Stiti ceva...
...de agentia de modeling Everest?
Cica sa ma duc cu Ana maine la ei...ce sa faca cu ea, la 5 ani?
Multumesc!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Raspunsuri
ellinia spune:
Probabil merg dupa acelasi tipar. Te-au oprit pe strada? Asa mi s-a intamplat si mie acum doi ani. Pe aetunci Stefan avea vreo 3 ani si m-a oprit o tipa pe strada sa-mi spuna ca am un copil expresiv, ca sigur e fotogenic, etc. Imi spune ca au multe campanii publicitare unde sunt ceruti copii, etc. Si mi-au dat o carte de vizita si mi-au zis sa vin la o anumita adresa. Nefiind departe m-am dus. Erau destul de multi oameni acolo, de toate varstele, mai ales copii. Celor care acceptau sa plateasca o anumita suma li se facea un portofoliu, era postat pe un site si mergeau la castinguri acolo unde se incadrau ca si categorie de varsta. Eu n-am fost de acord, avand baietel, nici nu l-am visat fotomodel, asa ca am plecat. Nu mi-am putut da seama foarte bine daca erau seriosi sau pur si simplu iti luau banii si nu mai auzeai de ei.
Mergi si tu acolo, maine, sigur iti vor cere bani, probabil ca ii vor face poze, iti vor propune sa o inscrie la vreun curs de manechine/fotomodele. Discuta si cu fetita, poate a trasa de luea asta. Cine stie de unde sare iepurele!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
Natasa spune:
Firmele serioase care vor sa aiba un portofoliu cit mai bogat nu au de ce sa ceara bani pentru asa ceva!!! Banii vin in momentul in care o firma are nevoie de cineva din baza lor de date. Intr-o vreme "agentiile" astea stateau vara mai mult pe la mare, ca de, acolo e omul mai dispus sa se lase amagit si sa scoata banii din buzunar.
Andries spune:
Am avut si eu o experienta ... sfatul meu: inainte de orice poza cere un contract si ia-l acasa sa-l studiezi. E posibil sa-ti ceara si bani ca sa-i faca pozele de portofoliu si dupa aia sa aiba toate drepturile asupra portofoliului si a aparitiei copilului in diverse castinguri/prezentari/etc. lucru de neacceptat dpmeu de vedere.
Andries
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cosmi1975 Rufus ...pe la magazinul Bucur Obor te au abordat??? |
Nu, prin Cismigiu. Si nu pe mine...pe bona Anei, care n-a pus prea multe intrebari. Astazi m-au sunat, mi-au trimis SMs-uri...dar eu nu le-am gasit nici site-ul.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
diana_jors spune:
Eu am fost abordata de altii anul trecut (in zona Piata Romana), dar i-am cautat pe net inainte sa semnez vreun contract, si era o mare tzeapa. Nu mai stiu numele, nu era Everest sigur. Treci si pe la biroul lor, o sa iti dai seama sigur cat sunt de seriosi - ai "mei" aveau un birou evident temporar aproape nemobilat intr-un apartament, cred ca au si disparut de acolo dupa 1-2 luni...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
ruxandra_sb spune:
daaa.. sunt si prin Pta Romana si pe langa Palatul Copiilor..
(n-am retinut numele)
bantuie
Rufus spune:
Pai, in Piata Romana trebuie sa merg, langa ASE, colt cu Caderea Bastiliei...
Alex@Sara spune:
he he heeeeee,o gramada de mamicute de pe strada noastra au copiii la modeling...or sa ajunga oameni importanti,unii in televiziune .Si au si platit cate 780 ron parca,pt portofoliu'...astia sunt parca one step media sau cama sa ceva....de 2 luni de cand am vb cu ele si erau tare incantate,nu au mai scos nici un mac despre asta.....sunt preciiisaaaaaaaa ca au luat tzeapa.Si parca pe la Bucur obor au astia biroul...
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex@Sara ...de 2 luni de cand am vb cu ele si erau tare incantate,nu au mai scos nici un mac despre asta.....sunt preciiisaaaaaaaa ca au luat tzeapa. |
Ghinionul lor ca nu citesc DC, sa veniti voi sa le luminati.
Eu is mai smecher...va am pe voi. Multumesc!
PS: Nu m-am dus!