Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

gata codruta hai k ai scapat
eu am sapat tot capitolul sa vad cine a mai scris din urma si e moderat
am vazut k ai vrea sa facem o intalneala
si noi vrem, dar am zis sa mai asteptam un pic sa treaca canicula.
eu una nu pot iesi decat seara tarziu cand e racoare.

am vzut k vrei si tu semnatura k a noastra. pai faci asa:
intri aici unde raspunzi la subiect, si iti aranjezi tu semnatura cum vrei: culoare, omuleti, aranjare. si dupa o iei cu copy si te duci la profil personal, editeaza profil, optiuni sumplimentare si pui acolo cu paste. dai vizualizare. si dc e ok, trimitere.

tu ai fetita??
cam am vazut k ziceai ceva de carucior roz. dar nu sunt sigura.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka-maria

Am scris ditai mesajul si l-am pierdut la logare.
Bon, pe scurt era ca io vreau cezariana si suferinta de dupa.In capul meu e mai usor, bebe e deja afara si e ok.
Prefer sa fie totul programat (data, ora, taietura) si sub control maxim. Nu am incredere in mine si corpul meu sa faca mai bine, asta e.
Acuma intrebare: astia in Olanda zic ca dupa sapt 38 esti "gata", bebe nu face decat sa ia in greutate, nu mai e problema de maturizare. Atunci de ce e asa nenorocire sa faci cezariana dupa sapt 38?
Si mai ales cum naiba poti sa spui ca e diferenta intre bebeii nascuti natural si prin cezariana (in sensul ca aia prin cezariana sunt speriati, nelinistiti, plangaciosi)??

Anca, am citit mesajul tau si sfatul meu este, daca ai timp sa citesti cartea Bebelusul meu intelege tot - Aletha Solter, acolo iti spune mai multe despre cat de traumatizati sunt coopiii nascuti prin cezariana, faptul ca nasterea naturala, coborarea copilului incer incet este de fapt un proces premergator celui de adaptare la mediul extern.
dupa parerea mea cred ca nu se compara durerile facerii, pe care orice mama le are, cu durerile de dupa cezariana. Am cunostinte din ambele categorii si crede-ma cele cu cezariana au suferit mai mult decat cele cu nastere naturala.

Decizia este numai a ta si trebuie sa o iei spre binele copilului tau.

---------------
Just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria_m spune:

Incredibil ce poveste......

am plans cu lacrimi de crocodil....

Viitoare mamica de Rebeca 19 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

gata codruta hai k ai scapat
eu am sapat tot capitolul sa vad cine a mai scris din urma si e moderat
am vazut k ai vrea sa facem o intalneala
si noi vrem, dar am zis sa mai asteptam un pic sa treaca canicula.
eu una nu pot iesi decat seara tarziu cand e racoare.

am vzut k vrei si tu semnatura k a noastra. pai faci asa:
intri aici unde raspunzi la subiect, si iti aranjezi tu semnatura cum vrei: culoare, omuleti, aranjare. si dupa o iei cu copy si te duci la profil personal, editeaza profil, optiuni sumplimentare si pui acolo cu paste. dai vizualizare. si dc e ok, trimitere.

tu ai fetita??
cam am vazut k ziceai ceva de carucior roz. dar nu sunt sigura.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

da am o fetita si o va chema Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

deci mai trecem un carucior roz in listuta
am facut 10

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Lori,

anka-Maria - nu ma pricep sa-ti spun nici macar daca e o diferenta intre copii nascuti cu cezariana sau natural. Da asta cu 38 de sapt...ce sa zic...nu degeaba o fi randuit Dumnezeu sa fie 40 de sapt de gestatie ca altfel ar fi facut 38. Asa cred dupa capatana mea, sa nu te superi...Stiintific nu-s documentata.

Depinde de fiecare cum hotaraste si cum o saftuieste medicul. Ce voiam eu sa spun era ca in cazul ca va hotarati pentru nastere naturala sa nu va fie teama fiindca epidurala daca e facuta la timp si corect, reduce complet durerile, recuperarea e destul de rapida.

Mergi la inceput

Da, suntem cam putine cu carucioare roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

uite cat ati scris
eu am mancat
mi am facut cartofi prajiti mirosea de la vecini
n am mai facut de anul trecut
am curatat 2 cartofi si s a umplut tigaia
am facut s un mujdei si niste peste pe grill

am scapat si pe ziua de azi cu mancarea

deseara un iaurt si gata

numai 10 fetite????? tare grav

+16 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Si noua ne este foarte foame dar asteptam sa vina tati acasa sa facem orez cu lapte, tati stie mai bine cum se face.

Codruta cu de 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

codruta ce bine de tine
al meu nu vrea sa faca nik
nu stie el multe, dar s a invatat sa fac eu
el cica vrea sa slabeasca

+16 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput