Nasterea la Medlife (18)
Raspunsuri - Pagina 16
cori_mic spune:
cand am vazut ca ai trimis mesaj la 5.30 mi-am dat seama...
Deci HAI ALINAAAAAAAAA
Hai cu vestile bune!!! Pana la ora asta ar trebui sa o ai pe bebe langa tine .
Deci ca o concluzie la experientele de pe forum: apa se rupe la 5 zile dupa ce cade dopul...
Cori 35+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
E_Alexa spune:
Hai Cori ca acum tu ai mai ramas !!! Tine-te tare!!!Pfuuu ce de bebelushi in ultimile zile!! Abia il asteptam si pe al tau!!
cori_mic spune:
Aoleo nu, , nu inca. Abea maine ii pun tapetul in camera. Sper sa trec peste saptamana asta si saptamana viitoare fara evenimente interesante.. Dupa ce fac 37 saptamani o astept cu drag
cori_mic spune:
Mesaj de la Alina: "Inca nu am intrat in cezariana dar eu urmez". Hai Alina, mai ai putin si o vezi pe bebelina!!!!!!!!!!!!!!!
patriciadic spune:
Iti tinem pumnii, Ana!!!
Astazi este ziua cea mare. Abia asteptam sa ne impartasesti experienta.
Oricum esti ok, esti in target. E bine ca ai rezistat cele 5 zile.
patriciadic spune:
Nu stiu ce mi se intampla, dar si eu am ceva emotii.
Nu m-am simtit prea ok in ultimele ore. Simt niste dureri jos pe care incep sa le corelez cu contractiile.
Sper din suflet sa fie doar in mintea mea. Iar aseara am avut si eu o scurgere abundenta si sper sa nu fie nimic ingrijorator.
Ar fi prea devreme la mine, iar medicul este in concediu. Abia pe 30 august se intoarce, iar eu am urmatoarea programare pe 1 sept.
Abia duminica urmeaza sa fac 36 sapt incheiate.
Cori mic tu cum esti? Tu simti dureri pe jos? Te intreb pt ca suntem in aceeasi sapt si as vrea sa vad daca ar tb sa ma ingrijorez. Contractii ai?
Bubante spune:
Bravo Anaaaaaaaaaa
Aoleo fetelor.... v-am zis eu ca raman singurica pe aici ca nasteti toate
_
Raluca, cu Biliboi la purtator (30+)
cori_mic spune:
Patricia tot am contractii, imediat cand merg putin sau ma supar sau ma agit ma apuca si ma tin pe putin toata ziua. In general nu sunt dureroase dar uneori simt si intepaturi jos sau durere de coloana. Si mai nou cand ma trezesc ma dor oasele bazinului ca la reumatism.. le simt cum se largesc.. In plus eu am si o secretie apoasa, dar nu ma agit pt ca am mai avut-o in sarcina. Dar ma gandesc ca e normal.. se pregateste corpul pt nastere.
Tu ce fel de durere simti? ca la CM sau intepaturi? Si concomitent ti se intareste burta? Si secretia avuta e secretie sau ceva apos?
cori_mic spune:
Patricia, durerea pe care o simti tu jos mai poate fi si bebe care a coborat si exercita o presiune mult mai mare ca de obicei pe care o percepem ca intepaturi, durere etc. Asta nu e nimic ingrijorator daca nu e insotita de intariri ale burtii.