Dovlecei in sarbatoare *179*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29
Dar stiu copii care nu sunt asa atasati ca ai mei. (Eu am fost unul de genul asta Mamaaaaa, ce bine era fara mama! )

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Exact asa am fost si eu. Mi-am iubit bunicii mult mai mult decat pe parinti, i-am adorat, cand plecau de langa mine faceam adevarate crize de plans. Nu am fost niciodata prea apropiata de mama mea, mi-a fost mereu un pic frica de ea. Bunicii mei au murit de mai mult de 10 ani si inca ma mai gandesc mereu la ei, ii visez noaptea, imi lipsesc tare mult!!!!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna,

am lipsit si eu doua zile si a trebuit sa recuperez ceva ... e drept ca nu mai e cazul sa citesc in doua locuri, ceea ce ma bucura nespus.

Am vazut atatea poze si atatea filmulete incat sper sa nu se supere nimeni daca nu nominalizez, dar toate sunt superbe, iar bebelusii nostrii sunt foarte evoluati ... bine, eu va invidiez putin ... .. si totusi nu pot sa nu spun de David care e super dragalas cum merge el

Iulika iti sta foarte bine noua tunsoare esti o mami

Lali offf daca as putea sa te ajut, dar chiar nu stiu cum e mai bine, intreaba pediatrul pt mai multa siguranta. Multa sanatate lui Paul si sa treaca repede !

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Asa, acum sa o iau pe Cristina la rand. Vreau sa-ti spun cat de mult empatizez cu tine cand e vorba de tensiunea care se isca intre planurile si dorintele pe care le ai fata de un copil si fata de celalalt. Incepi sa ajungi la o stare de echilibru, vrei sa faci lucruri noi si pasionante cu primul copil care incepe sa descopere lumea si BAM! dintr-o data esti din nou la scutece, la alaptat si consemnata la domiciliu. Cine spune ca e usor si numai parfum incantator de roze, nu are doi sau mai multi copii si nu i-a auzit urland pe toti odata! Am zis!
Sa te imparti intre nevoia disperata pe care o are acest sufletel nou si plapand de tine, de caldura, de laptele si de grija ta si dorinta de a face din aventura copilului mai mare o poveste frumoasa este, uneori, o munca destinata titanilor. Si uneori ai dreptul sa obosesti. Dar in fiecare dimineata o iei de la capat. Si ceea ce te tine este un mister si un dar in acelasi timp. E imaginea unor oameni minunati ce cresc incet in inima si in mintea copiilor pe care i-ai primit in dar.
Asa ca maine dimineata, cand te vei trezi, chiar daca cearcanele au mai crescut putin, te vei oglindi cu drag in privirea clara a doua perechi de ochi superbi, iti vei spune ca merita si o vei lua de la capat cu jonglatul intre tzitzi si poezie ca si cum toata lumea depinde de asta. Si chiar depinde. Toata lumea lor.
Sunt sigura ca daca sotul tau si cu tine va veti aseza sa faceti planuri de bataie ca doi capitani de vas plecati in aventura de o viata intreaga a copiilor vostri, veti gasi solutii ingenioase in a impaca si iedutul sprinten si varzulica dulce.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Iulika, votez si eu apreciativ tunsoarea ta. Iti sta foarte bine!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana
O sa ma duc o saptamana sa locuiec cu ei la Braila, sa se obisnuiasca fata, dar e greu tare de tot.

si daca ajungi la Braila, vrei sa te-ntalnesti si cu mine? si poate si cu Lili, daca si ea vrea?

ANDREI

Mergi la inceput

Bia!
Raluk si Bia, sa stiti ca a citit si sotul mesajele voastre! Acum mediteaza!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Biaz te iubesc mami!esti extraordinarå.Cred ca nu mi-as gasi cuvintele asa frumos si bine puse unde trebuie in veci.Multumesc din suflet ca ne scrii acele randuri pline de intelepciune din care eu una am muulte de invatat.

Cristina så stii ca renuntasem la dulciuri de fapt e mult spus renuntat.Nu am fost fana si nici nu sunt dar cand imi e pofta nu ma abtin.Pufuletii sunt aia de nu ma satur NICIODATÅ si nu voi renunta nici daca aflu ca sunt cancerigeni.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 10+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Mamideandrei, sa stii ca mi-ar face o mare, foarte mare placere sa ma intalnesc cu tine si cu Liliana!!!! Ma gandeam si eu sa va propun asta.
Doar ca eu nu prea am cum veni pana la Galati, ca nu o sa am masina la mine si nici nu m-as fi aventurat singura la drumuri necunoscute.
Dar daca ati putea veni voi la Braila ar fi super/mega/extra minunat! Eu oricum sunt adepta intalnirilor!!!! Cat mai multe !!! De-aia astept sa va cunosc!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Eu am sa fiu la Braila in ultima saptamana din august. De pe 20 incolo, cam asa. Va anunt eu, negresit!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Mamideandrei, sa stii ca mi-ar face o mare, foarte mare placere sa ma intalnesc cu tine si cu Liliana!!!! Ma gandeam si eu sa va propun asta.
Doar ca eu nu prea am cum veni pana la Galati, ca nu o sa am masina la mine si nici nu m-as fi aventurat singura la drumuri necunoscute.
Dar daca ati putea veni voi la Braila ar fi super/mega/extra minunat! Eu oricum sunt adepta intalnirilor!!!! Cat mai multe !!! De-aia astept sa va cunosc!

POZE

POZE NOI

tu spune-mi ca ai ajuns in Braila si facem noi cumva sa ne intalnim ; tu chiar esti din Braila? si eu la fel; doar ca am facut facultatea in Galati, mi-am gasit sotul si aici am ramas

ANDREI

Mergi la inceput