ieri am fost la dr, si din cauza unui rezultat urat la triplu test dr ne-a recomandat sa facem amniocenteza..
Azi am cautat sa vedem unde mergem, cat costa etc.. si diseara vom lua o decizie.
Toata lumea ne spune sa nu ne stresam, dar... nu cred ca se poate..

si incerc sa intru cat de des pot...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
18+

Mergi la inceput