Nasterea la Medlife (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Bubante, am observat ca DPNul tau e de ziua mea . Ce dragut.

Ana, te asteptam cu vesti bune despre o bebelina grasuta .

Melania, depinde mult cum te simti dupa, banuiesc ca daca esti ok o sa te simti cam ingradita si frustrata. Mi se pare importanta prima zi de viata a lui bebe si parca nu e drept sa ne separe. Daca nu te simti bine, atunci da, se intelege. Totusi ar trebui sa ofere posibilitatea de a alege. Nu asa..

Summertime, si eu sunt in aceeasi situatie, trebuie sa rabd pana la 38s ca nu vreau sa nasc cu altcineva si doctorita intra in co.. sa vedem ce vrea si bebelina, ca tine si de ea .

Cori 34+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

FELICITARI ALINA! Sa va traiasca bebe Eric Nicolas si sa creasca frumos si sanatos!

Fetelor, am primit mesaj de la Alina:

"La 12.07 s-a nascut Eric Nicolas, 3300, 50 cm, scor Apgar 10" .

Sunt bine si bebe si mami, inca nu atrecut anestezia.

Cori, te inteleg perfect. Eu mai ca am plans pe chestia asta, am fost foarte frustrata si suparata. L-am intrebat si pe medic si pe anestezista si mi-au spus ca nu se poate, ca astea sunt regulile interne.
Si eu m-am gandit ca vor sa scuteasca o noapte de cazare, oarecum am si o dovada. Cu mine la terapie era cineva care avea pachet Gold si au tinut-o a doua zi la terapie pana se elibera camera. Iar sotul ei a dormit la niste prieteni (nu erau din Bucuresti). Jenant......
Asta cu camera e un motiv, ei spun ca supravegherea e mult mai buna la terapie unde te pazeste cineva zi si noapte. Eu care am cerut calmante permanent, e posibil sa fi avut nev de supraveghere.
Oricum nu-i normal asa... Sora mea a nascut la Viena si acolo la fel i l-au adus pe bebe imediat in salon.

Asta e.....din pacate

Mergi la inceput

Felicitari Alina si bebe Eric !!!

Sa fiti sanatosi si fericiti!

Fetelor, ne umplem de bebei!!!!

Mergi la inceput

Da Cori, usor, usor o sa fie numai bebei pe aici. Eu oricum mai raman pe acest forum, ca ma gandesc si la bebe 2, poate tot la Medlife daca vor fi toate bune pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

hello
felicitari noilor mamici si mult succes in continuare cu bebicii alaturi
vreau si eu listuta cu cele necesare dupa nastere, daca se indura cineva adresa mea de email e crisgreceanu@yahoo.com, daca nu vreau si eu parola de la mailul comun
eu nu prea am facut poze in perioada asta de gravida, cred ca ar cam trebui sa incep sa fac...
cine mai naste in perioada 27.09-02.10?
ma intalnesc cu cineva la spital?
voi ati facut contract cu med liful, mie la prezentare mi-a zis ca nu e neaparata nevoie

Mergi la inceput

Fetelor, ce ati tacut asa dintr-o data? Vi s-a facut teama ca se apropie momentul si la voi?

Eu azi-noape n-am dormit decat doua ore. M-a capiat Stefanut, avea chef de stat cu ochii pe pereti, iar eu eram chioara de somn.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

sincer am ramas asa socata de vesti incat n-am avut reactie vreo 30 min ...
adica ieri cami nu avea nimic si azi ...gata, a si nascut ... parca mi-as dori si eu sa se intample asa, pe negandite, ca deja nu mai pot de emotii ... cred ca mi-am imaginat de sute de ori ce ii voi spune in acele cateva secunde cat va fi pe pieptul meu ...

Asadar, felicitari proaspetelor mamici, sa fie sanatoase si fericite si sa se bucure de bebelusii lor minunati !
maimu - eu e posibil sa nasc in perioada aia, desi mi-as dori sa ma apropii mai mult de 4 sept
da melania, chiar asa ...eu am paralizat de emotie :-)
noya - ce dragut, poate le vom face cunostinta odata

Mergi la inceput

Melania, pai da.. sincer pe mine iar m-a apucat tremuriciul ca nu am timp sa termin toate cele..

Iar de stat pe-aici si dupa ce nastem, stam bineinteles ca nu ne-o da nimeni afara. Iar daca ne dau afara sau ramanem in pana de gravidute ne mutam de la Nasterea unei stele la Bebelusul si gata.

Mergi la inceput

Ana, stiu ca ai ramas uimita, dar nu ne-ai spus cum a fost la eco (sau nu am inteles eu bine si nu ai fost?). Ce face bebe si cate kg are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

cori iti dai seama ca sunt inca in stare de soc de am uitat sa ma laud: bebelina mea a mai recuperat retardul dar oricum e in urma, acum doar cu 6 zile ...sunt mai linistita ca macar am descoperit ce trebuie sa fac ca sa recupereze ....
acum are aprx. 2,686 g

Nu am reusit sa vorbesc cu d-na dr, era intr-o urgenta si dupa 40 min asteptare m-am plictisit si am plecat, cred ca ma duc maine iar

Mergi la inceput