Stiti ceva...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

e bun subiectul ca mai aflam si noi ce smecherii se mai invart prin piata... oricum, nu vreau sa par viteaza dupa razboi, dar sincer si eu sunt de aceeasi parere cu ianioana ca daca ar fi fost vreo firma serioasa nu cerea bani pentru a incepe un anumit tip de activitate... acelasi lucru valabil si in firmele de asigurari care cer bani sa te instruiasca intai de parca n-ar fi interesul lor in primul rand sa aibe "forta de munca"... si banii multi tot la ei vin intai, iar la colaborator ce le curge printre degete....

karligutza
sunt mamica Adelutei

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

E vorba de o afacere. Se mizeaza pe dorinta unor parinti de a-si afirma copilul, pentru ca statutul de "vedeta" asigura, dupa unii, suficient in viata. Este alegerea fiecaruia.
Acum sunt complet edificat

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

La multi ani ! pt.ANA de ziua numelui, sa fie ocrotita de Cea a carui Nume il poarta spre vrednicie.

o mamica de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Mii de multumiri!
Dumnezeu sa ne ocroteasca toti puii!

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinel55 spune:

Everest e o mare teapa - am fost si eu cu fetita mea - nu mi-au spus ca ar trebui sa platesc ceva si, cand am ajuns acolo mi-au cerut 3400 RON pentru promovare;
Pe langa faptul ca nu am gasit vreo informatie care sa le ateste posibilitatile de promovare campania lor este extrem de agresiva, ceea ce ma face sa cred ca aceste taxe sunt singurele lor surse de venit;
Sunt atatea agentii de casting ce au inscrierea gratuita si au foarte multe proiecte la activ...

Google = agentii de casting

Nu va lasati pacaliti de atfel de tepari - ar trebui scosi in afara legii!!!!

Mergi la inceput

Si-au schimbat "stilul": au oprit-o pe Tora, cu Ana prin parc. Alta agentie. Tora i-a zis direct: nu dau milioane pe portofoliu. Aaaa, nu, zic aia (indignati)...noi nu suntem ca aia cu portofoliu...la noi pozele sunt gratis; platiti doar o taxa anuala de 50 de lei. Dar oferta e doar pana diseara, ca se ocupa locurile...(care locuri???)

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinel55 spune:

Si eu am patit-o mai demult, intre timp am aflat mai multe despre aceste afaceri, cine sunt si cine nu sunt seriosi pe piata.
Pentru persoanele ce stiu sa foloseasca Google este foarte usor sa gaseasca agentiile serioase - asta am facut si eu dupa ce mi-am furat-o cu Everest.
Va recomand cu incredere agentia de casting a casei de productie Castel Film, Twist Media casting, si MRA Models.

In rest, nu bag mana in foc pentru nici o alta astfel de agentie - sunt foarte multe agentii tepare precum Everest: Step 1 Media, World Media Casting, Eclipse Agency, First Face Models.

Tot respectul pentru parintii ce aleg sa lase acest tip de activitate la alegerea copilului si mult succes parintilor ce chiar doresc ca micutul lor sa apara cel putin intr-o revista - eu fac parte din a doua categorie :)... si din prima :))

Mergi la inceput