Nasterea la Medlife (18)
Raspunsuri - Pagina 6
Ana_Perianu spune:
Am uitat sa va intreb daca voi aveti facut dinainte contract cu Medlife sau rezolvati pe loc ?
cori_mic spune:
Bine ca a recuperat.Felicitari pentru bebelina in grafic. Cat avea retardul? Noi am avut toata sarcina 5 zile retard pana la ultima eco in care era cu 1 saptamana mai mare. Asa ca nu prea inteleg de ce apare si de ce dispare...
Doctorita mi-a spus ca nu e nevoie de contract semnat inainte, ca pentru cezariana stabilesti data cu doctorul si el face un fel de rezervare iar pentru natural nici atat (oricum probabil fac ei calculele in functie de o perioada probabila) si ca la internare sotul semneaza contractul (sau tu dc poti).
Cori 34+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
dreea_pit spune:
Buna fetelor!
Desi am citit inca de cand eram gravida ceea ce s-a scris pe forum de abia acum am reusit sa-mi fac cont.
Am nascut in aceeasi zi cu Melania si am fost colege de terapie intensiva. Baietelul meu se numeste Rares Andrei si acum se pregateste de botez pe 11 septembrie.
Va urez tuturor care urmeaza sa nasteti sa fiti curajoase si sa va recuperati repede. In ceea ce ma priveste nu am avut dureri din cauza cezarienei, dar in schimb am patit altceva: am avut un muschi la umar contractat si m-a durut atat de tare incat cred ca s-au anulat alte dureri. Am umblat prin maternitate numai cu un prosop de gat de ziceai ca sunt antrenor de box.
Pentru colicii micutului meu am achizitionat o combina muzicala, iar atunci cand apare criza punem muzica pentru copii si o dam tare. Se concentreaza la muzica si mai uita de durere, iar eu cant si dansez cu el in brate - si astfel se relaxeaza si mami.
In functie de subiect am sa incerc sa intervin si eu din cand in cand, poate chiar si atunci cand aveti intrebari despre nastere, primele saptamani ale bebelusului, etc., mai ales ca mi-ati fost de ajutor pana acum.
melaniam spune:
La internare se semneaza contractul. Fetelor, stati linistite....ca nu sunt multe cazurile cand se intampla mai devreme.
Bubante spune:
Bravo Cami!!!!!!!!!
Bravo Alina !!!!!
Bun venit bebelusilor pe lume! Sa cresteti mari si sanatosi, pentru a va bucura parintii!
_
Raluca, cu Biliboi la purtator (29+)
Bubante spune:
Acum vestile despre noi: la 30 de saptamani avem 1,900 kg si aratam (ca de obicei)cu o saptamana mai mare.
Colul inchis, totul e bine.
M-am mai calmat dupa ce i-am ”smuls” drei. Parfene asigurarea ca primesc pacienti de la 34-35 saptamani
_
Raluca, cu Biliboi la purtator (29+)
cori_mic spune:
Raluca, e mare baietelul la 30 s . Sa se nasca sanatos si la termen.
Eu am contractii nedureroase de vreo trei ore. De fapt ma doare si spatele dar pe coloana jos deci nu cred ca e de la contractii. Din cate stiu e normal sa se pregateasca uterul dar e cam incomod.
Ana_Perianu spune:
dreea - bun venit si multumim ca ne impartasesti din experienta ta !
sa-ti traiasca baietelul si sa aveti un botez superb ... hm, super metoda de calmare a colicilor, merita incercata
bubante - Pfii, ce baiete voinicel ai, pai normal ca te primeste la 34 de sapt daca al tau arata de 35.
Mama da parca suntem obsedate toate de asta ...
Daca pana acum treceau saptamanile in zbor, acum parca m-am intors la perioada < 12 saptamani cand bifam fericita ca a mai trecut o zi ....
cori - daca sunt nedureroare cred ca e ok ... eu am senzatia ca nu am avut deloc contractii, am avut de vreo 2-3 ori niste dureri f ciudate pe care le-am numit contractii (pt ca nu semanau cu nimic altceva) dar care daca le analizez la rece nu prea erau contractii ...
Cori bebelina mea a avut retard 10 zile si acum a ajuns la 6. Inca nu e in grafic dar nici ingrijorator ....
Azi am vorbit cu cateva prietene care au nascut recent si mi-au spus ca imi fac mult prea multe griji. Una a nascut la Medlife dar a fost asa varza ca nu a stiut de ea deci de copil nici ca s-ar mai fi pus problema, asta a nascut la Euroclinic dar n-a fost bebe ok din prima si nu l-a vazut decat a doua zi, etc
Deci nu-mi mai bat capul .... Cum va iesi, asa va fi bine !
Ana_Perianu spune:
cred ca mi-am pierdut dopul gelatinos
ma duc la spital acum
va tin la curent cand ma intorc
cori_mic spune:
Alina, multa, multa bafta, te rog sa nu uiti de noi. Sa dea Doamne Doamne sa fie alarma falsa sa mai stea bebelina in burtica. Oricum, si tu ai 36s deci e foarte aproape de termen.
Hai mai fetelor, ce Dumnezeu se intampla azi... pai mor aici de inima...