Nasterea la Medlife (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns E_Alexa spune:

Patricia si Cori..presimt ca o sa va plimbati amnadoua de manutza prin spital ha ha!!
Raluca, azi am implinit 28 de saptamani deci raman cu tine:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciadic spune:

Durerile pe care le simt eu sunt ca niste intepaturi puternice, ca niste cutite, in special cand imi schimb pozitia sau ma aflu in picioare.
Uneori mi se incordeaza si burta foare tare, dar parca de cele mai multe ori le leg de miscarile puternice ale lui bebe. Cred ca e posibil sa fi coborat el mai mult si asta sa fie. Si imi doresc sa fie asa.
Iar secretia este apoasa, albicioasa.
Probabil ca e normal, dar ma cam sperie toate astea.
Am vorbit si la spital la Medlife si am intrebat de ambulanta si mi-au zis ca pot suna 24 din 24 la SOS si ca in caz de necesitate pot trimite ambulanta. Asta ma tot stresa sotul meu sa intreb. Probabil se gandeste sa nu fiu singura acasa si sa nu poata ajunge el in timp util.
Merci de raspunsuri, Cori. Sper sa fim bine pana la termen si sa nu ne mai speriem cu durerile astea necunoscute.

Mergi la inceput

E Alexa, cam asa sper sa fie pt ca intre mine si Cori este doar o zi diferenta.
Eu deja sunt programata la cezariana pe 15 sept ora 8.30. Mi se pare foarte mult pana atunci. Atunci voi avea 39 sapt si 3 zile. Sper sa fie totul bine.
Iar tie Cori iti tin pumnii sa fie totul asa cum iti doresti, adica sa nasti natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara_cos spune:

Buna, fetele. Eu am nascut de curand la Medlife; daca pot sa ajut pe cineva cu informatii fresh, sunt pe faza. Si curaj viitoarelor mamici si stati linistite, va spun din experienta ca e cea mai buna abordare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyorgi spune:

Ana iti tinem pumnii!!!!
Asteptam vesti bune!

Mergi la inceput

Buna Mara! Bine ai venit!
In primul rand spune-ne de bebele tau, ce este, cat a avut la nastere, cum il alaptezi, daca ai avut probleme cu faptul ca ei l-au hranit cu biberonul in spital.
In al doilea rand eu as vrea sa te intreb ce ai avut tu la tine. Daca ai avut bagajel sau nu. Stiu ca ei iti dau tot ce e necesar, cu toate astea mie tot imi vine sa imi iau niste lucuri personale.
Mi-am pus deja 2 camasute din bumbac, garmastanul si vreau sa mai pun galactocil, sutien de alaptat, tampoane san si mameloane, pasta si periuta dinti.
Ne mai trebuie si altceva?

Mergi la inceput

Si o sa-mi mai iau si cosmeticele, fara de care nu pot pleca nicaieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara_cos spune:

Am fetita, a avut 3,5 kg si e o scumpa (evident). Da, i-au dat biberon, lapte praf, pe motivul ca nu se satura cu laptele nostru...ma rog. Pana m-am prins ca macar daca tot o baga si la biberon,macar sa ma mulg si sa-i dea tot lapte de-al meu - au o pompa electrica si poti s-o folosesti cand vrei,mai ales daca iti curge laptele, cum pateam eu. Acum ii dau ocazional biberon, suge foarte bine si la san, n-am probleme. In ceea ce priveste bagajul, crede-ma ca si eu am avut tendinta sa-mi iau o gramada de chestii, dar m-am abtinut si bine am facut, ca n-am avut nevoie de nimic: pasta de dinti si periuta sigilata au ei, camasute la fel (destul de practice). Eu am avut doar o crema de fata, un strugurel si un rimel, pentru cand ies:-)). Totusi mameloane de silicon te sfatuiesc sa-ti iei, daca e sa nu fie ok sfarcurile. Au si ei, la nevoie, dar mai sigur sa le ai pe ale tale. Sutien nu-ti trebuie, oricum stai cu camasa speciala ptr. alaptat, daca mai pui si sutienul...te trec toate caldurile.
Altceva ? :-)))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Vesti proaspete si un mesaj emotionant de la Alina:

"Astazi la ora 10.57 am primit cel mai frumos dar de la viata: pe fetita noastra minunata Ana Sofia. Este extraordinar de frumoasa, are 2.6 kg si datorita ei, viata noastra e acum perfecta."

Felicitari proaspata mamica! Bine ai venit pe lume bebe Ana Sofia, sa ai o viata lunga si plina de fericire si sa iti faci parintii sa se simta mereu mandri de comoara lor.

Eu m-am emotionat foarte tare .

Cori 35+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Fetelor, de Ana Perianu mai stiti ceva??

33+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput