Aspirante optimiste > 20 ani(551)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Nike multa sanatate!
fetele, intru mai tarziu.

sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Buna dimineata fetele!
roxy_s Sa fii sanatoasa, fericita, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios!

neliaCris

multi si o zi minunata la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetelor
va multumesc mult de urarile frumoase.

nelia tu esti nascuta in zi cu mine LA MULTI ANI!!!!!! sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte cat de curand de un bebe sanatos si cuminte.

eu am fost plecata ieri, n-am mai intrat sa vorbim. am fost pe la socrii ca n-am mai fost de mult, apoi pe la ai mei. am avut zi de vizite ieri
azi m-am trezit iar cu stare de rau de la stomac, greata, stare de voma.... merg sa mananc si sper sa treaca.

nike ne rugam sa fii bine si tu si bebelusul, sa te faci bine si sa plecati sanatosi acasa.

pt toate fetele.

S-a intamplat minunea mult asteptata11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

roxy La multi ani ! Sa fii sanatoasa si fericita, sa iti dea Domnul tot ce-ti doresti si sa ai un bebe frumos, jucaus si sanatosel si o sarcina usoara!
Toate cele bune !

Mergi la inceput

si trebuie sa fac si cinste de ziua mea
http://www.perfectlady.ro/gal_foto/113.jpg
si ceva racoros de baut
http://assets2.mygustos.com/assets/recipes_images/2009/08/21/22905/tn4_6_margaritaville_013.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Nelia Cris. Avem doua sarbatorite, petrecere in toata regula.Roxy multumim de cinste

sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

roxy multumim de cinste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Nelia si Roxy,La multi ani si numai fericire va diresc!!!

Am o intrebare...oare cum e posibil ca testul de ovulatie sa iasa pozitiv in Z24 din 24,25???Am facut si de urina si de saliva.Mi-a mai iesit in Z12,dar acuma nu mai inteleg nimic...
Scurgerea maronie care vine de obicei inaite de ciclu mi-a venit deja,deci uratii se apropie.
Dar se poate sa ovulezi in timpul menstruatiei???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Roxi, LA MULTI ANI!!!!...sanatate multa iti doresc, nastere usoara si sa te bucuri de puiutul tau alaturi de cei dragi tie!

Salut fetelor ...am ramas in urma rau de tot cu vestile.
Bebelu ...carucior roz?...sa creasca sanatoasa la mami in burtica pana la 40 s, sa se nasca sanatoasa si sa va bucurati de Natalia Maria!!!Felicitari pt printesika!!

Katy82, doamne ajuta sa fie cu ochisori luna asta!

Pup celelalte fete draguta, kitty, yasmi, paula, cixinica, mandreeac, tanamera, cosminutza, cami-antonia, toate fetele.

Bun venit si noilor aspirante si sper sa fugiti repejor la odisee!!

Eu inca sunt in concediu, maine placm la mare vreo 3 zile...abia asteeeeept, nu am mai avut concediu de 3 ani!!Referitor la asteptarea bebelinului, eu nu mai inteleg nimic, ciclul asta al meu mi s-a dereglat rau de tot si nush din ce cauza. De vreo 3 luni am scos din alimentatie carnea, mananc de fapt numai carne de peste, oare asta sa fie motivul?

In fine, sunt Z26 si am de ieri ceva dureri de ovar(stang), dar nu cred ca din cauza ca vin uratii, ci mai degraa cred ca sunt durerile de la ovulatie, pt ca pana acum nu am avut deloc dureri si am avut si TB mica. De ieri am inceput sa am 36.7 si de-aia banuiesc ca am ovulat ieri.
Nu am mai tinut nici postul din pacate...si am prestat in Z24. Dar cum ovulatia e asa tarzie nush daca am sanse. Oricum am observat ca luna asta sunt mult mai relaxata, daca e sa fie bebe o sa fim in culmea fericirii dar daca nu e , ne consolam si mergem mai departe.

Oricum mi se pare din ce in ce mai greu sa avem bebita si tare mult imi doresc....hai ca azi e ziua Roxey si nu avem voie sa cadem in butoi.

La multi ani Roxy!!!

Mergi la inceput

walkiria, cixinica, ramonella

Mergi la inceput