Aspirante optimiste > 20 ani(551)
Raspunsuri - Pagina 3
draguta spune:
la muti ani roxy
la multi ani neliacris, multa sanatate si sa aveti parte de tot ce va doriti!!!
walkiria distractie placuta la mare!
va pup pe toate, gravidute si viitoare gravidute
draguta spune:
RAMONELLA se poate sa fie ovulatie de doua ori intr-o lina, Nike spunea ca a avut in luna cand a ramas insarcinata
ce te-a determinat sa faci testul si a doua oara, ai mai avut si alte simptome?
draguta spune:
Insa practica arata ca femeile pot avea, mai ales cand sunt tinere, un ciclu menstrual neregulat. Sunt si alte cauze, in afara instabilitatii cauzata organismul tanar, care pot duce la neregularitatea unui ciclu menstrual - stress, probleme in alimentatie (anorexie, bulimie sau numai alimentatie saraca), schimbari drastice de greutate, unele tipuri de medicatie, dezechilibru hormonal, oboseala. Asta inseamna ca nu poti fi sigur ca ovulatia apare chiar in ziua in care "ai facut socoteala". Uneori ovulatia are loc foarte aproape de perioada de menstruatie - inainte sau dupa - sau chiar in perioada de menstruatie.
RAMONELLA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta RAMONELLA se poate sa fie ovulatie de doua ori intr-o lina, Nike spunea ca a avut in luna cand a ramas insarcinata ce te-a determinat sa faci testul si a doua oara, ai mai avut si alte simptome? |
De obicei folosesc un aparat care depisteaza ovulatia pe baza de saliva,si la ovulatie apar niste ferigi.Poate stii de el.Si mi-a intrat in reflex,ca-l fac in fiecare zi,asa din joaca,sa vad ce se intampla.Si surpriza,de vreo 3 zile,apar ferigile.Am zis ca hai sa-mi iau si teste de urina.Si mi-a iesit si acela pozitiv.Nu e chiar ca liniuta de control de rosie,dar se vede ff bine.
Ferigi mi-au mai aparut in Z12,13 cam asa.
S-ar putea sa ovulez de 2 ori intr-o luna...habar n-am...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
ancadragoman spune:
bai in loc sa te bucuri ....sex ai facut?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
RAMONELLA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman bai in loc sa te bucuri ....sex ai facut? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Nuuuu,am facut dragoste!
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
SARA_HS spune:
Fetelor, nu fiti indecente... eu stiam ca bebelusii sunt adusi de barza!!
------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...
ancadragoman spune:
a da ....scuze
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
RAMONELLA spune:
walkiria spune:
hahaha...ce tari sunteti...pai sa stii ca ai dreptate Anca. Ne plangem ba ca nu ovulam , ba ca e tarzie , ba ca nu vine bebe...si noi de fapt uitam ca cel mai important e sa facem dragoste cat mai des si sa nu ne mai stresam din orice.
Draguta merci frumos.
toate fetele.
Trebuie sa ma duc sa cumpar niste gresie si faianta si mi-e si frica sa ies din casa. Am iesit pe geam si aerul arde pur si simplu.
Sper sa nu-mi vina rau de caldura.